החשדות 9.5.07

itaikuskus

New member
על זה בדיוק חשבתי

אם בשביל מטרה כזאת, כמו להוקיר את האיש שהתחיל הכל, והביא אותם בעצם לאן שהם היום, הם לא מסוגלים לעלות כולם יחד על במה אחת לכמה דקות, אז זה כבר לא שווה כלום. גם מסקרן אותי לראות תיעוד של כמה ממהופעות בקצת יותר ממצלמת חובבים וכמה הדים ברקע.

The Walrus

New member
אני דווקא חושב

שאם הם היו מופיעים מלהקה זה היה מסיט את אור הזרקורים מסיד עצמו וכולם היו מדברים רק על האיחוד בלי להתייחס למטרת האירוע. יכול להיות שהם לא הופיעו ביחד מסיבה כזאת...

Pete Best

New member
יש בזה משו...

אבל בכל זאת, אני לא חושב שזה הוסיף להם הרגשה טובה שאפילו בשביל החבר שלהם, ובעצם האיש שבזכותו הם האומנים המוערכים בהיסטוריה הם לא מוכנים לוותר על משחקי-הכבוד המטופשים.. ומילא אם הם לא היו מתאחדים בשביל אפריקה.. עכשיו זה נראה פתטי ומעצבן.

שלום21

New member
ווטרס

מאד מרגש לשמוע את ווטרס חושף את הקשיים שלו. אלה הקשיים שהתבטאו ביצירות שלו וגם ביחסים עם חברי הלהקה. 20 שנה אני עוקב אחר האיש הזה ולטעמי הוא עבר תהליך מדהים שסופו צריך להיות בשיחרור העבר הפלוידי שלו. אבל קשה לשחרר כשהעולם וחברי הלהקה לא סולחים.

CrazySheep1

New member
תודה לציף ול The Walrus על הקליפים. מדהימים.

והתמונה של גילמור והשאר כ"כ בריטית חחח שאלה קצת פחות קשורה, מישהו יכול להעריך מתי יצא הDVD של הטור של ווטרס, והאם מסתמן שהוא יכלול גם את ההופעה מהארץ?

זו כבר שאלה נפוצה ../images/Emo13.gif

והתשובה: לא יודעים. אחרי שהטור יסתיים. הוא עדיין באמצעו, ויסתיים כמדומני ביולי. אחרי זה, תן להם שנה להתארגן. האם זה יכלול צילומים מהארץ? אולי. נצטרך לחכות בסבלנות ולראות.

The Walrus

New member
תמונה מהחזרות!

הנה הדיווח הרשמי מdavidgilmour.com: An anticipated embarrassment of riches was the order of the day at the Madcap's Last Laugh concert, which featured an unheralded David Gilmour stage appearance – joined by a couple of friends named Richard and Nick. Organised by Pink Floyd's first producer, Joe Boyd, and Nick Laird-Clowes of Dream Academy, the concert at London's Barbican Hall was a celebration of Roger 'Syd' Barrett's life and music. As publicised, a varied list of performers gave their own particular renditions of Syd songs: Kevin Ayers; The Bees; The Incredible String Band's Mike Heron; and Chrissie Hynde, to mention only a few. Of course, there were several surprise guests, including Damon Albarn and a solo Roger Waters, who performed a rarely heard Flickering Flame, accompanied only by his own acoustic guitar and Jon Carin on keyboards. Syd was represented on film throughout, and the spirit of the Sixties was vividly recreated by early Floyd lighting designer Peter Wynne Wilson's masterly use of oil-wheel psychedelia. After a short but evocative speech by Joe Boyd, David, Richard and Nick performed an incandescent version of Arnold Layne, with Andy Bell from Oasis on bass, and our very own Jon Carin on keyboards. Wrapped up by an all-ensemble rendition of Bike, the evening was a fitting memorial to a unique and hugely influential individual. ויש אחלה תמונה בצד...

תודה על הדיווח

אבל למיטב הבנתי הוא מוגן בזכויות יוצרים, ואסור להעתיקו. אנא לתשומת לבך להבא.

RoieL

New member
זה רק אני או שמר ניקולאס מתופף על ספה?../images/Emo12.gif

זה כל כך כייף לתופף על ספה!

זה שקט ואתה יכול לכתוב מקצבים על זה בעזרת יצירתיות!

ואם כבר להיות מופתע...

זה רק אני או שגילמור מנגן על טלקאסטר?!?! וואוו מלא זמן הוא לא נגע בטלקאסטר... תמיד זה היה הסטראט השחורה מאז פולס....

חחח אז חבל שלא עלו כולם עם...

בס ריקנבייקר פרימייר ארבע חלקים עם שתי מצילות ואורגן חשמלי של האמונד נראה לי חח הם היו כאלה מצחיקים אז בלי כל הבלאגן הטכני של האפקטים ושאר האביזרים....

תראה את המי בשיר substetute אם כותבים ככה

הם בכלל הביטלס! כל הלהקות נראו אותו דבר בתאכלס אז... רק שהפינק פלוייד והלהקות הפסיכודליות הלכו על בגדים פסיכודלים ולא על חליפות...

מייסון הופיע עם ווטרס אתמול בארל'ס קורט

הוא ניגן לאורך כל המחצית השניה של הקונצרט, יעני, כל Dark Side of the Moon. רייט וגילמור לא ניצפו בשטח.

מבזקון עדכון בכל זאת

למי שעוד מעוניינים בנפתולי השקשוקה. פולי גילמור נצפתה בהופעה של ווטרס, יחד עם צ'ארלי, בנה הבכור. גילמור לא נצפה, אך יתכן שהיה שם.

למעלה