טוב, בייסקסואל שזה בערך אותו דבר.
P Plaztyk New member 27/1/06 #29 זה לא. דו מיני זה שיש לו 2 מינים. גם זכר וגם נקבה. [להלן חילזון ] וביסקסואל זה שיש לו משיכה גם לגברים וגם לנשים.
זה לא. דו מיני זה שיש לו 2 מינים. גם זכר וגם נקבה. [להלן חילזון ] וביסקסואל זה שיש לו משיכה גם לגברים וגם לנשים.
M milkshakit New member 27/1/06 #30 מה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo189.gif אבל אנשים שנמשכים גם לזכר וגם לנקבה, אז אומרים "דו מיני".
מה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo189.gif אבל אנשים שנמשכים גם לזכר וגם לנקבה, אז אומרים "דו מיני".
S S u p e r S h e e p New member 27/1/06 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif זה כ"כ הולך לחתימה שלי!
F Fairy Of Music New member 27/1/06 #38 ../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif
J just orka New member 28/1/06 #42 --D../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif איריס את משעשעת ביותר
T The Young Amyrlin New member 27/1/06 #33 ויש גם דו-חיים! שזה צפרדע../images/Emo105.gif../images/Emo2.gif |לאקשורה|
S Sim§ MaN New member 26/1/06 #22 אני? ../images/Emo12.gif לא. אני סתם אוהב לצחקק בנושאים האלו. אם אין לי אגו גברי מסריח זה לא אומר שאני הומו.
אני? ../images/Emo12.gif לא. אני סתם אוהב לצחקק בנושאים האלו. אם אין לי אגו גברי מסריח זה לא אומר שאני הומו.
פ פונצית גירל האמיתית New member 26/1/06 #17 תעשה לי ילד? ../images/Emo11.gif סתם. אני לא מפגרת. הייתי שואלת אותו על מה הוא חושב כשהוא כותב את השירים שלו.. מאיפה הוא מקבל את ההשראה. האם הם מבוססים על דברים שבאמת קרו לו או שהם אוסף של מחשבות(כי זה משהו שלא היה ברור לי במיוחד בהתחשב באיזה ראיון שלו.) כאלה דברים. :]
תעשה לי ילד? ../images/Emo11.gif סתם. אני לא מפגרת. הייתי שואלת אותו על מה הוא חושב כשהוא כותב את השירים שלו.. מאיפה הוא מקבל את ההשראה. האם הם מבוססים על דברים שבאמת קרו לו או שהם אוסף של מחשבות(כי זה משהו שלא היה ברור לי במיוחד בהתחשב באיזה ראיון שלו.) כאלה דברים. :]
I inbal287 New member 26/1/06 #19 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif גם אני הייתי שואלת את השאלה האחרונה שלך.
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif גם אני הייתי שואלת את השאלה האחרונה שלך.