היכונו היכונו- מפגש במיתופיה

Fairywitch

New member
אז לא רק בגללי? |אנחת רווחה|

מספיק ייסורי מצפון היו לי כי כעסתי על אודי סתם... אני לא רוצה עוד רגשות אשם

yael ziv

New member
חחח אין לך מה לדאוג!

אם תסתכלי במעלה השרשור תראי שלא רק את ביקשת. חוץ מזה - גם אם רק את היית מבקשת שווה להעביר בשביל שתוכלי להגיע. שלא יהיו לך שום יסורי מצפון, שמעת!!

Fairywitch

New member
יעל- זוכרת שהצעת לי טרמפ מחיפה?

אז לא אוכל להגיע יומיים לפני, אבל האם את חוזרת לצפון באותו יום אחרי הפעילויות? אשמח לטרמפ חזרה

yael ziv

New member
כן, אני חוזרת לצפון באותו יום

אבל אני עוד לא יודעת איך
אני אהיה איתך בקשר כשאדע

yael ziv

New member
הסתכלתי בלוח רכבות

והרכבת האחרונה מת"א האוניברסיטה לנהריה (שם אני יורדת) יוצאת ברבע ל12. כנראה שאני אקח אותה. את מוזמנת להצטרף!!

Fairywitch

New member
הו, עכשיו אני רואה את ההודעה הזו../images/Emo9.gif

אקח את הרכבת הזו או את זו שלפניה אם לא יהיה לי טרמפ.
יהיה נחמד לא לנסוע לבד

Fairywitch

New member
100%../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif זה מצויין.

תראי, מקסימום אחזור לפני סוף הפעילויות באוטובוס- לא נעים, לא נורא.

לא יודעת אם נספיק להגיע

אני ואחותי מתכננות להשאר עד די מאוחר, ואני לא יודעת אם אוכל להפיל את הילדים על בעלי למשך כל היום. בקיצור, אנחנו ספונטניות. אנחנו בטוח נכיר את האבק ואת fairywitch, וכל מי שעוד ירצה להכיר אותנו מוזמן לשאול אם אנחנו שירלי שילר ואחותה. אתמול קניתי (וגם נתתי) לאחותי את המצפן הזהוב, ושאלתי עבורה בספריה את השנים האחרים (איזה מעצבן שהמצפן לא היה!). אמרתי לה שיש לה 10 ימים לקרוא את כל הטרילוגיה, וזה לא שהיא לא יכולה. אז נראה.

האבק

New member
לאחרונה יצא לי לחשוב על זה

וככל שהזמן עובר אני יותר מאמין לתיאוריה הגורסת כי *את* שירלי שילר. אני מכין לך תג אורחת "שירלי שילר". אם תראי אנשים סוגדים לך - זה בגלל זה.

אז זהו, שלא.

אם כבר מישהי מאיתנו נחשדה כשירלי שילר, זו אחותי. בשנה שעברה היא התנסחה בבהירות ובדעתנות השמורה לאנשים העוסקים במקצוע כשלה, בעת הרצאה על סנייפ בספר השישי. בסוף ההרצאה הועלה החשד הבלתי מבוסס הזה.\ ובאשר לי - הלוואי והייתי שירלי שילר, והיו לי התובנות שיש לה לגבי הארי פוטר. היא מלכה!

למעלה