הפורום שלנו צריך עידוד

nogigoosh

New member
גם אני מקווה ../images/Emo6.gif

ואני די מפחדת שזה יהרוס לי את הסיכוי להיות במגמת ביולוגיה שנה הבאה

nogigoosh

New member
היייייי, אז יש לנו הרבה במשותף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

יומני הנסיכה, ביולוגיה....... אדם!!

munmun

New member
קניתי היום את העיתון עם אדם על האופנוע!../images/Emo9.gif

הייתי היום בדיזינגוף סנטר ונכנסתי לחנות "עולם הירחונים" והיה שם את העיתון EW עם שתי תמונות של אדם והאופנוע
והתמונה שמצויירת לו דמעה.
לא יכולתי שלא לקנות..
וגם נכנסתי לדיסק סנטר כדי לבדוק אם יש שם את הדיסק.. אז מצאתי דיסק אחד(מעניין אם זה בגלל שנגמר או בגלל שהם מביאים מעט..) והם גם שמו אותו בקיר כזה שיש בו את כל הדיסקים שהם ממליצים וחדשים(בטח מי שהייתה ראתה) מאחורי הקופה.. אממ.. וזהו.

nini18

New member
ואוו איזה יופי תתחדשי . ויש במגזין גם כתבה?

או רק את התמונות??

munmun

New member
זה בעיקר תמונות..

יש שם רשימה של 15 המבדרים של השנה..ואדם מקום 8.. ויש שתי תמונות כל אחת בגודל עמוד.. וגם בתוכן עניינים יש תמונה גדולה(עמוד שלם.. ואז למטה תוכן עניינים).. ויש גם קצת כיתוב ליד התמונות..

munmun

New member
וגם לא ראיתי אם רשמתן..

השבוע הדיסק מכר 16,469 .. די מעט.. אבל אני בטוחה שאחרי שהוא יופיע אצל אופרה זה יעלה בצורה משמעותית..

nini18

New member
כן רשמנו בשירשור שכבר לא קופץ

וכן זה די מעט. אחרי אופרה בטוח הוא יעלה. מה שגם אופרה בטח תחלק את הדיסק מתנה לקהל חחח.

heart1soul

New member
יוו איזה כיף! אני מתה להשיג את העיתון הזה

אני אף פעם לא נמצאת באזורים האלה:/ אני צריכה מתישהו בחופשה(מעניין מתי תיהיה) ללכת לחפש לי תתחדשי!!! זה ממש מגניב שנשאר רק דיסק אחד..מקווה שזה בגלל שנגמר!! אדם צריך להתפרסם יותר פה.. נראה לי שמרגע שהוא יכנס יותר לתודעה הוא ממש ממש יצליח פה

munmun

New member
../images/Emo9.gifתודה

ואני יודעת שאפשר להזמין גם בסטימצקי..שאלתי אותם לפני כמה זמן אם יש להם.. והם אמרו שאפשר להזמין...ובגלל שזה גליון מיוחד של שבועיים הוא רק הגיע עכשיו לישראל..

InbarKiii

New member
תתחדשי לך :))

ואוי התמונות האלה בגדול יהיו עוד יותר מדהימות
ואני אלך על זה שפשוט נגמר להם בגלל שמלא קנו

munmun

New member
גם אני אלך על האפשרות הזאת..

(שפשוט נגמרו להם כי מלא קנו)

זה באמת בגלל שנגמר

הייתי שם כשהגיע הדיסק והיו מלא ואחרי כמה ימים כשחזרתי לשם כבר כמעט לא נשאר! P: והוא היחידי שראיתי שנגמר..זה היה נורא מלהיב P:

למעלה