המשך פרוייקט הראיונות

Another Girl

New member
../images/Emo124.gif המשך פרוייקט הראיונות

לאחר הפסקה גדולה הוא חוזר אלינו בכוחות מחודשים... שבוע שישי... הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים עליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. - כפי שאמרתי ביום חמישי-המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. שוב אחזור על זה שזו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון באופן אישי,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים של שפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. את הראיונות שהיו עד עכשיו ניתן למצוא בקטגורייה "מתוך הפורום" בקישורים. תהנו...

Another Girl

New member
שרשור שאלות ליוקו אונו ../images/Emo15.gif

חברים, מרת אונו בכבודה ובעצמה,האישה,המחלוקת ואשתו של ג'ון לנון ז"ל הואילה להתפנות מעיסוקיה ולענות על שאלותינו הרבות במהלך השבוע הקרוב. אני מודעת לכך שוודאי יש לכם שאלות רבות וגועשות,אז אבקש לשמור על שפה מכובדת ולשאול בנימוס...
קדימה.

מאור 87

New member
יוקו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יוקו החמודה.. קודם כל רציתי להגיד לך שאת אישה מדהימה בעיניי..
ועכשיו 2 שאלות שתמיד עניינו אותי:
למרות שאני יודע שזאת לא אשמתך (
), למה לדעתך בחרו העיתונאים וקהל המעריצים הגדול של הביטלס להאשים דווקא אותך בתור הגורם המרכזי שגרם לפירוק הביטלס?
למה לדעתך קריירת המוזיקה שלך לא הייתה מוצלחת כ"כ? האם לעובדה שסגנון המוזיקה שיצרת היה שונה מעט מהמוזיקה הפופולרית שהקהל רגיל אליה הייתה השפעה על כך?

Yoko Ono Guest

New member
שלום מאור ../images/Emo13.gif

מאור היקר. תודה רבה על כל המחמאות. רק שתדע שביפנית זה נשמע יותר טוב..:) לשאלותיך, 1. האמת היא מאור שאין לי ממש מושג. ג'ון ואני אהבנו מאוד אחד את השניה. כנראה שזה הציק להרבה אנשים שאולי לא היו מוכנים לקבל אהבה בין-גזעית. אני מאמינה שלהרבה אנשים כאב שהביטלס התפרקו, והייתי שעירה לעזאזל מספיק טובה. אני חושבת שהיום הרבה שנים אחרי, כבר למדו לקבל אותי ומבינים שלא אני הייתי אשמה. 2. בתור אמנית, אף פעם לא ניסיתי לפנות אל לב הקונצנזוס. אני מעבירה את המסרים שלי בצורה הכי טובה שאני יכולה. ככה ניסיתי גם במוזיקה שעשיתי. אולי ניסו להשוות אותה יותר מידי לביטלס ולג'ון. בסה"כ היו אנשים שאהבו אותה. בהזדמנות זאת..רציתי להודות לך. עילעלתי קצת בפורום וראיתי שאתה המגן שלי פה. תודה.

מאור 87

New member
I LOVE YOU YOKO ../images/Emo99.gif

ותודה על התגובה..
אממ אבל למה פתאום דיברת בגוף 3 לקראת סוף התשובה ה-2

i am lucy

New member
זה הפך להיות דו שיח! בכל מקרה יוקו:

רציתי לשאול, בכל מקרה...
למה את ופול לא מסתדרים???
ולמה גזרת תמונות של ג'ון והדבקת אותך ושינית כל מיני דברים לדברים שלא קרו בקיצור שמעתי שזייפת דברים אז למה? והכי חשוב:
למה לא הרשת לפול שבשירים שהוא כתב יהיה רשום מקארתני לנון ולא לנון מקארתני?!?!? זהו בינתיים...

Yoko Ono Guest

New member
היי לוסי.

1. יש בינינו חילוקי דיעות לפעמים, אבל אנחנו גם משתפים פעולה בכל מיני מקרים. אני מאוד מעריכה את פול והוא היה חבר טוב של ג'ון במשך שנים, כך שאנחנו משתדלים לשמור על יחסים טובים. 2. לא בדיוק זייפתי (חוץ מבכמה שירים
). פשוט היו תמונות יפות של ג'ון, והוא נראה בהן כל כך צעיר ויפה שרציתי להיות שם איתו... לא היה שם זיוף של המציאות..רק כמה תמונות חמודות שיצאו לנו ביחד. אל תהיו קטנונים... 3. העובדה היא שנחתם הסכם לפני שנים רבות בו נקבע שהחתימה תהיה לנון/מקרתני. אין סיבה לשנות את זה אחרי כל כך הרבה שנים בגלל שלפול מתחשק. כל השנים, האנשים ידעו מספיק אילו שירים הוא כתב, אין סיבה שזה ישתנה פתאום. הוא לא צריך לדאוג. פעליו ידועים מספיק.

Tomer 123

New member
יוקו

1. ידוע שמאשימים אותך בפירוק הביטלס. האם באמת רצית לראות את הלהקה מפורקת כדי שג'ון יתמסר רק לך? 2. האם את ופול באמת יריבים כמו שכלי התקשורת טוענים? 3. למה לדעתך אנשים לא קיבלו את הקשר שלך ושל ג'ון?

Yoko Ono Guest

New member
תומר שלום

כבר די עניתי על השאלות האלו פה...אבל בקצרה. 1. אם הייתה סיבה שבגללה רציתי לראות את הלהקה מפורקת זה בגלל שחבריה עצמה רצו שהיא תתפרק. הם כבר לא נהנו ורוב הזמן רבו. באופן טבעי רציתי שג'ון יהיה איתי כל הזמן, אבל לא על חשבון דברים שהוא אהב ורצה. לא ניסיתי בשום אופן לפרק את הלהקה. ברגע שהלהקה פורקה, תמכתי בו כמובן. 2. אנחנו לא יריבים. רק שלפעמים יש בינינו חילוקי דיעות. אני מכבדת אותו מאוד. 3. פירוק הביטלס הפתיע רבים ואכזב אותם. במקרה כזה מחפשים סיבות ושעירים לעזאזל. כנראה שהייתי מטרה נוחה. ג'ון היה שם לתמוך בי ושנינו ידענו את האמת. זה מה שהיה חשוב.

דיתוּש

New member
יוקו...

יש פירוש לשם שלך?
איך את מסתדרת עם זה שכל-כך הרבה אנשים שונאים אותך?
שאלת כנות. באמת, באמת, אבל באמת אהבת את ג'ון לנון?

דיתוּש

New member
אה ואגב...

תראי. הרבה אנשים מאשימים אותך בפירוק הביטלס. ותראי לאיזה פורום נכנסת? הביטלס. אנשים כאן משוגעים על המוזיקה שלהם... את מצפה שלא יישנאו אותך? את פירקת את הלהקה האהובה פה על כולם! חשבת על זה?

Yoko Ono Guest

New member
דיתוש...

1. יוקו הוא כמובן שם יפני לבנות שמשמעותו היא Positive child ("ילד חיובי"). 2. לפעמים זה קשה. אבל אני גם מקבלת הרבה אהבה מהמון אנשים, אז אני לא צריך להתייחס לשנאה חסרת הבסיס הזאת. 3. מעולם לא הפסקתי לאהוב אותו. הוא הנפש התאומה שלי.

Miss CB

New member
*מביעה ביוקו תמיכה*

היא רק אחת מהסיבות לפירוק הלהקה
סתם אבל ברצינות עכשיו, עשו לך די הרבה עוול, אמנם עניין פירוק הביטלס לא יעבור בשקט אבל ג'ון היה מאושר וזה הכי חשוב, חוצמזה עוד כמה שנים ואלבומים ואולי היינו מתאכזבים לשמוע ירידה מסוימת.. קשה לדעת..

למעלה