הסקר של לירוי!

amet

New member
מותק ...מניסיון אישי

אני סומך עליך שתתמוך בי

guy1974

New member
מה קורה כאן לאנשים?

מה הקשר בין תוכן ההודעות לבין מה ש- eliyasheev כתב? לירוי, אתה נדרש לקרוא את האנשים לסדר

Liroy26

New member
לא ממש הבנתי מה הוא רוצה תאמת...

אבל תמיד אשמח להעמיד את כולם בשורה ולהצליף בישבנם למען יראו ויראו! או סתם בשביל הכיף..

amet

New member
עכשיו ברצינות

יכול להיות שזה יהיה נחמד וכו´ אך אני חושב שזה משאיר את ריח המיניות שנפתחה באוויר וזה לא תמיד נעים. אנחנו הרי יודעים שיש מבטים ששוים אלף מילים, ולא כדאי לקבל אחד כזה כשאתה בזוגיות אחר כך לי בכל אופן זה לא מרגיש בנוח!! אבל כן היה לי חבר שחוץ מסקס וקצת דיברנו בטלפון לא עשינו שום דבר אחר לא הלכנו לים ביחד, לא יצאנו לבלות, לא עשינו מה שחברים עושים סקס נטו!! אז פה זה הצליח, מבלי לערב רגשות וכאלה. מתיי זה הפריע.... כשהתחלתי לצאת עם קוקי, והיינו מדברים, אז היה מין מתח אוייר, ופעם אחת הלכתי להסתפר אצלו, וכשהוא עמד מאחורי יכולתי להרגיש את אייבר מינו על גבי, אני לא אומר שזה לא עשה לי משהו, דיי נבהלתי כי לא רציתי להיסחף, למרות שבאיזשהו מקום מסויים, כן, נדלקתי, ידעתי מה החוויה או ההרגשה בלהיות איתו, אבל......לא יכולתי לעשות את זה. וזהו מאז התרחקנו לאט לאט, קצת אני תרמתי לזה וקצת הוא. ואז הוא עבר לתל אביב. וזהו.

spainbar

New member
השאלה היא עד כמה

שניכם מודעים ומוכנים למה שעלול לקרות, כי מה יקרה אם אחד יתאהב בשני ?? דעתי האישית, לגבי מה שאני מכיר בעצמי, והדרך שבה אני מתרגם דברים אז התשובה היא - בהחלט לא אבל תמיד יש יוצאים מהכלל :} ס´

למעלה