הסקר של לירוי!

Liroy26

New member
../images/Emo124.gif הסקר של לירוי! ../images/Emo98.gif

סקס בין חברים טובים - זה טוב ליהודים או שעדיף להתרחק כמו מאש? יכול לדעתם לתרום לקשר או להשמיד אותו כליל? יצא לכם להכנס פעם למיטה עם מישהו שהוגדר על ידכם כ"אדם קרוב"? או שמא זהו חוק בל יעבור? תשובות של
והחביבה עלי "כן/לא כי ככה" לא יתקבלו!

EyeSeeYou

New member
עזוב אותך

אותי יותר מעניין לדעת מי זה שהצביע "כן בהחלט" לסקר הרשמי של הפורום- "האם היית יוצא עם מישהו ששינה את מינו
" קום והראה את עצמך

אני די מעדיף שלא

כאשר מישהו שוכב עם בן אדם קרוב , אחד מהצדדים עלול לפתח צפייה למערכת יחסים יותר מאשר ידידים וכשיתחוור לו שזה לא נכון , הידידות עלולה להיהרס וחבל כי זה לא שווה את זה.

ח מ צ י ץ

New member
בהחלט ../images/Emo31.gif . למה? -

כי זה גורם למתח אחר כך. במיוחד עם זה היה משהו חד פעמי ולא יחזור על עצמו שוב, המתח יהיה שם תמיד, אף פעם לא יהיה ברור מה רצה להביע הליטופון הקטנטן ותמיד תהיה תחושה לא טבעית כזו. להמנע! זה בלתי הפיך,
וחוצמיזה, עם הזמן גיליתי שאי אפשר להמשך לחבר טוב.
הקירבה היא מאד אחרת, אז או שזה יהפוך לקשר מסוג אחר (יותר לכיוון הריליישנשיפ) או שזה פשוט יהרוס את החברות הטובה
.
Be careful folks!

ELP

New member
נושא חביב ביותר

לי עוד לא יצא להתנסות אבל אני חושב שאין כאן תשובה חד משמעית, אני חושב שזה תלוי בכמה גורמים, הבנאדם, אופי הקשר עם החבר\ה, אני גם חושב שאם מחליטים לפני זה שאין לזה משמעות וזה רק סקס זה בולשיט כי אי אפשר לקבוע כזה דבר עצם הסקס הוא משמעותי וכל בנאדם יכול לקחת את משמעותו של הסקס בצורה שונה. אישית אני חושב שחבל להכנס לזה כי גם אם מישהו אומר שזה רק סקס בסופו של דבר זה יכול כן להשפיע על החברות אבל זה באמת תלוי בהרבה גורמים אני לא חושב שיש לזה תשובה חד משמעית.

עודד א

New member
כן או לא או אולי

בעיקרון אני לא פוסל על הסף. קרו מספר מקרים בהם אני וחבר טוב, נאמר - הכרנו בצורה מעמיקה יותר. לעיתים זה היה
=נורא ואיום. האינטימיות החברית עלולה להפגם, אם שני הצדדים לא ממש סגורים על "היום שאחרי". התאהבויות פתאומיות ומבוכה הן לא המתכון הטבעי להמשך חברות טובה.אבל... לעיתים זה היה פשוט
=מושלם. אם נחשוב על זה רגע, הרי שני אנשים מאוד קרובים ושדואגים האחד לשני, יכולים להנות גם מסקס מהנה ונעים לשני הצדדים. מקסימום תהיה להם עוד "חוויה משותפת"... לסיכום, אם שניכם רוצים ויודעים ומקבלים את הגבולות - לכו על זה. אם לא, תנו חיבוק, תנו נשיקה ותתרחקו מהמיטה.

Liroy26

New member
אני דווקא חושב שכן

ויודעים מה? אפילו בעד. במישור הכללי אני לא טיפוס של סטוצים - לא יכול להכנס למיטה, לתת מעצמי, לחשוף את עצמי בפני אדם שאין לי כימיה איתו ושאני לא מרגיש מספיק בנוח. עם חבר טוב, וזה אפילו מניסיון זה דווקא כן. אין כאן מחויבות של אף אחד מהצדדים, רמת האינטימיות והקרבה גם ככה גבוהה ולדעתי זה דווקא מעמיק את הקשר בין השניים. הדבר הכי גרוע שאני חויתי הוא שמקסימום לא הכי נהניתי, אבל בניגוד לדייטים כושלים שהובילו לסקס גרוע עוד יותר, לא הרגשתי חוסר נוחות להסתכל לבחור בעיניים. סה"כ חבר טוב באמת הוא לא אחד שינתק קשר כי אתה לא מוצץ כמו שצריך הוא שהראש שלך קינקי מידי לטעמו. אני בהחלט בעד!

guy1974

New member
../images/Emo31.gif כי ככה ../images/Emo13.gif

אני חושב שהחברות יכולה להפגע כאשר מתחילים לערב בה מיניות. קשה לי לחשוב על בניית תבנית או קביעת כללים כאשר מדובר בחבר טוב, אי אפשר לצפות במאה אחוזים מה סקס בין חברים יוליד. זה אומנם יכול להיות נחמד לשלב גם סקס בחברות, אך כל אחד יכול לבנות ציפיות או מחשבות שהסקס יקרה שוב ולא תמיד זה יתאים לצד השני דבר שיכול להביא לאכזבה/מריבה. ומעבר לכך, בהנחה שזה חבר טוב, ושאתם "מסתדרים" טוב ואז יש מצב גם לסקס, אז למה בעצם אתם לא הופכים להיות זוג? חברים לחוד סקס לחוד, אבל זוגיות לא? הרי מכתחילה יש כאן איזה מכשול... לא? |מנורה אדומה| אני אישית לא ממליץ אלא אם כן הסקס הוא במטרה ברורה של ניסיון להרחיב את תחום החברות למטרת זוגיות וזה מעיין מבחן התאמה - רק לקחת בחשבון ולעשות מראש את השיקולים של רווח והפסד!

Liroy26

New member
ואם זה לא סקס מלא?

אם זה מגע מיני בשלביו המוקדמים - מתנשקים, נוגעים, מתחבקים. האם גם זה יכול להרוס?

guy1974

New member
הבעיה היא...

איפה הגבול? מי מציב את הגבול? והאם הוא באמת מקובל על שני המשתתפים? מה קורה במצב שלאחד מתאים רק נשיקות ומיזומזים והשני "התלהב" מהרעיון של נשיקות וחיבוקים ואז הוא רוצה קצת מעבר לזה? הרי אי אפשר לחזות את העתיד! והסיכוי לקלקל את החברות הוא גדול מאוד!

Liroy26

New member
אתה לא נותן קרדיט לבגרות של שניהם

אם אחד רוצה יותר והשני רוצה פחות האם לא הגיוני כי הם ידברו בינהם ויציבו מראש את הגבולות? או האם שני הצדדים מגלים נכונות למגע מיני מסוים האם בכלל יש גבולות?

guy1974

New member
../images/Emo94.gif + ../images/Emo24.gif = ../images/Emo14.gif

מכיר את המשפט הנדוש "שהזין עומד המוח לא חושב" (בערך...) הבעיה היא שאי אפשר להציב גבולות במצב כזה, "הזרימה" וההסחפות כאשר יש אקט מיני הוא בד"כ הרבה יותר חזק ממה "שהמוח" חושב כנכון לעשות. אני חושב שכולנו מצאנו את עצמנו נסחפים ואח"כ שואלים את עצמנו "מה עשיתי" או "מה חשבתי לעצמי?" ולכן אני לא חושב שזו שאלה של בגרות, אך כמו כל דבר, כל עניין לגופו, וייתכן באמת שיתפתח רק מגע של חיבוק, נשיקה או אפילו סקס (מלא?!? מה זה בעולמנו אנו) והחברות תמשיך כאילו כלום לא קרה. אבל אישית אני חושב שזה מורכב מידי וזה לא נגמר רק במגע...

Liroy26

New member
השאלה המתבקשת היא

האם מה שאתה אומר נאמר מניסיון אישי או הכרות אישית עם אנשים שניכוו עקב כך? כי לי למשל כן יש ניסיון (אומנם מאוד מועט אבל עדיין) ומבחינתי זה רק עשה טוב. סה"כ אחרי שאותו חבר ראה ושמע אותי גומר, יותר קרובים מזה לא נוכל להיות ואם בעבר היו בינינו מחיצות כלשהן הן נעלמו כלא היו.

guy1974

New member
לא מנסיון אישי

אני לא מדבר מנסיון כי לא היה לי אחד כזה, אני גם חושב שכולנו טובים בדיבורים, וגם אני, ובמידה ויש לך חבר טוב ושניכם מעונינים במגע מיני וקימית משיכה אני מאמין שלא יהיו יותר מידי מחשבות "אם זה טוב ליהודים או לא" והאקט יתרחש ורק אח"כ יבואו המחשבות. כמובן שיש ויש, ומה שאני טוען זו הכללה גלובלית וכמו בכל הכללה יש יוצא מן הכלל. (לירוי, אתה מוזמן לשתף אותנו בחוויה
)

Liroy26

New member
אז בוא ואשתף אותך

היו לי אמנם מעט מקרים שנכנסתי עם חבר טוב למיטה אבל זה קרה. בחור שפעם עבד איתי במקום העבודה הראשון שלי, ישן אצלי באחד הערבים. למחרת היה פורים ותכננו להתחפש ביחד אז הוא נשאר לישון. משיחות וצחוקים של לפני השינה עברנו לקצת יותר ומשם הסוף היה ידוע. להגיד לך שזה היה הזיון של חיי? ממש לא, היו לי טובים יותר. אבל השורה התחתונה היא שלא התביישתי להסתכל לו בעיניים למחרת בבוקר, בלי העמדות פנים. חוסר ההתאמה היה כל כך גדול שלא יכולנו להפסיק לצחוק על זה אחר כך. אני שמגע פיזי בין חברים, והכוונה הוא לא למגע מיני, מאוד חשוב ויוצר אינטימיות מאוד גבוהה. אם לשני הצדדים מחויבות ריגשית לצד שלישי, אין שום בעיה לדעתי ומניסיוני לנסות צדדים חדשים של האינטימיות.

Liroy26

New member
קבלו תיקון קטן לגבי הניסוח ../images/Emo70.gif

"אני מאמין שמגע פיזי בין חברים..." "אלא אם לשני הצדדים ישנה מחויבות ריגשית לצד שלישי...".

amet

New member
מניסיון אישי....

אני אומר ש...... אתם יודעים מה עדיף שאני לא אדבר

Liroy26

New member
אמרה האישה הקטנה, הכנועה והפסיבית

Mמט, אם יש לך מה להגיד אז תגיד!

guy1974

New member
עדיף שתדבר כאן לפני שאני מגיע הביתה

ככה אולי יהיו לך תומכים