המשך פרוייקט הראיונות

גרמה

New member
גברת אונו!

קשה לי, אבל אני אשתדל להיות נחמד. 1. האם את לא חושבת שאת מנצלת ניצול ציני את פרסומך כאשתו של ג'ון לנון כדי להפיץ את האומנות שלך? 2. מה לדעתך ג'ון היה עושה היום אם היה חי? אל תסתכלי! יש צ'פמן מאחוריך! הסתכלת....:)

Yoko Ono Guest

New member
גרמה..

1. הייתי אמנית מפורסמת גם לפני שהכרתי את ג'ון. אני לא מנצלת שום דבר, פשוט ממשיכה בחיי ובדברים שעשיתי. אם הפירסום שלי בא מהיותי אלמנתו של ג'ון, אין שום דבר שאני יכולה לעשות בנושא. 2. אני חושבת שהוא היה ממשיך ליצור מוזיקה, כי זאת הייתה האהבה של חייו (חוץ ממני, כמובן
). הוא בטח היה ממשיך לעזור לאנשים וביחד היינו ממשיכים להפיץ את המסרים שלנו לעולם. אני מתגעגעת...

Yoko! ../images/Emo156.gif

מה המצב sister? בינינו, את יודעת טוב מאוד שזה היה McCartney/Lennon ולא הפוך. ג'ון אמר את זה מול שנינו פעם אחת ב Abbey Road, לא זוכרת ?

Yoko Ono Guest

New member
פתאום כואב לי קצת הראש...

סתם... פול, אני חושבת שכבר סיימנו את הפרשה. בואו נשמור על הסטטוס קוו ונשאיר את הדברים כמות שהם. כל כך הרבה שנים זה היה לנון/מקרתני...למה לשנות? אבל נדבר על זה בפרטיות..לא כאן..:) קפוץ לאיזה כוס סאקי...

גרמה

New member
מה נסגר...ממש אורגיה..:)

מזל שזאת יוקו..כי אחרת עוד הייתי מאמין שזה עלול לקרות

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif אבוי לי...

יצרתי מפלצת!
אבל ברצינות...פול,לא הייתי מוותרת!

100police

New member
יוקו

מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? אה זה כי היא נראית סקסית וכל הזברים מסתכלים עליה.... לא, השאלה שלי היא- איך את וג'ון הכרתם? מה היה דעתו על האומנות שלך? והלוואי שתחנקי מגפילטעפיש!!! אה, עזבי, לוקח לי קצת זמן לתרגל

Yoko Ono Guest

New member
תשובה

את ג'ון הכרתי בנובמבר 1966 כשג'ון בא לבקר בגלריה שלי מהמלצה שקיבל. ג'ון אהב מאוד את האומנות שלי. בעקבות זה יצא לנו להפגש כמה פעמים ולדבר על אומנות ועל החיים. ככל שנפגשנו, רצינו אחד בחברת השניה עד שלבסוף האהבה בינינו פרחה. מי יתן ותחנק מסושי. סליחה. גם לי לוקח זמן להתרגל לאנשים לא מנומסים.

100police

New member
ועוד כמה שאלות...

לא היו לי רעיונות אז זרקתי כמה דברים אקטואליים, נראה אותך עונה על זה- מה דעתך על הקומוניזם? והאימפריאליזם? והבורגניזם?

100police

New member
ברררר.

את יודעת איך להגיב. ועוד שאלות... נכון שהקשר בינך לבין פול לא היה הכי מוצלח- אבל כשמדובר בזה שאת הסיבה לפירוק הלהקה לא מוזכרים בכלל ג'ורג' (האריסון ומרטין שניהם) ורינגו סטאר. מה הקשר שלך איתם?

למעלה