הנשיא צריך עזרה.

Annie46

New member
הצחוק יפה לבריאות - אך לא הלעג

האם זה מצחיק אתכם לפגוע באחרים?

לענות?! לא לענות?!

עוד לא פגענו באף אחד בנתיים. יש לנו מנהל פורום שכל הזמן מחטיא.. הוא בטוח בעצמו שהפזילה לא מפריעה לו לירות.

Annie46

New member
אולי כדאי שתקרא כאן

לדעתי - שרשורים כדוגמת זה וגם פה- לא יכירנו במדינת ישראל ומקומם יתאים לגרמניה-הנאצית ו/או לחלופין ל"כת השטן". האם זו הרמה שפורטל "תפוז" רוצה שיהיה קשור בשמה?! לאף אחד אסור לצחוק על דברים שכאלו, ואם בכלל למישהו כן מותר - זה רק לניצול עצמו, כלומר אנשים פגועים ושבורים בגילאי 70 ומעלה, ואף הם יודעים גבולות. לא. התעללות לעגנית שכזאת אינה מצחיקה. ויש דרכים יותר אפקטיביות להשתחרר מהמתח. דרך-אגב, אנחנו שוקלים, בפורום "דור שני" - לפנות בתלונה רשמית ל"תפוז" - ואם זה לא יעזור - זה יעבור כבר מחר בבוקר לתקשורת, דבר שלא רק ישחיר את פניכם (לצערי הם כבר שחורים ממילא) - אלא ישחיר את פורטל "תפוז" כולו. לידיעתם. ליל מנוחה.

MajorWinters

New member
איומים???../images/Emo19.gif

את יודעת שאף אחד לא מכריח אותי לבוא לכאן. אני לא יודע מה ה"שחורים" אומרים [ספקטרה?], אבל בתור דור שלישי לניצולי שואה, ולשני אנשי "ההגנה", אני מרשה לעצמי לצחוק על הנושא. תפוז אגב, פתחו את הפורום הזה. ומה כבר יעשה תלונה רשמית? היא רק תביא פרסום. על כל אחד שהתעצבן יבואו 5 שיירצו להוות חלק מהפורום. חוצמזה כמובן, שתפוז לא ייתנו לכם להשחיר את שמם כך שהסיכוי הגבוה יותר הוא לפגיעה בכם. וזה גם לא כאילו אנחנו מזוהים בשם פרטי, אפשר לחשוב... לא הרגנו מישהו... יהודים- ג'יזס איתם...

Urik Hai

New member
בלה בלה בלה

עוד אף ניצול שואה לא נכנס לכאן אז אין לך מה לדאוג.

Eitan240

New member
רק שתדעי שזה הערה גזענית מה שאמרת

מה כל הגרמנים נאצים???? כל אחד שרואה RTL נאצי? כל אחד שיש לו שם קצר וקטן וצועק הרבה נאצי? כל אחד שאוהב את השיר קסגקאן נאצי? כל אחד ששר ברחוב דואס סמיש נאצי? אז לא!

אנבלrh

New member
לא...זה לא פורום של ניאו-נאצים...

זה פורום הומור שחור. ואם אנחנו צוחקים על השואה או כל דבר אחר זה לא הופך אותנו לניאו-נאצים, תודה!!! אם כ"כ לא ברור לך מה קורה בפורום, את יכולה להתחיל לקרוא את הודעת הנהלת הפורום ואם עדיין תהייה לך בעיה כלשהי עם הנושאים המועלים כאן, את יותר ממוזמנת לפנות אלינו, המנהלים, בפרטי.

למעלה