הפרק היומי

didalf

Well-known member
../images/Emo124.gifהפרק היומי../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo109.gif

יאאא כמה זמן לא פתחתי
אל תתפסו לי
פרק מס' 162 צפייה מהנה

talshoosh

New member
צפייה מהנה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

sweet stav

New member
אהמ אהמ...(לא קשור לפרק בכללל)

אני יודעת שזה לא קשור אבל למה את כבר לא מתחברת למסן
?

talshoosh

New member
יש לך בעיה?../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

איזו לא קשורה את... טוב בן דוד שלי היה אצלי והוא היה עכשיו אצל סבא וסבתא שלי והיום בערב הוא חוזר שוב אז רק ביום שישי כשהוא ילך אני אוכל להתחבר... אני מקווה שתישרדי

../images/Emo93.gif בדיוק עכשיו אני רושמת את הפרק

היומי טוב שניכנסתי לפורום וראיתי שכתבת כבר....אוףף ...
צפייה מהנה....

תקציר הפרק....../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

השופטים קובעים כי דלפינה, מללה ובוניז'ה אשמים, וגוזרים לדלפינה 10 שנות מאסר, ולמללה ובוניז'ה 7 שנים. פרנקו ומטאו מנסים למצוא זה את זה, אך לא מצליחים. מקס מדבר עם אמו ברצינות, ומזהיר אותה שאם תחזור למעלליה, היא תיאלץ לעזוב את הבית. זמן קצר אחר כך, הוא תופס אותה משחקת פוקר עם הילדים, ואכן מבקש ממנה לעזוב. אך לחץ מצד כל המשפחה גורמת לו לבסוף לחזור בו. ניקולס מתאמן לקראת התחרות, וכשרואה שסיכוייו קלושים מול פטו, הוא מחליט לשים לו חומר משלשל במשקה. דלפינה שולחת את מירנדה אל לורנסו, כדי להפליל אותו במקומה. פלור מקבלת דיאטה, ומטאו חוזר במפתיע. פרנקו מספר לו שהוא בנו. התקציר לקוח משרים עם המורדים... צפייה מהנה...

LemonLimeLilach

New member
הם הימרו על דיסק של קטנטנות!

וגם Que Se Siente
סופסוף אמר למטאו! לא הראו הרבה את דלפינה ואלה אחרי שהמשפט הסתיים
חבל שאנה לא עזבה אני כל כך לא סובלת את השחקנית הזאת! מרסדס פונס גאון

תקציר

דלפינה נאסרה ל-10 שנים מללה ובוניז'ה ל-7 שנים מקסימו תפס את אנה משחקת פוקר עם הילדים ואז הוא סילק אותה אבל בסוף שיכנעו אותו להחזיר אותה... פרנקו אמר למטאו שהוא הבן שלו (ככה זה נגמר) ונראה לי שחוץ מזה לא היו דברים ממש חשובים.. אהה ולפלור כאבה הבטן ואמרו לה שזה בגלל שהיא אכלה הרבה והיא עלתה 3 ק"ג בשבוע!!! אז עכשיו היא צריכה להיות בדיאטה...
וזהווו

../images/Emo60.gifפרק חמוד.

3 ק"ג בשבוע
נקרעתי! ניקו פשוט אידיוט.נקודה. סוףסוף הוא סיפר לו
ידעתי שהוא לא יסע בסוף!! וה-שיר Que Se Siente

פרק יפההה מאוד../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

סוף סוף המכשפות בכלאא ישששש מגיע להםםם...... חחח עלאק פלור עלתה 3 ק"ג בשבוע אתם קולטיםםם חחח ואיך הייתי עצובה כשמקס רצה לסלק את אמא שלו מהבית...זאת אמא שלך מקס!! טוב שהוא סלח לה...ופלור גם רצתה שהוא יסלח ואחרי שהוא סלח לה פלור ואמא של מקס עוד הפעם התחילו לריב איזה קרעות הם...

didalf

Well-known member
יאאאאא../images/Emo109.gif

הוא אמר לו
מעניין מה יקרה עכשיו. הייתי בטוחה שזה שהם אשמים זה חלום בהתחלה
. חחחח גם אני שמתי לב שהם הימרו על דיסק של קטנטנות
איך ידעתי שזה מטאו בדלת

נועה2004

New member
פרק מצחיק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היו כמה קטעים מצחיקים היום - * כשפלור אמרה שהיא רוצה לאכול עוף, תפוח אדמה ועוד מלא דברים ואז מקס אמר לה "אני אוכל את כל זה, את תאכלי סלט" וכולו מחייך. * או כשניקו עזר למיה לקום מהמדרכה (כשהיא ישבה עליה) ואז הוא אמר לה "מיה, השמנת בלונדון". * רק לי השם של המאכל שאנה הכינה הזכיר לי את המילה "פריצ'נצ'וצ'ן" - איך שפלור קראה למשפחת פריצנוולדן בתקופת פדריקו חוץ מזה, מה קורה עם התחרות של "מי רוצה להיות אדום"? היא נגמרה בסוף?

Liel1202

New member
אני לא ראיתי היום את הפרק!!!

מה היה?? טוב אז ככה.. רציתי להגיד שעוד מעט נגמר פלוריסיינטההה

נועה2004

New member
שמתם לב לשוביניזם שהיה בפרק?../images/Emo41.gif

כשאנה הכינה את הקינוח שלה הילדים הסתכלו איך היא מכינה אותו ואז כשהיא היתה ליד הדלת ותומס שאל אותה מתי הוא יאכל את זה שוב אז היא אמרה להם "כולכם ראיתם איך הכנתי את זה ורוברטה תוכל להכין לכם את זה גם" למה דווקא רוברטה? כי היא בת?

למעלה