הסכיתו הסכיתו!

ויימס

New member
../images/Emo124.gif הסכיתו הסכיתו! ../images/Emo124.gif

הגיע הזמן שגם לנו, בדומה לפורומים אחרים, יהיה שירשירים! (שירשור שירים!) כלומר- לוקחים שיר (כמה שיותר מוכר- יותר טוב) ושמים לו מילים אחרות בהתאם למשהו מספריו המקודשים של טרוש הממוש. אני עשיתי על "ירושליים של זהב": אויר מסריח כאמוניה וריח של אשפה נישא ברוח בהרמוניה עם אפר של שריפה ובתרדמה של בוץ ואבן שבוי בחלומו האנק מסריח לו משתן והוא מוצק כולו פזמון: אנק מורפורק של זהב מהול בנחושת ובבדיל הלא לכל שיריך אני חליל איכה נוקו בורות המים?* כיכר השוק ריקה מנקיון מבריק כל בית בעיר העתיקה ובמיסתור אשר במים כבר לא קבורות גופות ואין ערפיח בשמים וזה מוזר מאוד. פזמון... אך בבואי היום לשיר לך** ולך לקשור כתרים קטונתי מצעיר בנייך ומאחרון המשוררים כי שמך הורס את חוש הריח לשרוד כאן אין מצב ואיך אפשר את אנק לשכוח אשר... חלקה... זהב*** פזמון... טינפנו את בורות המים**** וגם את הכיכר יש מתנקש על גג כל בית זיהמנו ת'נהר מעל כל גג, מעל כל בית, הציפורים מתות נשוב נרד אל קו המים וניזהר מאוד. פזמון... * שני הבתים הבאים זה כשבמעשי קסמים העיר פתאום נעשית יפה ונקייה. ** מרררף, ראוי לציין שהבית הזה נשאר כמו שהוא... *** כן, ירושלים היא כולה זהב. באנק מורפורק, אני מניחה שבדומה למטבעות הזהב שלהם, יש אחוז מסויים של זהב. **** הידד! המצב חוזר לקדמותו! בדומה לשני הבתים האחרונים בשיר המקורי, בהם מתוארת החזרה לירושלים... נו, אומרת מה...? אם לא תשתפו פעולה אתם תמותו.

ויימס

New member
ככה, הא...? ../images/Emo123.gif

לכי תחפשי אותי בפעם הבאה שתרצי תגובות לקומיקס שלך!

Maladict

New member
*בונה מקדש לנטע*

גאון!!!!!!!!!!!!!!!!! נטע את פשוט גאון אני מעריץ אותך!!!

../images/Emo118.gif

*ישר רצה ועוזרת למלדיקט לבנות את המקדש* בעצם... *הורסת את המקדש של מלדיקט ובונה על חורבותיו בית שני!* (מה לא עושים בשביל תגובה לקומיקס)

Nico Tine

New member
נפלא ../images/Emo13.gif

ובאותו נושא (בערך). אני יודע שטורי איימוס הזכירה בשיריה את דרים ואת ניל גיימן. ואפילו מטאליקה כתבו על sandman שיר. והשאלה שלי היא האם מישהו מכיר אמנים שמזכירים את טרי או דמויות מספריו בשיריהם??

smadarbi

New member
לטורי אימוס יש קשר עם ניל גיימן

היא נתנה לו לכתוב את "אבק של כוכבים" בבית שלה( את הפרק הראשון לפחות) והוא כתב את הדמות של העץ המדבר בספר על בסיס דמותה של טורי ( הוא כותב את זה בהקדשה- בעצם הוא כתב את זה בהקדשה שהוא בתמורה הפך אותה לעץ- מעין הופעת אורח של טורי בספר...

Athaclena

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo22.gif

זה היה פשוט גאוני רוצה עוד!

ויימס

New member
תודה, תודה...

אבל לא כתבתי את השיר כדי שיקימו לי מקדשים, או כדי שיגידו לי שאני גאון. אני כבר מודעת לכך שאני גאון. כתבתי אותו כדי להפריח חיים בפורום, דבר שלמענו אני זקוקה לעזרתכם. בואו נגיד שיש 10 אנשים בפורום (למרות שיש 20, לא משנה...). אם כך, אני רוצה עוד 10 שירים מעוותים מפרי עטכם, בטרם אפרסם את שירי הבא- "זוז מצד לצד" של מומי לוי בגרסת סתמרוח! כך ששווה לכם להתאמץ קצת. זה די כיף. זה משעשע. ואני חושבת שאם תיקחו שירי ילדים יהיה לכם יותר קל. אבל תעשו את זה... או שאין עוד שירים מבית היוצר של נטע...

ומה עם כותבי קומיקסים?

אני לא רוצה לכתוב שירים. יש לי את הקומיקס המפורסם "מה נעשה בהוצאת כנרת". רב מכר. חובה בכל בית. (גם בבית שבו מסניפים גז בוטאן, מלדיקט!)

Death of Rats

New member
../images/Emo6.gif וגם לי יש *משתפת פעולה*

|סוגד| מממממממממ.... מלכות הקורי סלסטי (עפ"י מלכות החרמון) שפעת הדגיגים שבאנק פצחו שוב בהורה סוערת. בארץ העץ הקדוש- מנסים לעשות שוב ת'סרט עם אלף פילים דוהרים, אותם גראני ונאני רואות. על רקע של מוזיקת סלע יש פנטומים עם מסיכות. לו הייתי בדיסק- לו רק שם, לו רק שם, הייתי נופש בגנואה. ליד מפלים שבקצה העולם משכנע את אט'וון לנוע. הייתי על בינקי רוכב, הייתי פוגש את סתמרוח, ויין ענבי אשתקד הייתי שותה לקינוח. אך באנק אינני נמצא, מורפורק היא אינה לידי. אך אולי אוכל לפחות לחיות ב"בשורות טובות" לו הייתי בדיסק- לו רק שם, לו רק שם. הייתי נופש בגנואה ליד מפלים שבקצה העולם משכנע את אטוון לנוע...

ויימס

New member
../images/Emo6.gif גדול!

אם הצלחתי לגרום לאור לכתוב שיר, אני יכולה עכשיו למות בשלווה...

ophler

New member
יופי יופי

נהדר. (אני בבית עד מחר...) שבת שלום אופלר

למעלה