הסרטונים חזרו לאתר!

KOBEMANIA

New member
אין מילים

אין מילים שיתארו את התודות שלי אליכם על שהחזרתם את הסרטונים ועוד משופרים אתם פשוט
גדולים!!!

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif אין בעד מה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אנחנו שמחים שאתם שמחים ונהנים כשאתם נהנם...
כנסו והצביעו במהלך השבוע לסצינות שאהבתם מצעירים חסרי מנוח...

SupeRonit

New member
איזו שביזות-הורדתי את התוכנות

(מה שעלול להוביל לרצח-כי אח שלי לא מרשה להוריד תוכנות בלי אישור-ועל פי השטויות שאני מורידה,אז הוא גם צודק
) וזה עדיין לא עובד
מישהו יכול לשלוח לי את הסרטונים דרך האייסיקיו או המסנג'ר (המשך במסרים)

Pete® Pan

New member
מממ...

רוניתוש... אני כאן כדי לעזור... דרך ה-ICQ או ה-MSN לא כדאי לך שישלחו לך, מכיוון שהאינטרנט המהיר בישראל הוא מהיר רק באופן חד צדדי - בהורדה, וזה אומר שאם מישהו יעלה אלייך קבצים בגודלים שכאלה (הרבבבה מאוד מגות של קבצים), זה ייקח לך שנים, בניגוד להורדה ישירות מהאתר, שהיא מאוד מאוד מהירה, בזכות השרתים שלנו. מה גם שאין הבדל - הם ישלחו לך ויכול להיות שעדיין זה לא יעבוד. אני כאן לשירותך. אני אשאל אותך כמה שאלות וכך אולי נוכל לפתור את הבעיה.
אוקיי, קודם כל, איזו מערכת הפעלה יש לך? אם אין לך XP, אז יכול להיות שאת צריכה להתקין תוכנה נוספת: Winzip (אם היא לא מותקנת לך על המחשב עדיין). אני יכול להבטיח לך שהתוכנה הזו היא תוכנה לגיטימית לחלוטין, אין בה שום דבר מזיק והיא נפוצה ביותר. הנה לינק להורדה. תורידי, תתקיני ואז תגידי לי אם הצלחת לפתוח את הקבצים. אם לא, אני אסביר לך איך להשתמש בתוכנה הזו צעד אחר צעד. הלינק: http://download.winzip.com/winzip90.exe רונן.

SupeRonit

New member
יש לי XP וגם את התוכנה הזאת

נראה לי
(עוד שעה אני אשאל את אח שלי-ואם הוא יהיה במצב רוח טוב,אני אפילו אתן לו להציץ בקבצים,ואולי הוא יפתור לי את הבעיה) תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לך

Pete® Pan

New member
"הסצינה שלי"הסרטונים השבועיים באתר!

אתם מוזמנים להוריד סצינות מהשבוע שעבר עלינו בצעירים חסרי מנוח. השבוע לא היה כזה לוהט בצח"מ, אבל בכל זאת הצלחנו, בעזרתכם ללקט כמה סצינות שירטיטו לכם את המחשב...
מקווים שתהנו - ואל תכחו לבקש סצינות גם בשבוע הבא, כדי שנוכל לתת לכם להנות מהורדות משובחות. "הסצינה שלי" רונן.

Pete® Pan

New member
אהבתי איך שראול התחצף לג'יל (הורדה)

אני יושב כאן ובודק איזה פרקים אני יכול כבר למחוק מהמחשב כדי לפנות מקום לפרקים חדשים ו... פתאום אני נתקל בפרק מיום חמישי שעבר - כשראול התחצץ לג'יל... זה היה מגניב לראות איך ראול מתחצף לג'יל ולא שם עליה קצוץ...
ג'יל, נפוחה מתמיד עומדת להתנפל עליו כשקת'רין סוחבת אותו משם באלגנטיות... כן ירבו סצינות כאלה ואפילו סצינות עוד יותר "מלבלבות"...
אמרתי לעצמי שחבל שהסצינה תיזרק לפח... הנה היא כאן בשבילכם...
להורדה

למעלה