האמת...../images/Emo31.gif
ובלי לפגוע בדרור אלא לומר את הצד שלי... בנסיבות הללו - אני לא הייתי נפגשת עם דרור מכיוון שלי דרוש זמן כדי להיפגש עם מישהו מהאינטרנט - לא משנה לאיזו מטרה.. (להבדיל ממפגשי פורום שבהם אני משתתפת בפורומים של פורלים אחרים) אני צריכה זמן אינטרנטי...למה הכוונה...? וזו בעצם התיאוריה שלי לגבי הכרות עם אנשים מהאינטרנט (נא לא לשכוח היה לי חבר - ויצאתי לא אחת עם אנשים מהאנרנט...) אז ככה- מכירים איפה שהוא - בדרך כלל בפורומים...וואלה...הייד פארק..תפוז מעבירים איזה שהוא זמן מינימלי של היכרות עוברים לאי סי קיו- כמובן שבלי אפשרות תקשורת כזו אין על מה לדבר..... ממשיכים את ההיכרות - ומגיע זמן התמונות(כמובן תלוי לאיזו מטרה...) מוצא חן - ממשיכים לדבר(לא מוצא חן אומרים שלום יפה) אם יש עניין, ויש קליק של תחומי עניין משותפים, ניתן לעבור לטלפון... ואז..אם זה ממש נחמד - יוצאים!!!!! אם לא - גם כאן אפשר לומר שלום יפה.... כמובן - שהציפיות נמוכות...ואין יותר מדי דמיונות לגבי הצד השני.... זורמים ורואים - מתאים נפגשים שוב, לא מתאים - אומרים שלום יפה!!! ועכשיו...איך זה קשור לכאן..... נכנס בחור שזועק לעזרה...(הצילו חברה שלי הפכה דתיה...) כל הפורום הבין שמדובר בבחור מתוסכל,,הוא התכוון שהוא מחפש תחליף!!! אני לעולם לא אהיה תחליף...במיוחד לא בכזו צורה! ובטח שלא אזום קשר אישי (מסרים אישיים וכו...עם אותו בחור..אולי אנסה לתרום מחכמתי, אבל לא יותר מזה...) עכשיו בנוגע לקפה...אין שום דבר רע בקפה..זה נחמד..להכיר אנשים מהאינטרנט זה כיף אבל אני לא חושבת שאני הייתי יוצאת איתו בנסיבות שכאלה... במיוחד כשאניחושבת שזוגיות זה דבר חשוב..ואם החברה עזבה לדת...הוא אמור להיות קצת עצוב..לא יודעת- זמן מינימלי....ולא לחפש תחליף מתוך רחמים... אלא לצאת ברחבי האינטרנט ולהציג את עצמו- ולא את תסכולו... בכל מקרה, עלי הבחור לא יצר רושם, אפילו לא בשביל הקפה..יכול להיות שבמפגשי פורום אני אראה משהו אחר, ושאני טועה באופן חמור, שהוא אחלה בחור, מקסים יפיפה, חכם, מנגן בגיטרה, ואוהב פילוסופיה...עובד בתחום שלי וכו וכו וכו... אבל ההיכרות המינימלית שלי עם הדמות לא גרמה לי לצאת בתרועות ובמחולות, ולכן כמובן שלא לצאת לכוס קפה... מקווה שהבהרתי את עמדתי כיאות אענה על כל שאלה...שלכם שיר הים (זהו - אין לי כח לעבור על מה שכתבתי...העיקר שתבינו את הפואנטה...)