היכונו למהפך בחולון

יאללה שתוק שתוק:!

הבאת את העצבים ישורון כאן ישורון פה ישורון טמבל איפה הוא היה במהלך ה 5 שנים האלה למה לא שמעתי את השם שלו פעם אחת ב5 שנים האחרונות אז מה הוא צץ חודש לפני הבחירות ושומעים את השם שלו פתאום שיחפש

אנזימים

New member
2 דברים:

1. צודק לחלוטין 2. קראתי את החתימה שלך ו....וגטה הוא נסיך סיאני? זה לא ההוא שהיה רע וניסה לפגוע בגוקו ואז הוא התחיל לשתף איתו פעולה? אה, ועוד דבר-הלכתי לבחור היום....נחש במי?

גם אני כבר ב10 בבוקר

שמתי פתק של מוטי(ארקדי צופ סטיק חתולה) ששון ווגיטה זה הוא מיכל מה קרה את רואה DBZ

בחיים לא תאמינו למי הצבעתי....

ל... מפד"ל!!! מגיע לכם שינויניקים עלובים!! לכו לכו תחשפו את הנצרות שלכם במקום אחר, חולון עיר יהודית והיא תישאר כזאת. אני לא דתי ולא חרדי ולא נעליים ומי שמכיר אותי יודע שאני סתם מסטול נחמד. אבל בשיא הצלילות אני אומר לכם: אני מתעב את שינוי ורק בגללה הצבעתי למפלגה דתית! לא מקובל עליי שאבא שלי או אני נצטרך לעבוד בשבת, אנחנו לא מכונות ובשום פנים ואופן אני לא מוכן שנהפוך לאמריקאים רודפי הבצע האלה שאין להם טיפת משפחתיות ושקט נפשי, או לטוקיונים האלה שכבר מזמן איבדו את שיפיותם לדעת. אני לא מבין את זה, שלמה אני, כיהודי, במדינה יהודית, לא יכול למצוא אוכל כשר בפסח, ורואה לפעמים מסעדות פתוחות ביום כיפור? אם לא נשאר יהודים המדינה שלנו, אז איזו מין מדינה אנחנו? מדינת האין-לנו-קשר-אחד-עם-השני-וסתם-אוהבים-לריב-כל-הזמן-ולשנוא-ערבים?? זו המדינה שלנו?? המפד"ל תמיד היו בשטח ותמיד שמרו על פרופורציות, השברולט תמיד היה פתוח בשבת והקניון תמיד הציג סרטים והשאיר את הסופרפארם פתוח. דברים בסיסיים סבבה. אבל שנתחיל לעבוד וללמוד בשבת?? עד פה!! ש"ס התחילה בהגזמות ובאיסורים מיותרים ושינוי כמו ילדה קטנה המשיכה וגררה לפסים שלא יאומנו. זאת כבר לא "בחירה אישית" ו"תן לחיות"... זו פשוט פרובוקציה, שנאת חינם, וזלזול בערכי המסורת ויהדות שלנו. אני בחרתי מפד"ל. רק בגלל ששנינוי רוצה לבטל את האוכל הכשר בצה"ל ולמחוק את הזהות היהודית של המדינה. כי ראסמי, מה אתאיסט מחפש במדינת ישראל? אין לו שום קשר אליה חוץ מזה שהוא נולד בה. הוא רוצה לעבור לארה"ב? שיעבור. זאת מדינה של יהודים ואנשים שמסוגלים לכבד את המסורת היהודית. מי שהולך נגד הדת של המדינה לא באמת רוצה להישאר במדינה. וזאת דעתי. ובאמתץ אנשים, רוצים להקל עליכם את הלחץ של ש"ס? שונאים את ש"ס? גם אני לא מחבב אותם כי הם מגזימים. אז תבחרו עבודה, ליכוד, תברחו במפלגה חילונית, אבל לא בשינוי.. שהיא מפלגה אנטי יהודית. אגב.. בחרתי ששון.. אבל אני לא נגד ישורון ומי שאמר שהוא הומלס שילך לעזאזל. ישורון בנאדם טוב שרוצה לעזור לעיר שלו.

danihell7734

New member
LOL

שינוי גם רוצים לבנות כנסיות בחולון. LOL שוב,עד כמה אנשים יכולים להאמין בשטויות...

RevitallicA

New member
........

גם אני תומכת במדינה יהודית, ושונאת את ההמרה שלה למדינת-בואו תיכנסו כפי יכולתכם... ואני שונאת את העובדה שבגלל שכולם יכולים להיכנס לארץ ולקבל ויזות חופשי יש לנו מפלגות אנטי ציוניות במדינה, וכת נגד יהודים באשדוד... אבל היי! ש-ת-ב-ח! אין צורך להשתגע! לכל אחד יש את הזכות לאכול ביום כיפור, ולא לאכול מצות אלא לחם בפסח, ולאכול מה שבא לו בצבא! למה חייל שתורם את עצמו למדינה לא מקבל תמורה? כולנו יודעים כמה האוכל בצבא מגעיל... ז"א, אני לא חיילת, אבל אני יודעת שבשומקום חוץ מבבסיס תל-נוף (חיל האויר) אין אוכל נורמאלי... ופה שינוי בסבבה!

GeJuFan

New member
אני הצבעתי לישורון ולירוקים

כי רק ישורון יסדר את החינוך ורק הירוקים ידאגו לבע"ח בעיר. כהה שיוצא לי טוב משני בצדדים. טוב האמת שבחרתי בישורון כי זה היה הוא או ששון וששון ראש עיר ממש נוראי(עשר שנים והחינוף בעיר נפל לביוב) ואני בעד ביטול החטיבות. שפשוט יתחילו את התיכון מכיתה ז' וזהו למה כל שלוש שנים להפריד כיתות?

GeJuFan

New member
אני חושבת שבכל זאת או

שיתחילו את התיכון בכיתה ז' או שיגמרו את היסודי בכיתה ט'

זה טעות

יגיעו לתיכון ילדים אינפנטילים החטיבה מבגרת באיזה סוג של צורה השינוי במסגרת למורים אחרים ולמבנה אחר נותן הרגשה שאת "גדולה" יותר וצריכה לעשות יותר וללמוד יותר

ואז יבוא ילד בכתה י'

אחרי שהוא היה מוקף בילדים קטנים ויתלהב מבנות שלבושות במחשוף?!

למעלה