הסקר הקצר של mai

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo124.gif הסקר הקצר של mai

להפגש עם דרור לקפה או לא להפגש איתו לקפה
הצביעו
או
ונמקו למה, ואני מבטיחה לבצע את החלטת הרוב. לתשומת לבכם: נימוק "כי ככה בא לי" פסולים. הצבעה לא מנומקת - פסולה. וכמובן כל אחד יכול להצביע פעם אחת בלבד.
mai

old crow

New member
להפגש כי הוא נשמע/נקרא סבבה - או

בתרגום לעברית קלה חומד של אופנוען.

EyeSeeYou

New member
ככה יעשה לאיש...

מאחר ודרור בחר לשתף את כולנו באיכויותיו הנעלות, נשמח בוודאי כולנו לעמוד עליהן מקרוב - אני סומך על מאי שתדע לחזור מהפגישה ולשתף אותנו (בפומבי כמובן) בפלוסים והמינוסים של הרוכב... (בוא תרכב עלי קצת) מקסימום אם זה לא יצליח...הרי מאי ידועה במגע הקסם שלה להפוך כל סטרייטיון להומואיון, ואנחנו תמיד נשמח לצרף בחור חמד חדש לשורותינו. הגם שזה יהיה המענה המושלם לחברה שלו לשעבר שחזרה בתשובה, היא תתייסר מאוד לדעת שחבר שלה לשעבר הפך להומו.. לכן אני אומר
- מאי בהחלט יכולה להיות האיריס אברמוביץ´ שלנו (זוכרים? הבלונדה מהלייט נייט של טל ברמן) ולחלוק עמנו לאחר מכן את חוויותיה.

ELP

New member
../images/Emo31.gif

אני אישית לא אוהב שחצנים ואצלי הם לא מקבלים אפילו נסיון אחד...

shirhayam

New member
האמת...../images/Emo31.gif

ובלי לפגוע בדרור אלא לומר את הצד שלי... בנסיבות הללו - אני לא הייתי נפגשת עם דרור מכיוון שלי דרוש זמן כדי להיפגש עם מישהו מהאינטרנט - לא משנה לאיזו מטרה.. (להבדיל ממפגשי פורום שבהם אני משתתפת בפורומים של פורלים אחרים) אני צריכה זמן אינטרנטי...למה הכוונה...? וזו בעצם התיאוריה שלי לגבי הכרות עם אנשים מהאינטרנט (נא לא לשכוח היה לי חבר - ויצאתי לא אחת עם אנשים מהאנרנט...) אז ככה- מכירים איפה שהוא - בדרך כלל בפורומים...וואלה...הייד פארק..תפוז מעבירים איזה שהוא זמן מינימלי של היכרות עוברים לאי סי קיו- כמובן שבלי אפשרות תקשורת כזו אין על מה לדבר..... ממשיכים את ההיכרות - ומגיע זמן התמונות(כמובן תלוי לאיזו מטרה...) מוצא חן - ממשיכים לדבר(לא מוצא חן אומרים שלום יפה) אם יש עניין, ויש קליק של תחומי עניין משותפים, ניתן לעבור לטלפון... ואז..אם זה ממש נחמד - יוצאים!!!!! אם לא - גם כאן אפשר לומר שלום יפה.... כמובן - שהציפיות נמוכות...ואין יותר מדי דמיונות לגבי הצד השני.... זורמים ורואים - מתאים נפגשים שוב, לא מתאים - אומרים שלום יפה!!! ועכשיו...איך זה קשור לכאן..... נכנס בחור שזועק לעזרה...(הצילו חברה שלי הפכה דתיה...) כל הפורום הבין שמדובר בבחור מתוסכל,,הוא התכוון שהוא מחפש תחליף!!! אני לעולם לא אהיה תחליף...במיוחד לא בכזו צורה! ובטח שלא אזום קשר אישי (מסרים אישיים וכו...עם אותו בחור..אולי אנסה לתרום מחכמתי, אבל לא יותר מזה...) עכשיו בנוגע לקפה...אין שום דבר רע בקפה..זה נחמד..להכיר אנשים מהאינטרנט זה כיף אבל אני לא חושבת שאני הייתי יוצאת איתו בנסיבות שכאלה... במיוחד כשאניחושבת שזוגיות זה דבר חשוב..ואם החברה עזבה לדת...הוא אמור להיות קצת עצוב..לא יודעת- זמן מינימלי....ולא לחפש תחליף מתוך רחמים... אלא לצאת ברחבי האינטרנט ולהציג את עצמו- ולא את תסכולו... בכל מקרה, עלי הבחור לא יצר רושם, אפילו לא בשביל הקפה..יכול להיות שבמפגשי פורום אני אראה משהו אחר, ושאני טועה באופן חמור, שהוא אחלה בחור, מקסים יפיפה, חכם, מנגן בגיטרה, ואוהב פילוסופיה...עובד בתחום שלי וכו וכו וכו... אבל ההיכרות המינימלית שלי עם הדמות לא גרמה לי לצאת בתרועות ובמחולות, ולכן כמובן שלא לצאת לכוס קפה... מקווה שהבהרתי את עמדתי כיאות אענה על כל שאלה...שלכם שיר הים (זהו - אין לי כח לעבור על מה שכתבתי...העיקר שתבינו את הפואנטה...)

../images/Emo45.gif

אני אוהב לפגוש אנשים. סתם ככה, אני אוהב להכיר טיפוסים שונים ומשונים בעולם... אם הוא היה מזמין אותי לקפה (אני מוכן גם להיות ריבאונד, אם הוא באמת נראה טוב), אני הייתי מתייצב.

תודה! :)

אתה מוזמן לכוס קפה גם, אבל בקשר לסטרטיות שלי אין עוררין אני סטרייט ! אבל כל מי שבא לו אני אשמח להפגש עם אנשים חדשים זה תמיד משמח בלי שום קשר למינו! ולכל האנשים הנחמדים שכבר שפטו אותי למוות תודה גם! עכשיו: מאיייייייי: לא ביקשתי שיעשו סקר על האם ישתו איתי קפה או לא! זה קצת משפיל את לא חושבת? רציתי רק לשתות איתך קפה! בקצב הזה אני עוד יכתוב שיר כזה : היא לא רוצה לשתות איתי קפה!

white star

New member
הבחור צודק

הוא רוצה לצאת עם מאי ואתם עושים על זה סקר בפורום?! פאק כאילו אם הייתי רוצה לצאת עם מישהו מכאן והיו עושים על זה סקר הייתי מוותר על כל העיניין לדעתי זה פשוט לפגוע בכבוד של הבן אדם לדרור סחתיין עליך שאתה מוכן לסבול את זה הכוכב אמר את דברו ועכשיו הוא שולף צפורניים בצפייה לטונה של ביקורת שהוא יקבל...

xanadu

New member
../images/Emo31.gif

כי הריבאונד כאן הוא היסטרי, כי אני לא חושב שבן אדם, שנייה ורבע אחרי פרידה כל כך דרמטית, בשל לבליינד דייטס מקוונים, כי בלי שתזמינו אותה, האקסית המיתולוגית תהיה שם ועוד איך תהיה שם, אולי לא בחומר, אבל בהחלט ברוח. זה למה לא.

בסך הכל:

רשמתי את האימייל שלי! אבל שמח לדעת שגם אני יכול לתרום למען הרייטינג בפורום שבתחילת דרכי בו הרבה טענו שאין לי מקום בו! אז אם הנהלת הפורום מחליטה שהדרך שבה אני אוכל לשתות כוס קפה עם מאי היא סקר קצת משפיל אז קדימה!

1Shir

New member
וכדי שלא יהיה תיקו...

אני אשבור שוויון:
בסך הכול הבחור פנה דווקא אלייך אז כנראה הוא מצא עניין משותף. נראה לי שהוא די פתוח והרפתקן, היו איתו הרבה שיחות ועכשו כבר מסקרן להכיר. חוץ מזה, כמו שICU אמר, תוכלי לחלוק כאן את החוויות, ואם בתור מנהלת את רוצה פורום עירני זו אחת הדרכים לעשות זאת!
נדוש אבל נכון- לכי על זה, מה כבר יש לך להפסיד? מקסימום פגשת עוד בן אדם בעולם ולא יצא מזה כלום.

Yaniv-DC

New member
תגידו אתם נורמלים? בטח ש../images/Emo45.gif!

הרי תוך חצי שעה עם מאי הבחור הופך לפייגלע וכל שנותר לכם ידידי, זה לחגוג על הפרש מיט היישר מבית האריזה של מאי. רבאק, לא קראתם את ספרי ההיסטוריה?

xanadu

New member
אני לא בטוח שאני רוצה

בן אדם שמשתמש ב"נה נה נה" בתור פועל כחבר נבחרת.

.m

New member
אני אשמור על זכות השתיקה

עד פרסום התוצאה הסופית, בסיכום השבוע...
mai

למעלה