המילון החדש מבית IN OUT

vashla

New member
אה,לי יש לי יש!../images/Emo8.gif

מאגניב סטייל משה. אמורים להגיד את זה עם דגש על המאאאאאאאאאאאא. שיהיה ארוך כזה. זה משהו חדש,ואני אתחיל להגיד את זה הרבה. למשל: הפורום בהנהלת אור p הוא מאאאאגניב סטייל משה. תנסו את זה עם חברים,ותביאו לי תגובות/ביקורות על המשפט.

vashla

New member
ועוד כמה ששכחתי....

(אני יודעת שאני מוזרה!)
סבבה שקדים
סוף הדרך ימינה
מעלללללף
יא,איזה גונב

i l0ve u

New member
קוראים לך בר???{בת או בן?}

גם לי!! שם שולתתת חחח סתם... אני תמיד משתמשת ב"אאאאא" יעני מאאאגניב ומאאאזה ושאאאווה {יעידו על כך כלללל אלה שמכירים אותי...}

i l0ve u

New member
באאארורררררררר

גם אני שמה זין בקטע של סגנון ואם כולם לובשים משהו שלא מוצא חן בעיני גם אם הוא הכי אופנתי-אין סיכוי שאני ילבש אותו בגרוש!!!! אני לוקחת מהאופנה את מה שמתאים לי ויפה לדעתי....

Art Of Madness

New member
בולשיט../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

אם הייתי חושבת שזה יפה הייתי לובשת את זה.. בלי קשר לאין או אאוט שאין דבר כזה אגב.. וזה סתם המצאה של אנשים מפגרים..

PiXeLiTa

New member
אבל את לא חושבת שזה יפה

וזה מסיבה. אניוואי, עדיף שנפסיק לדוש בנושא הזה, בסוף זה סתם מביא לריבים.

Art Of Madness

New member
אני לא חושבת שזה יפה../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

כי זה לא מוצא חן בעיני לא כי זה לא 'אין' לא ללכת עם משו שמוצא חן בעיניך רק כי הוא נחשב בעיני אחרים לאאוט זה הדבר הכי עצוב שקיים או לחילופין ללכת עם משו שאתה שונא רק כי זה נחשב בעיני אנשים אחרים לאין... באמת עדיף להפסיק לדוש בזה.. בייייייייייי

i l0ve u

New member
מה רע בזה שכל אחד בא לפה ונותן

את הסגנון שלו??????? כל אחד בא ורשם פה מילים שהן INיות בשבילו.... מה יעני אם אני אומרת וואלה וזו מילה אופנתית אז אני חסרת אופי או משהו??? איזה פאקינג שטויות זה.....

אני לא כאן בשביל להיות אינית

ואם היית מכיר אותי היית יודעת שזה באמת לא הקטע שלי.... כל אחד אוהב דברים אחרים, ולא יודעת, אם יגידו לי שמשהו שלבשתי לא יפה-אם אני ממש אוהב אותו אני אמשיך ללבוש, אבל אני אשקול את זה מחדש-ההערה
אני מתייחסת לדברים האלה שאומרםי לי רק אם חברים שלי שאני סומכת עליהם אומרים לי את זה
אבל אני חולקת על דעתך שצריך לנסות להיות ייחודים-לא צריך לנסות שום דבר, צריך ללבוש מה שלגדעתך זה יפה, ואם פעם אחת חשבת שמה שכולם לובשים זה יפה-תתלבש ככה. בתכל'ס (זה לא כל כך קשור למה שרשמתי עד עכשיו) הבגדים חשובים, אבל מה שבאמת עושה אותך 'מגניב' זה האביזרים

i l0ve u

New member
וואלה???../images/Emo6.gif

לא ידעתי ש"וואלה" זאת ה-מילה....
יוצא לי להשתמש במילה הזאת יותר מדי בזמן האחרון חחח מה נסגר? צפוי.....
ומישהו באמת אמר פעם פצצות לגבות??
פשוט אף אף פם לא יצא לי להשתמש במשפט הזה............ ובקשר לשווה...אין דבר כזה אצלי...רק-שאאאוווההה...חחחח {אפשר גם בקטנה-שאווה אבל השאווההההה הרבה יותר שימושי אצלי...}
בקשר להוספת מילים....אני חושבת שה-פ' שולט לא?? מה המצף? וכל מיני כמו הכל טוף........ הבנתו'ש??????? טוב פאקצה זה מילה שדי נתקעה עכשיו אצלנו...היא כבר לא הכי אופנתית אבל היא גם לא פאסה.................................... תנו לי לחשוב עוד קצת....

אור P

New member
אשכרה

יש עוד מילה ששכחנו, לפני שכל המילים נכנסות למילון של הפורום?

למעלה