הערב בערוץ הסרטים, סרט

shkedud

New member
../images/Emo124.gif הערב בערוץ הסרטים, סרט

חובה: "דבר אליה" HABLE CON ELLE - אלמודובר. אסור להחמיץ. בוודאי רובכם ראיתם, אבל אם לא - רוצו לראות. מתחיל ב-10

p a l o m a

New member
דולצי למרות דעתי האישית ../images/Emo140.gif

על הסרט אני חושבת ש א ת מאד תהני ממנו. כי הוא אכן סרט מצויין, וממש יוצא דופן במקוריותו.

p a l o m a

New member
דולצי כתבנו יחד באותה שניה..../images/Emo140.gif

תצפי בסרט.. מקסימום תסגרי באמצע... אבל תתחילי לצפות בו

אנפה2

New member
סרט מ ד ה י ם , רעיון גאוני

שווה כל רגע, הי לכם מפה, אנחנו נהנים עם הנכדים, כרגע הלכו להביא את הקטנה מהגן , על מנת שיהיו לה יותר שעות סבא/סבתא, ככה הילדים פה עד 16.00 בבתי ספר ובגנים, הבוקר טיילנו בעלי ואני בקניון "קוראל ספרינג" הכל כבר מקושט לחג המולד, ברקע שירי חג, סבים של חג המולד מסתובבים, וחנות מיסיס מקושטת במיוחד, אכלנו ארוחת צהריים עסקית, טעימה ביותר, וחזרנו הביתה להיות עם הנכדה המתוקה הבלונדינית עם עיניים כחולות, מקסימושמוש.

ע ו מ ר 4

New member
היייי אנפה ...../images/Emo140.gif

......זהו.....רואה שהכי טוב לך בעולם....נהדר. תבלי ותנשמי עמוק אליך....את הנכדה הבלונדינית עם העיניים הכחולות....ותחבקי המון....את הנכדים.

shkedud

New member
דולצי, הסרט על אהבה, על מסירות

על קשרים בין אנשים, ושבר מוסכמות, כל כך יפה, מלא מוזיקה נפלאה, אותי הוא ריגש מאוד, לכן אראה אותו שוב. כדאי כדאי

p a l o m a

New member
שקד.. ראיתי הסרט ועשה לי כל כך

רע על הנשמה... ושם שיר הרקע הוא קוקורוקוו פאללווממהה... אז תחשבו עלי...
(אבל הסרט דיכא אותי לאללה...)

פלומק'ה אם זה סרט דיכי, אז אין לי

כח לסרטי דיכאון, על מה הסרט? בכללי, לא חייבת לספר את סוף הסרט

אין לי מספיק סופרלטיבים לתאר את

הסרט הזה, הוא מרשים וגורם לך לחשוב עוד ימים רבים אחרי שהמסך יורד, לדעתי הבמאי גאון, חדשני וחושף לצופה קולנוע מעניין וסוחף מאין כמוהו.. בקיצור- לא להפסיד!

בת אל 7

New member
ממליצה ללכת להצגה מועדון האלמנות

העליזות עם ליאה קניג ודבורה קידר מה זה צחקתי.....חובה לראות.

shkedud

New member
בת אל, ראיתי את הפרומו, ובהחלט

נראה טוב. אני מאוד אוהבת את ליה קניג. איזו אישה. איזו אישיות מאחלת לך הנאה בהצגה הערב.

בת אל 7

New member
שקדוד כבר ראיתי זאת היתה הצגה

אחר הצהרים, פשוט נהדר לא להפסיד!

בת אל 7

New member
שקדוד איך הולך עם ההתנתקות?

אני ראיתי שגם אצלי זה חיבל בקריאה בציור ועוד בהמון דברים אבל קשה לא לדבר עם אנשים מקסימים, כל אחד קיבל אצלי פרצוף וגוף.וגם נשמה.

shkedud

New member
לא הולך. החלטתי בשלב זה לוותר על

הרעיון. אני ממילא יושבת מול המחשב, מכינה שיעורים, אז מדי פעם עושה גיחה אליכם, וחוזרת לעבודתי. לא מחבל לי בשום דבר, להיפך... זה היתרון של לעבוד במחשב. אז בשלב זה של חיי - לא מתנתקת

למעלה