הסרטונים חזרו לאתר!

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif הסרטונים חזרו לאתר!

אחרי חודשים ארוכים של הבטחות, פינת הסרטונים חזרה לתפקד עם שרת חדש ויציב ועיצוב חדש ומגניב
אתם מוזמנים להיכנס ולהוריד!
הסצינות הטובות במיוחד שיופיעו (לפי בקשותיכם כמובן) בפינת הסצינה שלי יעברו אל פינת הסרטונים לאחר שיתחלפו בסצינות חדשות, כמדי שבוע.

you opened my eyes ../images/Emo8.gif ../images/Emo79.gif

יפה יפה... מדי פעם אני אצפה... טיפין טיפין... באמת נמאס מסרטוני פרומואים ואם אפשר להשיג סרטוני סצינות שלמות זה הרבה יותר טוב... ראיתי את הסצינה העתידית (ספ') של ראול מתמוטט וההתמוטטות היתה בצורה ממש לא אמינה.

איפה../images/Emo35.gif אני מסתכל ימינה שמאלה

אבל אני לא רואה את הספויילר......
שרשרת את זה לתגובה של ויקי דיאן והסלט (זה לא ספוילר) ואם התכוונת להודעה שלפני רשמתי סצינה עתידית (ספ') - בשלב הזה היית צריך לסגור את ההודעה... OH WELL....

Pete® Pan

New member
לא... מממ... לא ככה עושים...

לא נורא, לא כועס, אבל... אל תכתוב (ספי') - אני לא מבין מה זה... צריך ככה:

עדיין מחכה.......

רק אל תשכח להוציא את החסה, אני לא אוהב
מנצל"ה (מנצל הודעה) לאחל שנה מוצלחת לכל הסטודנטים שלנו, שתהיה לנו שנת לימודים מהממת

אגב במקרה גיליתי

יש עכשיו בערוץ 2 סרט "life's little struggles" עם הזוג ריבס (מליסה וסקוט - ריאן מקניל) משנת 99, אז אם אתם קוראים אתם מוזמנים לראות, אני לא רואה אבל מתוך בחירה, רציתי שגם לכם תהיה

SupeRonit

New member
אני קצת (הרבה !!) בשוק פה ../images/Emo26.gif

לתומי פתחתי ערוץ 2 כשאשה עם בטן ענקית נתקעה לי בפרצוף (וכזו בטן אי אפשר לפספס
) ומי שמכיר אותי יודע שאני את זה (זה=הריון,תינוקות ילדים ושות') לא מעבירה .. פתאום מי מגיע ?? הבעל,שהוא לא אחר מסקוט ריבס אבל מה שהפתיע אותי יותר לגלות שאת האשה מגלמת לא אחרת מאשתו-מליסה ריבס אז זה הסרט ב-imdb ועוד טיפה ב-Tv2day מישהו ראה
נ.ב: מעבר לקאסט המדהים (בכשרונו וביופיו
) העלילה לא ראה גם כן-אבל !!
לא מומלץ לשונאי תינוקות

SupeRonit

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

בפינת הסרטונים איפה הסצנות השבועיות-לא מצאתי
וסרטונים ב"קלאסי"-הרוב מגיע למחשב אבל אני רואה רק קול ו"זיקוקים"
ויש כמה דברים שהצלחתי להוריד (אך הם מה"מיוחדים" ו"עתידיות" בלבד
) בכל מקרה-אחלה אתר !! ח"ח על ההשקעה ו

Pete® Pan

New member
רונית... ../images/Emo92.gif ../images/Emo140.gif

בדף הראשי של האתר, בקטן, כתוב "תצוגה אופטימלית: אינטרנט אקספלורר 5.5 ומעלה | נגן פלאש 6 ומעלה | נגן המדיה 9 ומעלה" אני משער שלא ראית את זה... חח
אנו נוסיף את זה לדף של הסרטונים...
בכל מקרה, את זקוקה לגירסה האחרונה של Windows Media Player ול- RealPlayer...
הסרטונים השבועיים נמצאים ב"סצינה שלי"
מקווים שתהני מהסרטונים ומהאתר... שחר ורונן.

למעלה