הסכיתו הסכיתו!

FijianSeas

New member
מציעה את ../images/Emo150.gif כמנחה..

רק אל תהרגי, רק לא זה! אבל בהחלט שווה פיתה..

ויימס

New member
והנה עוד אחד:

הו, נטע, נטע, נטע... ממש פורום של איש אחד... זה על המכשפות... שם רמות אייל (שם הרי גולן): שם רמות אייל- הושט היד וגע בן בדממה בוטחת מצוות- עצור! בבדידות קורנת נני אוג וסבתא על מטאטאים ירחפו בכפור שם על הפסגה, יש קוטג' ובו מאגרט שיערה פרוע- תסדרו לשווא הוא יגלוש למטה, היא תשים בו ורד כעורב שובב* מה ירבה בחורף שלג על היער המכשפות יצאו לעוד מסע סבתא תעופף בלילה ללא סהר נני אוג תחרים ברוגז עוד גיסה אם ננדוד רחוק, תמיד לשם נשובה גם אם נתרחק למקומות זרים שם רמות אייל, צומחות להן לגובה להן נשיר שירים * כן, אני יודעת- ?!?!?! זה מה שבא לי לראש ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר אחר. וכן, השורה האחרונה כל שני בתים אמורה להיות כזאת קצרה בשיר המקורי.

Athaclena

New member
לא!!! איך יכולת לעשות לנו את זה?

כתבת שיר על המכשפות ולא הזכרת את גריבו!!! וכל מה שצריך זה להפוך את העורב השובב לחתול שובב, ויהיה לך את גריבו. את ממש צריכה להתבייש בעצמך!

DviRincewind

New member
הממממם

בערב שמחת תורה, כשעמדתי לי על גג בבסיס נסתר אי שם באיזה והתקנתי אנטנה, חשבתי לכתוב שיר לכבוד המאורע. אבל אז נזכרתי שכבר יש אחד כזה. "לבד על הגג, שבתות וחגים..."
הו, כמה טראגי לסגור שבתות וחגים בעזה! מה יהיה איתי? אני מדבר יותר על עזה מאשר על פראצ'ט!

Athaclena

New member
ניסיון כושל מראש

אני עומד לי על האנק עומד בגשם לבדי וכל העיר העתיקה עומדת מצחינה סביבי אני מביט בה מאוהב אני יורד לכאן תמיד סתם להביט אבל עכשיו אני נמצא כאן בתפקיד אבל עכשיו אני נמצא כאן בתפקיד. כן, כן, מי חלם אז בביוב כשזייפנו על קיפוד ומטה קסם כשהיינו נורא שיכורים שיום אגיע ואהיה אחד מהם שיום אגיע ואהיה אחד מהם שיום אגיע ואהיה אחד מהם. אני עומד לי על הגג עומד מקשיב אל הקולות קולות השוק והמהומה קריאות רוכלים ועגלות הנה לא קול הפעמון הנה שתיקת הפעמון אבל עלי להאזין אם אין שום רעש של דרקון שבא לשרוף את הארמון. כן, כן, מי חלם... אני עומד על החומה רועד מקור ומסתכל הנה שקעה כבר החמה שומר מלילה מה מליל אור הירח במלואו גורם לאנק להיות יפה בדרך נס ואנחנו מצלצלים בפעמון "הכל טוב" ואפשר ללכת לישון. כן, כן, מי חלם... מדהים כמה קצת שיניתי את המילים... פחות מחצי שיר השתנה. אבל זה גרוע. וכל כך רציתי להכניס את אנגואה באחרון (ירח מלא! וככה זה במקור!) אבל לא מצאתי איך... ותודה לshiron.net שממנו העתקתי את המילים.

Athaclena

New member
וזה מנקודת המבט של ויימס

הייתי תוקעת עוד אלכוהול או סיגרים או סיביל אבל לא הצלחתי... או מגפיים לפחות... הצעות יתקבלו בברכה.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif יפה מאוד! ../images/Emo7.gif כה טרגי...

חח... אין שום רעש של דרקון שבא לשרוף את הארמון... נכון שזה קל? ובאמת כמעט לא צריך לשנות את המילים... אני עדיין עובדת על זוז מצד לצד, וזה מעצבן, כי עשיתי את כל השיר ברבע שעה, אבל נתקעתי עם ה-8 שורות האחרונות, כי אני לא זוכרת איך הולך הקצב שלהם.. רררפף. שעוד מישהו יעשה!

למעלה