הכר ת'פורום

JULI4561

New member
עונההההההההה ../images/Emo175.gif

היית רואה את עצמך בעתיד בתור חשפנית? ממש ממש לא
האם את צורחת על אנשים שמפריעים לך לדבר בטלפון? חחחח צורחת כמו יה יה לא .. אבל צועקת כן חיחיחי את אוהבת לחקות אנשים בשביל ההומור? לחקות סתם ככה לא .. אני מחקה שיוצא לי חחחח יש לך חוש הומור? בטחחח
נכון שאן ואווה פשוט מעולות בזה וגורמות ליפול על הרצפה כל פעם מחדש? חחחח כן אן ואווה מלכות
נכון שלקאסי ויה יה אין חוש הומור? ממש .. יה יה הזאת ממש מקצינה דבריםם .. מעצבנת אותי זאתי...
נכון שצחוק חשוב לבריאות? ברור
זה גם מרזה
נכון ששופינג חשוב לבריאות? בטחח שופינג חשוב מאוד
נכון שים חשוב לבריאות? לא , אני לא מתה על הים
נכון ש-אוטובוסים- חשובים לבריאות? אוטובוסים עושים לי בחילות
אני רואה שאת מאוד אוהבת אוטובוסים חחח אז רק בשבילך .. בטחח אוטובוסים חשובים מאוד
נכון שג'ולי הייתה מעצבנת? כן ..
באמת קוראים לך ג'ולי? לא קוראים לי זרובבלה .. בטח שקוראים לי ג'ולי חחח
את לא הודית,נכון? לא , ממש לא ..
נכון שאני סופר-חמודה? מזה סופר .. סופר זאת לא מילה .. את סופר כפוך 2 חמודה חחחח
אנשים מה אני לא מעניינת ???... שלחו עוד שאלות ומי ששאל כבר אז טנקיו וארי מוץ'

קיי בנט

New member
אוי את חמודה^^

מה את רוצה ג'ולי זה שם מיוחד מה;[. בואי נכריח אותם שישאלו
או משהו.

alona angel

New member
עונההה../images/Emo9.gif זה כיף!!../images/Emo13.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר? אני הולכת לישון כל יום ב6-7 בבוקר, אז אני קמה בדר"כ ב.. 3-4 בצהריים
באיזה שעה אתם עולים לישון? 6-7-8-9 בבוקר
אני רצינית. אתם אוהבים לאכול בבוקר? מאודדדד. בבשררררררררר
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? מצחצחת שיניים
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? מכבה ת'אור.. (הגדול) יש לי אור קטן
מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? שניצללל ופירההה
יאמימימייי מה השתיה שאתם הכי אוהבים? ק-ו-ל-ה!!! דיאט.. לא משנה בעצם..
שניהם. כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? ככה 3-4 ביום. מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לקום.. ברור
אבל לא לבצפר
האם חלמתם פעם חלום רע? תמידד.. בגדים ואופנה:: מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? גי'נס וחולצה, או טרנינג.. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? תלוי במקרים.. ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? בכללל מצבבבב
אתם אוהבים בגדים? מאודדד, אבל יש לי בעיה מסויימת אם בגדים לצערי, אני לא אוהבת בגדים צמודים, ועם יש תפרים מבפנים.. וזה מגרד, אני מסוגלת לקרועעע אותהההה
אני שונאת חולצות אם תפרים, וכולם יודעים את זה
עכשיו אתם..!! פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? לא
אתם לובשים רק מותגים? לא ממש.. קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? כן, רק אם יש להם סיבה טובה
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? (ספורט,אלגנט..) ספורט. לא תמיד.. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? אולי פעם, פעמיים. אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?כן מאוד
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? אממ 3-4-5 שעות ביום. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? אממ כן.. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?כן. הם לא מבקשים הרבה
יש לכם איימל?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כל יום. יש לכם אתר אינטרנט משלכם? היה.. כבר איננו.. אתם מורידים דברים מהקאזה? כן. שירים. יש לכם משחקים במחשב? כן.. המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?כן
ועוד בחדר!
מה עדיף טלויזיה או מחשב? וואי שאלה קשהה... מחשב. מה עדיף? קאזה או אמיול? קאזה מחשב או טלויזיה?חח שאלת את זה כבר..
.. מחשב. השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ!!!!!!
ארטיק או גלידה? גלידה בית ספר או חופש?ח-ו-פ-ש..!! ים או בריכה?בריכה מעריב לנוער או ראש 1?מעריב לנוער חולצה או גופייה? תלוי. חטיפים או ממתקים? חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב? מצלמה ציפס או במבה? במבה מה עדיף במפורסמים? נינט טייב או יעל בר זוהר? יב"ז-יעל בר זוהר יהודה לוי או רן דנקר? יהודה לוי.. בעצם רן.. לא יהודה.. לא יודעת
קמילה בורדונאבה או לואיסנה לופילטו? לואיסנה לופילטו. ליאור נרקיס או מירי מסיקה? מירי מסיקה.. אייל גולן או קובי פרץ?אממ אייל גולן שירי מימון או שי גבסו? שירי!!
הראל סקעת או הראל מויאל? מויאללל צביקה פיק או שלמה ארצי?שלמה ארציי אגם רודברג או טום אבני? תום אם ת'..
ו.. תום
רוני דואני או יעל בר זוהר? יב"ז.- יעל בר זוהר

קרני44

New member
ג'ולי - שאלות ../images/Emo13.gif

1) מה היית רוצה להיות בגלגול הבא? 2) טופמודל אהובה? 3) עונה - 1 2 או 3? 4) טיירה - חמודה או מרשעת? 5) מה נשמע?

JULI4561

New member
עונה ....

ואו 4 בבוקר שאני יהיה בריאה ... 1. היתי רוצה להיות מישהי חשובה לזכור שפעם היתי אני 2. מבין הזוכות של העונות ??... אדריאן! 3.כולם!!! 4.מעצבנת!!! 5. הכול טוב מה איתך??

JULI4561

New member
חחח ...

תשמעי לא צריך להתחנן לשאלותת לא רוצים לא צריך ... נוו..

עוד שאלות =]

אז מה ג'ולי, באה לכאן הרבה?
סרט אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? קולנוע - ישראלי או הוליוודי ? סדרת טלוויזיה אהובה? צבע אהוב? מספר מזל (או סתם מספר אהוב) ? מאכל אהוב? מילה (או משפט) שאת מרבה לאמר? לומדת במגמה כלשהי? מה התכנונים להיות כשתהיי גדולה? ציפורניים - קצרות או ארוכות? צמידים על היד או על הרגל? ניקול או אמנדה? עוד פורומים אהובים? צופה בטופ מודל מאז איזו עונה? זהו.. אין לי יותר השראה

JULI4561

New member
עונהההה ....

אז מה ג'ולי, באה לכאן הרבה?
בטח! סרט אהוב? סיפור אהבה בלתי נשכח וטיטאניק ושישי הפוך ושרק 2 אני אוהבת הרבה סרטים ... שחקן אהוב?יש כמה שאני לא זוכרת ת'שם שלהם ....
שחקנית אהובה? מנדי מור , ג'וליה רוברט , אנג'לינה ג'ולי ויש עוד כמה שאני לא יודעת ת'שם שלהן חחחח
קולנוע - ישראלי או הוליוודי ? הוליוודי .. אצלנו בישראל צריכים להפסיק עם הסרטי דרמה האלה .. קצת קומדיות קצת אקשן ואז זה יהיה יפה
סדרת טלוויזיה אהובה? אוו יש הרבה .. טופ מודל ,כוכב נולד,חברים ,מכושפות,ג'ואי ,טלנובלה בע"מ ,סוף הדרך,אחיות או לא להיות ,אריזה משפחתית, ג'ואן מארקדיה וגם אפקט הפחד .. בקיצור יש לי עוד והרבה ...
צבע אהוב? כתום,לבן ורוד ותכלת .. מספר מזל (או סתם מספר אהוב) ? 2 מאכל אהוב? פיצה,שניצל תירס , שיפוד פרגית ומילקי מילה (או משפט) שאת מרבה לאמר? בטח
לומדת במגמה כלשהי? לא אני רק עולה לח' .. חיחי אבל אני רוצה להיות במגמת תאטרון
מה התכנונים להיות כשתהיי גדולה? אני רוצה להיות זמרת ושחקנית ואני רוצה להיות טייסת אבל שניהם ביחד זה לא אפשרי .. אז אני עדיין לא יודעת
ציפורניים - קצרות או ארוכות? קצרות .. גמאני קוצצת בפה ..
צמידים על היד או על הרגל? שניהם אבל על הרגל לא בהגזמה ניקול או אמנדה? ניקול
עוד פורומים אהובים? טלנובלה בע"מ ,כוכב נולד ומכושפות
צופה בטופ מודל מאז איזו עונה? עונה ראשונה

למעלה