היכונו היכונו- מפגש במיתופיה

yael ziv

New member
../images/Emo124.gifהיכונו היכונו- מפגש במיתופיה

אני שמחה להודיע כי החלטנו להחזיר את מתכונת המפגשים הישנה, והראשון מהמתוכננים יתקיים בכנס מיתופייה (בתאריך ה- 24/8/2006). המפגש מיועד לכל חובביאוהב/מתעניין/אבמ "חומריו האפלים" בין אם הוא משתתף בפורום ובין אם לא. מטרת המפגש היא (מה הולך להיות בו): נתחיל עם מעגל היכרות בו כל אחד יציג את עצמו. לאחר מכן נעבור לחידון טריוויה בו כולם יכולים להשתתף (והמנצח יזכה בפרס!). ולבסוף, אם ישאר זמן, נמשיך בשיחות קהילתיות כאוות נפשנו. המפגש יתקיים בשעה 13:30 (מעט זמן אחרי הרצאתו של אמנון סטופ) ברחבת הדשא שמחוץ למרכז רוזין (הרחבה מוצלת ומלאת ספסלים). שעה סיום מתוכננת - 14:00, אך אם נרצה להמשיך את הדיונים.. בשמחה! אז נשמח לראות את כולכם במיתופיה בכלל ובמפגש בפרט. ונקווה שמפגש זה יהווה בסיס להשתתת ה"קהילתיות" שלנו!
בבקשה תכתבו פה אם אתם מתכוונים להגיע, ואם יש שאלות - פה או במסר (למי שמעדיף). נ.ב: אתם מוזמנים לכתוב מאיפה אתם מגיעים ואם יש לכם מקום באוטו, או אם אתם מחפשים מקום באוטו..

Orion132

New member
אני אבוא ../images/Emo13.gif

מגיע מיהוד, לא בטוח בקשר למקום באוטו... כנראה אני אסע באוטובוס. סחטיין על היוזמה

Fairywitch

New member
לא, לא, לא, לא, לא../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

לא בשעה הזאת
לא הוגן
ב-14:00 אני אמורה להרצות, מה שאומר שאהיה עסוקה בארגונים אחרונים והתכוננות נפשית וקולית... זאת גם שעה שרעבים בה, אז כולם ירצו גם לחטוף משהו לאכול בין ההרצאות. לא מתאים. מה לגבי אחה"צ? או בוקר? לפחות לא שעה של ארוחת צהריים

Fairywitch

New member
בקיצור אני אבוא, אבל השעה גרועה.

אני אהיה רעבה, מתוחה, ופשוט תכלס מתארגנת.

Orion132

New member
אז אולי נעשה את זה ב-13:00?

כלומר, עד 13:30? זה לא ממש משנה, נכון?

yael ziv

New member
בשעה 13:00

עד 13:30 (בערך יש מפגש של קהילת טולקין (הכר את הוועד). אז בתור טולקינאית אני יודעת על עצמי שאני לא רוצה להפסיד אותו. ואני בטוחה שיש עוד כמוני.. תוכל להגיע? נשמח מאוד אם כן

yael ziv

New member
חיפשנו, אודי ואני

שעה נוחה יותר, אבל אנחנו לא רצינו שהמפגש יעלה על הרצאות. ההפסקה מתחילה ב13:00 כך שכולם יספיקו גם לאכול וגם לבוא למפגש :) . אני ממש מקווה שתצליחי להגיע!!

Fairywitch

New member
אז בואו ניפגש ב-13:00.

חצי שעה לפני הרצאה אני רוצה להתרכז ולהתכונן. ב-13:00 אני אשמח. מקסימום אפשר לשלב את הטולקינאים איתנו.

האבק

New member
עקרונית אני מוכן להתחיל את זה ב-1

העברנו את זה לאחת וחצי לטובת אלה שירצו להיות בהכר את הועד. יעל מה את אומרת שנתחיל את המפגש ב-1, ואלה שיהיו בהכר את הועד יגיעו קצת יותר מאוחר? אני מוכן לוותר על זה, אני יודע מה פחות או יותר הולך להיות שם.

Fairywitch

New member
אל תשנו הכל רק בשבילי../images/Emo10.gif

מקסימום אבוא לכמה דקות ואז אלך להתארגן- זה לא שלא נתראה כולנו באותו יום בין כה וכה

yael ziv

New member
אני לא יודעת מה הולך להיות

ב"הכר את הועד", והייתי רוצה להיות שם. אבל המפגש יותר חשוב, אז אם לרוב יהיה יותר נוח ב13:00... אז נשנה ל13:00

האבק

New member
אני אהיה שם כמובן ../images/Emo13.gif

מצפה לראות שם את כולם!

SNTD

New member
גמאני אהיה שם!

13:00/13:30, תגידו מתי שאתם רוצים רק תחליטו, אני וחבר שלי נהיה (הוא לא בפורום אבל הוא גם בא לחלק מההרצאות, הוא גם קרא את שיר של קרח ואש אז הוא מתאים P:) אז אני אגיע, עם או בלי ארוחת צהרים (אני שמן, אני אוכל תמיד P:)

האבק

New member
ואת 'חומריו האפלים' הוא קרא?

זה יותר חשוב. זה מפגש 'חומריו' לא ששאו"ק

second place

New member
גמני ככה

אני מגיע עם עוד חברה שלי שהיא לא מהפורום, אבל גם היא קראה את שיר של אש ושל קרח ואת חומריו האפלים...

Sunflower Fairy

New member
אני אהיה שם../images/Emo204.gif

לא שמישהו כאן בכלל מכיר אותי
אבל אני אהיה במיתופיה, אז אבוא להציץ אצלכם ולראות מי אתם.

yael ziv

New member
חשוב מאוד ../images/Emo45.gif

עקב בקשות של כמה מהפורום להעביר את שעם המפגש מ 13:30 ל- 13:00, החלטנו לעשות כן.

למעלה