הכר ת'פורום

OhBaby

New member
../images/Emo124.gif הכר ת'פורום ../images/Emo90.gif

והפעם גולי, הידועה יותר בכינויה ג'ולי 461(או משהו כזה) להלן הכללים: אך ורק ג'ולי עונה על השאלות!! זה משחקון/שעשועון שנועד בכדי שנכיר איש את רעהו טוב יותר, ולכן רק אדם אחד בשבוע עונה על השאלות. ואני מתחילה....
היית בחו"ל? אם כן איפה?
מתגעגעת להילית?
גובה
עדה/מוצא:
נמצאת בפורומים נוספים,איזה?
איזה שפות את יודעת?
מה לדעתך המילה הכי פרחית?
מה המילה הכי צפונית? |היו לך כינויים שונים? זהו, ועכשיו תורכם.... הילדים שכבר התארחו "בחדר של מיכל" הם:
הילית
טלי
תום( התראיין ע"י המתחרה, טלי!!
)
בגירא
דר(קיי בנט) יאלללללללללללללה, תנו בהכר ת'פורום!!!

JULI4561

New member
חחח זה JULI4561

מקום מגורים: ליד הוד השרון [אתם בטח לא תכירו ]
היית בחו"ל? אם כן איפה? לא היתי בח"ול היתי אמורה לטוס אבל ביטלו לי כבר שתי טיסות ..
מתגעגעת להילית? בטחחח
גובה : אממ.. 1.54 חח אני נמוכה ..
עדה/מוצא: חצי טריפולטאית וחצי תימניה .. אבל אני לא חומה כל כך או משהו ..
נמצאת בפורומים נוספים,איזה? טלנובלה בע"מ ,כוכב נולד ,מכושפות ותאטרון ומשחק
איזה שפות את יודעת? אנגלית,עברית וספרדית
מה לדעתך המילה הכי פרחית? פחחחח לא יודעת ..
מה המילה הכי צפונית? חחחחח אין לי מושג ..[מזה השאלות האלה
]
|היו לך כינויים שונים? לא .. יש למישהו עוד שאלות זה כיף!!!!

קיי בנט

New member
../images/Emo180.gif

מתי פעם אחרונה שנסעת באוטובוס?
האם הנהג היה שווה?
זה היה דן\אגד\קווים\מטרופולין\סופרבוס?
נכון שרק התחלתי עם השאלות וכבר לא הבנת מה אני רוצה ממך? גיוון
שוקולד או וניל?
ים או בריבה?
חורף או קיץ?
דן או אגד[חסר לך שאת לא אומרת דן
]?
שחור או לבן?
אדום או כתום?
אן או ניקול?
ג'וני דפ
או אורלנדו בלום?
אנג'לינה ג'ולי או טיירה בנקס?
אני חמודה או מאוד חמודה? אממ זהו נגמרו לי הרעיונות הייתה לי מנת יתר של אוטובוסים היום[המוזיאון ההיסטורי של אגד : P] אולי בגלל זה אני מסטולה... תהני^^

JULI4561

New member
עונהההה ../images/Emo26.gif

מתי פעם אחרונה שנסעת באוטובוס? לא מזמן אבל באוטובוס של המועצה שלנו שנסעתי ללונה פארק .. אבל בד"כ אני לא נוסעת באוטובוסים כי הם עושים לי בחילות וכאבי ראש ..
האם הנהג היה שווה? הנהג היה בן 60 ...
זה היה דן\אגד\קווים\מטרופולין\סופרבוס? של המועצה שלי אבל עם שאלת מתי נסעתי באוטובוס ציבורי אז זה היה בערך לפני שנה .
נכון שרק התחלתי עם השאלות וכבר לא הבנת מה אני רוצה ממך?
חחח למה זה נחמד .. שאלות על אוטובוסים .. חחח
גיוון גיוון זה דבר טוב
שוקולד או וניל? וניל
ים או בריבה? בריכה
חורף או קיץ? אביב [
]
דן או אגד[חסר לך שאת לא אומרת דן]? בטח שדןן ..[כבר הזכרתי את זה שאני לא נוסעת באוטובוסים ..
אבל דן הכי טוב אל תדאגי חחח
שחור או לבן? צבעוני
אדום או כתום? כתום
אן או ניקול? אן ..
[הפייבוריטית שלי מההתחלה]היא ואווה! למרות שגם ניקול חמודה מאוד
ג'וני דפ או אורלנדו בלום? אורלנדו בלום .. חחח
אנג'לינה ג'ולי או טיירה בנקס? אנג'לינה ג'ולי !
אני חמודה או מאוד חמודה? מאוד חמודה חחחח [איזה חנפנית אני חח ]

alona angel

New member
עונההה../images/Emo9.gif

מתי פעם אחרונה שנסעת באוטובוס? לפני איזה שעה ומשו..
האם הנהג היה שווה?חחח אני לא ממש זוכרת
זה היה דן\אגד\קווים\מטרופולין\סופרבוס? נראה לי קווים.. או אגד נכון שרק התחלתי עם השאלות וכבר לא הבנת מה אני רוצה ממך? האמת.? כן
גיוון שוקולד או וניל? וניללל ים או בריכה? בריככהההה חורף או קיץ? קיץץץץץץ
דן או אגד[חסר לך שאת לא אומרת דן]? אממ דן..(הכריחו אותי
)האמת.. ממש סורי..
א-ג-ד שחור או לבן? אממ.. לבגדים-שחור בכללי-לבן אדום או כתום? אדום אן או ניקול? אן ג'וני דפ או אורלנדו בלום? אממ אפחד מהם..
עפר שכטר
אני לא אוהבת את שניהם. אנג'לינה ג'ולי או טיירה בנקס? טיירה בנקס אני חמודה או מאוד חמודה?מאודדדדדדד חמודההההההההההה
היה מהנה

Pink Angel1

New member
שאלות

אם הייתי לפני המוות עם חברה, רק אחת יכולה להינצל את מי תצילי? רוצה להרשם לאונ' כשתהיי גדולה? מה מעדיפה: בי"ס\ צבא? יש עבודה לחופש? רוצה לחזור לבי"ס? או לא נמאס מהחופש? איפה רוצה לגור כשתהיי גדולה? במה רוצה לעסוק? מה מעדיפה אוכל חלבי או בשרי? יש אחים\אחיות? רוצה להרוג אותם לפעמים?
זהו

JULI4561

New member
../images/Emo140.gif איזה כיףף עוד שאלותתתת

אם הייתי לפני המוות עם חברה, רק אחת יכולה להינצל את מי תצילי? זה תלוי למה שנינו עומדות למות ...
רוצה להרשם לאונ' כשתהיי גדולה? בטחחח
מה מעדיפה: בי"ס\ צבא? שאני יהיה בצבא אני יגיד לך.. בינתיים אני לא ממש מתה על בית ספר חחחח
יש עבודה לחופש? בייביסיטר הרבה בייביסיטר התחלתי לשנוא את המעצבנים הקטנים
רוצה לחזור לבי"ס? או לא נמאס מהחופש? חופש בטח שחופש
איפה רוצה לגור כשתהיי גדולה? תלויי שאני יהיה רווקה אני ירצה לגור בתל אביב או לטוס ללמוד בניו יורק אבל שיהיה לי משפחה בעל ילדים וכ'ו אני לא יודעת ..
במה רוצה לעסוק? אוייש בהמון דברים ... אני רוצה להיות טייסת אבל אני לא רוצה לעשות קבע בצבא ואני רוצה להיות זמרה ושחקנית אבל אני מפחדת שעם יהיה לי קריירה אחר כך לא יקחו אותי ברצינות חחחחח אז אני לא יודעת .. בינתיים הפוטנציאל שלי אומרת לי להיות זמרת ושחקנית
מה מעדיפה אוכל חלבי או בשרי?בשר !! .. סורי לצמחונים כן .. אבל אני אוהבת בשר . ניסיתי להיות צמחונית אבל בדיוק עשינו על האש באותו יום חחח
יש אחים\אחיות? רוצה להרוג אותם לפעמים יש אח גדול ואחות קטנה.. וכן אחוית הקטנה לפעמים משגעתת אותיי .. היא פחדנית בטירוףף וכל הזמן דבוקה אליי ... אני מקווה שאני לא משעממת ...

Pink Angel1

New member
מה פתאום משעממת ../images/Emo8.gif

חחחחח הצחיק אותי הקטע של הבשר

alona angel

New member
עונה../images/Emo9.gif

אם היית לפני המוות עם חברה, רק אחת יכולה להינצל את מי תצילי? את החברה הכי טובה
רוצה להרשם לאונ' כשתהיי גדולה? כאילו אוניברסיטה?.. אממ כן..
מה מעדיפה: בי"ס\ צבא? עוד לא הגעתי לצבא.. ככה שאני לא יודעת..
יש עבודה לחופש?לא ממש רוצה לחזור לבי"ס? או לא נמאס מהחופש? לא נמאסססססס.. חופששששששש
איפה רוצה לגור כשתהיי גדולה? בארץ במה רוצה לעסוק? מעצבנת אופנה, או פנים
מה מעדיפה אוכל חלבי או בשרי? בשרריייייי יש אחים\אחיות? רוצה להרוג אותם לפעמים? יש 2 אחיות גדולות, וברוב המקרים אני בקושי רואה אותן, ככה שהן לא מפריעות לי

OhBaby

New member
במיוחד בשבילך|שמאלה|

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? באיזה שעה אתם עולים לישון? אתם אוהבים לאכול בבוקר? מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? מה השתיה שאתם הכי אוהבים? כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? האם חלמתם פעם חלום רע? בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? אתם אוהבים בגדים? פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? אתם לובשים רק מותגים? קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? יש לכם איימל? כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? יש לכם אתר אינטרנט משלכם? אתם מורידים דברים מהקאזה? יש לכם משחקים במחשב? המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? מה עדיף טלויזיה או מחשב? מה עדיף? קאזה או אמיול? מחשב או טלויזיה? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? ארטיק או גלידה? בית ספר או חופש? ים או בריכה? מעריב לנוער או ראש 1? חולצה או גופייה? חטיפים או ממתקים? מצלמה או מיקרופון למחשב? ציפס או במבה? מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? יהודה לוי או רן דנקר? קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? ליאור נרקיס או מירי מסיקה? אייל גולן או קובי פרץ? שירי מימון או שי גבסו? הראל סקעת או הראל מויאל? צביקה פיק או שלמה ארצי? אגם רודברג או טום אבני? רוני דואני או יעל בר זוהר?
מרוצה

JULI4561

New member
מאוד חיחיחי ...

באיזה שעה אתם קמים בבוקר? בחופש .. בערך 12,1 אבל שיש ביביסיטר בוקר אז קמה מוקדם בערך 8,9 באיזה שעה אתם עולים לישון? 2 .. אתם אוהבים לאכול בבוקר? תלוי מה ... מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מפהקת חחח מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?סוגרת את הטלויזיה מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? מילקי מה השתיה שאתם הכי אוהבים? קולה כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? הרבה .. אני שותה הרבה מים מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? הרבה ... לצערי ..
בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? לא יודעת בגדים רגילים חחחח
מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? תלוי איך זה נראה עליי חחחח
ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? תלוי כמה היא עולה עם היא ממש ממש יקרה אז אני יוותר אבל עם זה לא יהיה כזה יקר אז אני יקנה . אתם אוהבים בגדים? כן ..
פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?לא .. נראה לי שלא ... אתם לובשים רק מותגים? אממ.. לא רק אבל אני לובשת מותגים.. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?אממ.. נעלים ? לא זכור לי .. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) כפכפים חח הכי נוח ... קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? כן ... אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? אני מגדירה את עצמי אוהבת שופינג ובגדים אבל בגבולות מסוימים מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? המון האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? כן אבל מי שם? חח אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? לא אצלי זה עובד ככה .. אמא: ג'ולי לכי בלה בלה בלה אני: רגע וככה זה נמשך שעות רגע רגע ... יש לכם איימל? בטח כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? אממ פעם אחת ?
יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא אתם מורידים דברים מהקאזה? כן חיחיח
יש לכם משחקים במחשב? בטחחח
המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? יש לי אחד שהואשלי ואחד שהוא של אח שלי מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב .. כי אפשר לראות דברים שהיו בטלויזיה מה עדיף? קאזה או אמיול? אימיול מחשב או טלויזיה? [ עניתי כבר על זה ] השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ שולטט
ארטיק או גלידה? ארטיק .. בית ספר או חופש? חופששש ים או בריכה? בריכה מעריב לנוער או ראש 1? ראש 1 חולצה או גופייה? גופייה חטיפים או ממתקים? אממ.. אממ.. כל מה שהורס את השיניים!!
חחח מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה .. ציפס או במבה? במבה מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? נינט יהודה לוי או רן דנקר? יהודה
קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? לואיסנהה .. יותר כוסית חחח ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי מסיקהה אייל גולן או קובי פרץ? אייל שירי מימון או שי גבסו? שירי המלכהה
הראל סקעת או הראל מויאל? סקעת אתם יודעים שהוא בן דוד שני של בן דוד שלי!!
חחחח צביקה פיק או שלמה ארצי? אף אחד .. [?] אגם רודברג או טום אבני? אגם רוני דואני או יעל בר זוהר? יעל ורוני אף אחת לא מועדפת יותר מידי ואו בדרך כלל אני לא עוהנ על שאלונים ארוכים אבל היה כיף חיחיח תודה !!

קיי בנט

New member
קחי עוד../images/Emo9.gif

היית רואה את עצמך בעתיד בתור חשפנית?
האם את צורחת על אנשים שמפריעים לך לדבר בטלפון?
את אוהבת לחקות אנשים בשביל ההומור?
יש לך חוש הומור?
נכון שאן
ואווה פשוט מעולות בזה וגורמות ליפול על הרצפה כל פעם מחדש?
נכון שלקאסי ויה יה אין חוש הומור?
נכון שצחוק חשוב לבריאות?
נכון ששופינג חשוב לבריאות?
נכון שים חשוב לבריאות?
נכון ש-אוטובוסים- חשובים לבריאות?
נכון שג'ולי הייתה מעצבנת?
באמת קוראים לך ג'ולי?
את לא הודית,נכון?
נכון שאני סופר-חמודה? תהני^^... רק תבקשי עוד וזה..ואולי יהיה לי כח.

למעלה