בחיים לא תאמינו למי הצבעתי....
ל... מפד"ל!!! מגיע לכם שינויניקים עלובים!! לכו לכו תחשפו את הנצרות שלכם במקום אחר, חולון עיר יהודית והיא תישאר כזאת. אני לא דתי ולא חרדי ולא נעליים ומי שמכיר אותי יודע שאני סתם מסטול נחמד. אבל בשיא הצלילות אני אומר לכם: אני מתעב את שינוי ורק בגללה הצבעתי למפלגה דתית! לא מקובל עליי שאבא שלי או אני נצטרך לעבוד בשבת, אנחנו לא מכונות ובשום פנים ואופן אני לא מוכן שנהפוך לאמריקאים רודפי הבצע האלה שאין להם טיפת משפחתיות ושקט נפשי, או לטוקיונים האלה שכבר מזמן איבדו את שיפיותם לדעת. אני לא מבין את זה, שלמה אני, כיהודי, במדינה יהודית, לא יכול למצוא אוכל כשר בפסח, ורואה לפעמים מסעדות פתוחות ביום כיפור? אם לא נשאר יהודים המדינה שלנו, אז איזו מין מדינה אנחנו? מדינת האין-לנו-קשר-אחד-עם-השני-וסתם-אוהבים-לריב-כל-הזמן-ולשנוא-ערבים?? זו המדינה שלנו?? המפד"ל תמיד היו בשטח ותמיד שמרו על פרופורציות, השברולט תמיד היה פתוח בשבת והקניון תמיד הציג סרטים והשאיר את הסופרפארם פתוח. דברים בסיסיים סבבה. אבל שנתחיל לעבוד וללמוד בשבת?? עד פה!! ש"ס התחילה בהגזמות ובאיסורים מיותרים ושינוי כמו ילדה קטנה המשיכה וגררה לפסים שלא יאומנו. זאת כבר לא "בחירה אישית" ו"תן לחיות"... זו פשוט פרובוקציה, שנאת חינם, וזלזול בערכי המסורת ויהדות שלנו. אני בחרתי מפד"ל. רק בגלל ששנינוי רוצה לבטל את האוכל הכשר בצה"ל ולמחוק את הזהות היהודית של המדינה. כי ראסמי, מה אתאיסט מחפש במדינת ישראל? אין לו שום קשר אליה חוץ מזה שהוא נולד בה. הוא רוצה לעבור לארה"ב? שיעבור. זאת מדינה של יהודים ואנשים שמסוגלים לכבד את המסורת היהודית. מי שהולך נגד הדת של המדינה לא באמת רוצה להישאר במדינה. וזאת דעתי. ובאמתץ אנשים, רוצים להקל עליכם את הלחץ של ש"ס? שונאים את ש"ס? גם אני לא מחבב אותם כי הם מגזימים. אז תבחרו עבודה, ליכוד, תברחו במפלגה חילונית, אבל לא בשינוי.. שהיא מפלגה אנטי יהודית. אגב.. בחרתי ששון.. אבל אני לא נגד ישורון ומי שאמר שהוא הומלס שילך לעזאזל. ישורון בנאדם טוב שרוצה לעזור לעיר שלו.