חח איזה אבריל לאבין?! זאת אדריאן.. הזוכה של העונה הראשונה..
ל לא גיברת ולא מגונדרת New member 10/1/05 #26 תעשי נסיון- תשימי את התמונה בפורום אבריל לאבין, תשאלי, ונראה מה יגידו...
S Silver Ghost New member 10/1/05 #32 מה, בגלל שיש לה איפור שחור מסביב ל עיניים ושיער חלק?! so?! זה לא דומה לה בפנים
ע עדידון קופידון New member 10/1/05 #27 לדעתי זו אדריאן אבל אם אתם חושבים זו אבריל אני שמה תמונה ותשוו
N NeverSleepNeverDie New member 12/1/05 #36 די לשים את זה כל הזמן../images/Emo4.gif וזאת אדריאן...היא סתם מזכירה את אבריל...
C C A R I S M A New member 10/1/05 #28 זאת.... זאת התמונה של אדריאן מהעונה הקודמת התמונות שטיירה צילמה זאת רק עבודת מחשב......
A adi4011 New member 10/1/05 #31 יאאאבה יאאאאבה.... טוב שזה לא נראה מפחיד ביותרררררר אדריאן נראית פה כמו רוח רפאים... איך נבהלתי כשראיתי את זה..... אלוהים שבשמיים!!!
יאאאבה יאאאאבה.... טוב שזה לא נראה מפחיד ביותרררררר אדריאן נראית פה כמו רוח רפאים... איך נבהלתי כשראיתי את זה..... אלוהים שבשמיים!!!
G Golden Cherry New member 9/1/05 #9 שאלה+ ../images/Emo58.gif קטן... בפרק הבא 4 הבנות שנותרו (אפריל, יואנה, שנדי ומרסדס) יצטלמו בעירום. בכל צילום יופיעו שתי בנות, ז'תומרת, הצילומים הם בזוגות... למישהו כאן בפורום יש את התמונות האלה ומוכן להעלות אותן לפה אני מתה לראות איך הן נראות שם
שאלה+ ../images/Emo58.gif קטן... בפרק הבא 4 הבנות שנותרו (אפריל, יואנה, שנדי ומרסדס) יצטלמו בעירום. בכל צילום יופיעו שתי בנות, ז'תומרת, הצילומים הם בזוגות... למישהו כאן בפורום יש את התמונות האלה ומוכן להעלות אותן לפה אני מתה לראות איך הן נראות שם
G Golden Cherry New member 12/1/05 #34 וואו! תמונות יפות../images/Emo13.gif אבל האמת...יואנה ומרסדס יצאו טוב יותר משנדי ואפריל. האף של שנדי נראה רע
וואו! תמונות יפות../images/Emo13.gif אבל האמת...יואנה ומרסדס יצאו טוב יותר משנדי ואפריל. האף של שנדי נראה רע