הערב בערוץ הסרטים, סרט

shkedud

New member
עכשיו, למשל, אני מכינה לכיתה יא'

דף עבודה על משפט ייחוד...

בת אל 7

New member
אבל אי אפשר לקרוא ספר ולהקליד

או לבשל ונקות וגם להקליד, וכל רגע לקפוץ משבש את מהלך העבודה

אנפה2

New member
בת אל אני ראיתי את ההצגה, ואם ראית

גם את מקווה, אז השלמת את הטובות בהצגות, מקווה עולה עליה, אבל מסכימה איתך גם לגבי מועדון האלמנות.

אנפה2

New member
אני הייתי פעמיים במקווה, פעם

בחתונתי, ולפני חצי שנה עם בתי, לפני חופתה, לא היו חוויות מיוחדות.

אנפה2

New member
הצחקתני, אני מחכה שה-נני תחזיר

את הנכדה הקטנה מהגן, ואז נוכל לשחק איתה יותר זמן, כי כאשר היא חוזרת ב-16.00 היא אוכלת ארוחת ערב ,משחקת עם האחים שלה והולכת לישון, ככה היא תוכל להנות מסבא סבתא בלבד, רק היא.

בת אל 7

New member
תראי מה זה יופי, את שם ואני פה

ומתכתבים...ממש גדול ספרי איפה טיילת מה ראית איך מזג האויר

אנפה2

New member
נ ע ל מ ו , העיקצוצים ברגלים.

עכשיו יש עקצוצים בבטן , יסורי מצפון, האוכל פה כל כך טוב, שחבל להפסיד כל ביס, אבל משתדלים לא להגזים, לחג ההודיה ביקשו שאכין צימעס, ועוגת גבינה, מתי שאני באה לכן אני מכינה אולי 3 פעמים עוגות גבינה, הם מתים עליה.

אנפה2

New member
בפלורידה ממש חם, קיץ,

כבר כתבתי ושוב אכתוב אני מסתובבת עם מכנסי 3/4 וגופיה, בעלי עם מכנסים קצרים, ההוריקן עשה שמות, כל הדרך עצי דקל שנעקרו, עובדים על גגות הרעפים שעפו, אנחנו באנו להיות עם הנכדים , כך שהרבה לא מטיילים, כל יום שהם יוצאים לעבודה בעלי ואני הולכים לאיזה קניון אחר, חתרחצים בבריכה שבבית בני, נחים, קוראים ספרים, בעלי עונה על אי מיילים בעניני העבודה שלו, בערב הולכים עם הנכדים לקראטה, לג'ודו, לבלט עם הקטנה, עושים מה שכל סבא וסבתא עושים בארץ, בשבת נלך איתם לימי הולדת של חברים של הילדים, תמיד באים גם סבים וסבתות שגרים בארה"ב, ובערב הולכים לאכול במסעדה, ובשבוע הבא יש חג ההודיה, זה חג נוצרי ואנחנו מוזמנים לגיסתה של כלתי ,שהיא נוצריה מלידה (התגיירה, אבל יש לה הורים שחוגגים) בקיצור לא רע פה ביכלל.

הי אנפה, אני הייתי בפלורידה,

טיילתי באמריקה, פעם טיול מאורגן סביב סביב, עם נכד שלי, מתנת בר מצווה, ועוד 3 פעמים לבד ,היתה לי דודה שהיתה גרה ליד ניו-יורק, אמריקה יפה, האם תגיעו גם לדיסני וולד? וללס ווגס, עיר ההימורים? שם יש הרבה מה לראו, בכל אופן מאחלת לכם בילוי נעים עם הרבה חוויות, והנאה מהנכדים!!!!

אנפה2

New member
לאה טוב פה מאוד, אבל הבית הוא הבית.

כרגע הנכדים הגדולים הלכו לחברים, ובעלי יושב עם הנסיכה הקטנה ועושים ביחד פזלים, הילדים עוד לא חזרו מהעבודה כי פה זה אמצע היום עכשיו. דווקא היתה תקופה שחשבנו להיות פה יותר מסתם כמה שבועות, אבל זה לא בא בחשבון, בעלי עובד, יש לנו משפחה בארץ, אמא זקנה בבית דיור מוגן, אחות , בנות חתנים, מה נעזוב הכל ונלך לאמריקה כי טוב שם, לא !! טוב לנו בארצינו, ומאוד נפלא לבקר ולחזור הביתה. הבן בחר לחיות בארה"ב אני שמחה עם הבחירה שלו והכי חשוב שטוב להם. כל אחד חי היכן שטוב לו.

למעלה