הסקר הקצר של mai

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך
o.k תודה לכל התומכים ו

לאחר מחשבות מעמיקות בנושא:יציאה לקפה עם מאי: ולמרות שהרוב שלי, כפי שאני רואה! אני נאלץ לומר לתומכיי תודה אבל אני מוותר!!! כיוון שאני יודע שאם היה לי הכח שיש למאי בכל פורום שהוא לעולם לא הייתי מנסה להשפיל בצורה כזו בן אדם! אז למרות שאני לא מרגיש מושפל עצם הידיעה שניסית להשפיל אותי מגעילה אותי ואני בטוח שאם אנשים כאן יחשבו על זה הם יסכימו איתי! אני בטוח שלא חשבת ממש על מה שאת עושה באותו הרגע שהחלטת לעשות סקר שכזה ולכן אין בי טינה! בהצלחה בהמשך! רוכב על שחור. :) :) :)

1Shir

New member
זו רק אני או שההודעה הזו נורא סותרת

את עצמה? מצד אחד הוא אומר "אני בטוח שלא חשבת ממש על מה שאת עושה ולכן אין בי טינה" ומצד שני "עצם הידיעה שניסית להשפיל אותי..." רוכב, אם אתה שומע, אני לא חושבת שמאי ניסתה להשפיל אותך! מה ביוק יצא לה מהשפלה שלך? לפי מה שאני הבנתי, מכיוון שאתה בחרת להתחיל איתה/להזמין אותה על גבי הפורום, מול כולם, היא הרשתה לעצמה להתלבט על גבי הפורום וגם להתייעץ האם לקבל את ההצעה. ברור שיש כאן מימד הומוריסטי, אבל זה לא אומר שהיא מתכוונת לצחוק עליך, זה הכול ברוח טובה. בסך הכול נראה לי שלא ממש קל למאי לקבל הצעה ממישהו שהיא בכלל לא מכירה, לא שמעה על קיומו וגם לא יודעת איך הוא נראה, אבל היא מנסה לתת לך הזדמנות ע"י התיעצות עם חברי הפורום, האנשים היחידים שמאי מכירה ששמעו עליך גם כן. אל תשכח, אתה זה שפתחת את הנושא מול כל פורום. פשוט חבל שתרגיש שניסו להשפיל אותך, זו לא הרגשה נעימה ולא נראה לי שזה תואם את המציאות (לפחות בטח שלא מבחינתי שגם השתתפתי ב"הצבעה"). מאי, בבקשה תקני אותי אם אני טועה בפירוש כוונותיך

../images/Emo6.gif

ההודעה לא סותרת עצמה! העובדה שלא שאלו אותי אם זה בסדר שיעשו סקר על או לגביי לפני שעשו אותו היא גישה מוטעית לחיים! אני אישית לא נעלב! אבל אני כפי שאמרתי קודם חושב שאסור לעשות דבר כזה לאף אחד! זה שמאי רוצה להיתייעץ זה הגיוני ביותר במצב שכזה אבל אני חושב שזו לא הדרך! הפעם מאי אני חושב לאחר שקארתי את הודעתה של שיר שלא עשית זאת בכוונה להזיק אבל אם זה היה מישהוא אחר במקומי יש סיכוי טוב מאד שהוא לא היה נכנס לפורום הזה יותר! לכן אבקש מכל הנהלת הפורום לשקול מילים לפני שתשקלו שיניים (סתתתתתתתם) אני בזאת מכריז שאני במקום להפגש רק עם מאי לכוס קפה, רוצה לבקש שזה יהפוך לפגישת פורום משמע: כל מי שיסכים להצטרף אל מאי ואליי (אם מאי עדיין חושבת לבוא) לכוס קפה אני אשמח להכיר אותו\ה רוכב על שחור

.m

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif אין כמוך שיר

ודאי שההודעה סותרת את עצמה. מצד אחד הוא מודיע שניסיתי להשפיל אותו מצד שני הוא בטוח שלא חשבתי על זה מצד שלישי הוא לא מרגיש ככה ומצד רביעי הוא עסוק בלכתוב על זה הודעה שלמה, ארוכה, ומבולבלת...
את לא טועה בכלל - הוא בחר לנהל איתי ואתכם דיאלוג ע"ג בפורום, התעלם באלגנטיות הן מהסירוב שלי בפורום, והן מהמסר האישי ששלחתי לו, ואז החליט שזה נסיון להשפיל אותו. (למי שהיה ספק: זה לא). מעולם לא התלבטתי אם לצאת איתו לקפה (לתוהים: לא התכוונתי להפגש איתו), אבל בשביל הספורט וההומור הייתי מוכנה לבצע את גזר-דין חברי הפורום, כשהכל (כמו שהבין EyeSeeYou) מתועד ממש כאן. עכשיו כשרוכב על שחור הודיע שהוא מוותר על הפגישה איתי, אבל ישמח להפגש עם שאר חברי הפורום, ובכן... my work here is done
mai

../images/Emo6.gif

עכשיו אני כבר כועס! מאי את לא שלחת לי שום מסר אישי בנדון! ובהודעתי הקודמת החלטתי וברוח טובה שאני מזמין את כולם להצטרף וזה כלל אותך!!! עכשיו גרמת למצב שמה שיכל להיגמר ברוח טובה יגמר בהרגשה רעה (לפחות שלי) שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך!
ואם סתם בא למישהוא\י להכיר בן אדם חדש אני אשמח! רוכב על שחור!

.m

New member
../images/Emo35.gif

ושוב אתה ממשיך את הדיון ע"ג הפורום... בהחלט שלחתי לך מסר אישי, שתוכנו -במשפט אחד- אומר שאם יש לך משהו לומר לי נא עשה זאת באופן אישי. באופן שיטתי אתה ממשיך לעשות זאת בפומבי, והתגובות שלי מתאימות לסיטואציה. אתה יכול לכעוס, לקבל את זה ברוח טובה או להתעלם. ענין שלך. רק טוב mai

:)

את יודעת מאי למרות שאת מוכרת כאן ואת אמורה להיות ולהוות דוגמה, את לא! אני ממשיך ואומר שלא שלחת לי שום מסר אישי! ולאחר הסקר שעשית זה לא ממש משנה אם אני ממשיך את הנושא בפומבי! אל תשכחי דבר אחד יש גם אחרים חוץ מאיתנו בפורום זה אני בספק שאם יש כאן מישהוא ניטרלי הוא יסקים עם דרכך! "צמצא"

ELP

New member
טוב, חבר´ה...

זה לא עסק ככה ואני לא אוהב לראות אנשים רבים.. אז אולי פשוט תגידו שלום אחד לשנייה, וכל אחד יפסיק עם ההיערות העוקצניות...

Liroy25

New member
טוב באמת מיצינו!

מאי והרוכב, תצאו, תבלו,תתכסחו, תזדיינו, מה בראש שלכם!! רק בלי יותר מיד דרמות למה זה מתחיל לאבד את הטעם הטוב שהיה לכל הסיפור. אני בעד משתי סיבות: א. רוכב על שחור - מאי בחורה מדהימה ובהחלט שווה את ההשקעה שביציאה! ב. מאיצ´וק - עם כל הכיף והנוחות שבדבר הגיע הזמן לצאת קצת מהעולם ההומואי. מבטיחים לא ללכת לשום מקום עד שתחזרי.

למעלה