הפורום שלנו צריך עידוד

mayarel

New member
../images/Emo124.gif הפורום שלנו צריך עידוד ../images/Emo6.gif

היום ודברים חדשים על אדם יהיו קצת פחות תדירים חשבתי שאולי נעשה פה שרשורים מכל מיני סוגים מה דעתכן?? רעיונות שלי: 1. שרשורי צפייה מחודשת בדברים כמו למשל 10 הדיברות וכדומה. 2. שרשורי OFF TOPIC על סדרות, מוסיקה, סרטים מה שבא.. תאמת אני לא הכי מקורית.. מה דעתכן??? יש לכן רעיונות אחרים???? רק תנו את ה
ונתחיל..

R o c k s e n

New member
בדיוק שרשרתי סטיטסטיקה

מאכזבת של החודש שמעידה על העניין... את צודקת וחייבים שרשורי OFF למיניהם ואפילו משחקים...

R o c k s e n

New member
אוף טופיקס על האח הגדול למשל יעבדו פה טוב

כי שמתי לב שהרבה רואות. וגם אני קורבן של התכנית.

MIDNIGHT SKY

New member
אוו אני שונאת האח הגדול

חח ניסיתי לראות ואחרי 5 דק' נרדמתי..ברצינות.

mayarel

New member
מין הסתם לא כולם יאהבו הכל..

אבל זה בסדר.. אפשר נגיד לקבוע יום של אוף טופיק, או שפשוט שכל מי שבא לו פשוט יפתח שרשור..

R o c k s e n

New member
ברור. נתתי דוגמא לנושא שיכול אולי לזרום טוב

ומי שבא לו יעשה שרשור
עם מה שהוא רוצה לדבר עליו.

t r e c o o l

New member
אני לא חושבת, פשוט באמת שאין דברים חדשים

אנחנו כותבות על כל מה שקורה, וכרגע לא קורה יותר מדי.. שמתם לב שלהוופעה האחרונה היו שתי שרשורים! שזה מכובד.. ובטור הולך להיות אותו דבר.

mayarel

New member
הבעיה שלא יהיו יותר דברים חדשים כל יום...

וחבל שלא נכתוב פה.. לי נחמד איתכן
לא חייבים לדבר רק על דברים חדשים... או אפילו רק על אדם.. זו דעתי...

nini18

New member
../images/Emo45.gif וחוץ מזה אם הפורום לא יהיה פעיל הוא יסגר

וטרקול נראה לי שאת אמרת לי פעם. שאת לא תתני לזה לקרות. ולבנתיים את בכלל לא נמצאת פה.

t r e c o o l

New member
ניני, אין מצב שהפורום יסגר..אנחנו בין הפורומי

ם הפעילים בתפוז.. ואני כן נמצאת!, אתמל רק אני הייתי פה! אם כבר פותחים את זה.. ומאיה, אני בעד.

nini18

New member
אנחנו ממש לא. הלוואי ונהייה.

ואתמול אף אחד לא היה פה. חוץ ממה שרשמתי בלילה ושני תגובות שהגיבו לי. אף אחד לא רשם פה כלום.

nini18

New member
מה את רצינית??? אפילו שרשור אחד לא הגיע

ל 200 תגובות וזו היתה פאקינג הופעה שלמההההההההההה לא שיר אחד או שניים. הופעה שלמהההההההההה. מלא לא כתבו כלום, לא הגיבו, נאדהההה :(

mokasosex

New member
ואני שונאת אתשלי ..

סתם לא הוא מורה טוב, אבל אני יושבת מאחור ומריחה את ריח הסיגריות והזיעה החריף שלו עד המקום שלי, והוא בקדמת הכתה ליד הלוחחחחח! למה את שונאת את שלך?

למעלה