הנשיא צריך עזרה.

el presidente

New member
../images/Emo124.gif הנשיא צריך עזרה.

הנשיא עושה סדר המחשב.... גיליתי לאחרונה שיש קבוצת קבצים טפילים שמנצלים את שאר הקבצים האחרים במחשב... אני רוצה לרכז את כל הקבצים..ליעד אותם לפעולות ולעבודות מסוימות במחשב ושלא ישתוללו חופשי בתוך המערכת... האם יש דרכים לרכז , לסמן , לייעל ואם יש צורך להשמיד את אותם קבצים?

el presidente

New member
../images/Emo4.gif המצב רק מחמיר..

האם יש דרך כל שהיא לעשות מיון או סלקציה של כל הקבצים החולים והזקנים.. אולי באקסל?

תקנה את הספר של עמיהוד...

"בניית מחנה ריכוז בסביבת XP". ספר מעולה. יש שם הרבה טיפים איך לרכז את כולם בצורה ברורה ונוחה. ממליץ על הפרק "הפתרון הסופי". פרק שנותן לך הרבה כלים להתמודד עם קבצים סוררים. טיפ קטן שאני עוד זוכר מהספר: בדפדפן האקספלורר כנס ל"כלים"
"אפשרויות אינטרנט"
"קבצי קאפו"
"אתר קבצים עם אף ארוך"
"השמד קבצים"

el presidente

New member
אני עכשיו בפרק של

"הפיתרון הסופי גירסה 6".... איך אני מוריד מחנות ריכוז מהקאזה ?

עזוב קאזה...

לך ישר לEMULE. תוכל להרויד מחנה ריכוז מלא + הקראק שלו. ממליץ לך לחפש שרת שיושב בגרמניה או אוסטריה,כי שם אין להם פיקוח על המחנות...

el presidente

New member
זו תוכנה ל"שיתוף עובדים" ?

הורדתי ממנה שתי קרונות מלאים קבצים + מחנה + גדר תיל.. עכשיו...איך אני משנה את הסיומת של מחנה הריכוז? האם יש אפשרות במערכת לפרמט רכבת שלמה בבת אחת?

el presidente

New member
האם זה אפשרי לשנות את הסיומות של

אותם קבצים ל ***.JEW ? ומאיפה אני מוריד תוכנה שממירה יהודים לסבון?

MajorWinters

New member
יש אחת...../images/Emo19.gif

אבל לא הייתי ממיץ להשתמש בה מכיוון שהיא דורשת מספר תוכנות ופעולות מוקדמות יותר: תחילה אתה צריך להוריד תוכנת ריכוז ושם לפתוח את הקובץ הבא: Varsha.getto זהירות מקובץ זה אם לא תתכונן אליו בהתאם, ידוע שקובץ זה מרדני, ולעתים יהרוג מספר קבצים אחרים לפני המשך הטיפול. לאחר מכן אתה צריך תוכנת עזר כגון - trains v.1943 על מנת להעביר את הקבצים הפגומים גנטית לתוכנת ריכוז מתוחכמת יותר בה לאחר פתיחת הקובץ יפתחו מספר כפתורים למעלה... ישנם קבצים שיכולים לשרת אותך לעוד כמה זמן לכן המנע מהאפשרות selection>>all לאחר מכן, לחץ על shootjews או בגרסא המתקדמת של התוכנה showerjews. זהו תהליך ארוך, אני מציע להשאיר את המחשב לעבוד לאיזה לילה... ורק לאחר מכן אתה עושה tools>>makesoap. בנוסף אמליץ על תוכנה בשם Dr. Mengale בתוכנה יש אופציה חביבה ששווה לנסות Edit >> Jews

j i m m y

New member
תגיד לי, הIP הוא במקרה 6.000.000.41

כי אם כן, יש לי אחלה תוכנה לעזרה מרחוק.. Jew Anywhere

כRובי

New member
יהודים ??

מנהלים, הוא העליב אותי. נא לחסום את המשתשמש בבקשה. תודה.

neuron

New member
אני כבר מזמן שלחתי למזרח

את כל הקבצים הפרזיטים שלי על גבי רכבת משא עם כונן נישא

Annie46

New member
סליחה - זה פורום של ניאו-נאציים?!

מי אחראי על הפורום הנאצי הזה???

Annie46

New member
הבדיחות כאן מתאימות לנאציים

מה קורה כאן???!!! אני בישראל או בגרמניה הנאצית?

Annie46

New member
הצחוק יפה לבריאות

אבל זה לא מצחיק חברים. אתם לועגים כאן ופוגעים באחרים. אין לכם זכות לכך. אני מאוד מקווה כי תשתנו

למעלה