Everything-lifehouse שיר כ"כ יפה ומתחלף ל Cassie-flyleaf
A Amir Noy New member 11/12/06 #21 Blackmore's Night - Fires At Midnig שיר ממש ממש ממש (אבל ממש) מעולה D:
T The legendary DuDe New member 12/12/06 #32 Lost Horizon - Perfect Warrior Oh, ho hoo hoooooooooooooooo waaaaaaaaah wah wah waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Lost Horizon - Perfect Warrior Oh, ho hoo hoooooooooooooooo waaaaaaaaah wah wah waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
T The Young Amyrlin New member 12/12/06 #46 Adagio - Immigrant Song אחד הקטעים המדהימים ביותר ולפני זה את המקורי של זפלין
T The legendary DuDe New member 12/12/06 #50 תני לי לנחש רצית את השיר הזה בווינאמפ, וחיפשת אותו וכתבתי אימיגראנט סונג, וזה מצא גם את של זפלין אז סימנת את שניהם..
תני לי לנחש רצית את השיר הזה בווינאמפ, וחיפשת אותו וכתבתי אימיגראנט סונג, וזה מצא גם את של זפלין אז סימנת את שניהם..
D danduuu New member 13/12/06 #66 אז, מה נסגר בקשר למפגש? אני חושבת שבסוף נעשה ב-21 לא? גם יש מפגש פאוור לפי מה שהבנתי אז אפשר לשלב את כולם ביחד אם אתם רוצים. שמעתם על השביתה מחר? אתם גם שובתים? אנחנו כן *גאה בבי"ס שלי* *בעצם לא ממש גאה בו* XD מ-12 ורבע אמורים ללכת הביתה, אבל אני גם ככה הולכת ב10 וחצי חחח
אז, מה נסגר בקשר למפגש? אני חושבת שבסוף נעשה ב-21 לא? גם יש מפגש פאוור לפי מה שהבנתי אז אפשר לשלב את כולם ביחד אם אתם רוצים. שמעתם על השביתה מחר? אתם גם שובתים? אנחנו כן *גאה בבי"ס שלי* *בעצם לא ממש גאה בו* XD מ-12 ורבע אמורים ללכת הביתה, אבל אני גם ככה הולכת ב10 וחצי חחח
B box 5 New member 13/12/06 #71 evergrey-A Touch Of Blessing והלוואי שיכולתי ללכת הביתה.. היה לי מבחן במחשבים אבל בגלל שסיימנו קודם השתחררנו גם באיזה אחת וחצי =] איזה כיף זה יום מגמות האא
evergrey-A Touch Of Blessing והלוואי שיכולתי ללכת הביתה.. היה לי מבחן במחשבים אבל בגלל שסיימנו קודם השתחררנו גם באיזה אחת וחצי =] איזה כיף זה יום מגמות האא
T The legendary DuDe New member 13/12/06 #75 Savatage - Morphine Child I'm too old to believe in this! lived too long to be giving this. Can our God be forgiving this?!?!
Savatage - Morphine Child I'm too old to believe in this! lived too long to be giving this. Can our God be forgiving this?!?!