לא לא, התכוונת *מדהים כמו Iris של הגוגו דולז
L LadySilkworm New member 12/8/07 #128 תשמע, אחרי 3 שנים בישראבלוג אני פשוט לא יכולה לסבול את השירים האלה.
L LadySilkworm New member 12/8/07 #136 טוב בערך אחרי שנתיים וחצי הפסקתי לכתוב בבלוג הכי ותיק שלי, ובסוף הפסקתי בכל הבלוגים שלי. ואפילו הלכתי למפגש פורים |: אבל הנה, אני חיה!!! D:
טוב בערך אחרי שנתיים וחצי הפסקתי לכתוב בבלוג הכי ותיק שלי, ובסוף הפסקתי בכל הבלוגים שלי. ואפילו הלכתי למפגש פורים |: אבל הנה, אני חיה!!! D:
א אזירפאל New member 13/8/07 #145 גם ווישמאסטר נדוש וזה עדיין לא מוריד מערכו../images/Emo13.gif (להבדיל אלפי הבדלות, כן? קריפ הרבה יותר טוב )
גם ווישמאסטר נדוש וזה עדיין לא מוריד מערכו../images/Emo13.gif (להבדיל אלפי הבדלות, כן? קריפ הרבה יותר טוב )
S Super Alonit New member 12/8/07 #83 חולת נפש...../images/Emo6.gif ידעתי שהיא לא ילדה טובה ותמימה כמו שהיא נראית.
L lacrimosa girl New member 12/8/07 #21 אני כזאת מציפנית./tapuzforum/images/emo122.gif אבל מציפנית שקיבלה 100 במד``א/tapuzforum/images/emo2.gif
אני כזאת מציפנית./tapuzforum/images/emo122.gif אבל מציפנית שקיבלה 100 במד``א/tapuzforum/images/emo2.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/8/07 #25 העיקר התבכיינת שתיכשלי../images/Emo3.gif אמרתי לך שאת גאון ושהכול יהיה בסדר
ה היויו New member 12/8/07 #30 בכיינית...../images/Emo3.gif "אני כל כך הולכת להכשל"... אז בכל זאת טוב שהצקנו לך,לא?
L lacrimosa girl New member 12/8/07 #41 סקרו תפוזונה!מה שהיה כתוב שם זה שבטח היה מועיל, ולמדתי בשבת.../tapuzforum/images/emo3.gif