חחחחחחח פריצ'נצ'וצ'ן! XD
0 0O נועה 0O New member 1/8/06 #17 ../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifבאמת איפה דלפי? ניגמר המישפט והיא נעלמה? סוף סוף פרנקו אמר למאטו (אחרי שהוא אמר לו איזה 3 פעמים ) עכשיו אולי הוא יקלוט. פלור ומקס הציקו אותי הפרק. הקטע שהיא עלתה 3 קילו הזכיר את יורדים בגדול (רק הפוך) אבל פרק ממש ממש חמוד
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifבאמת איפה דלפי? ניגמר המישפט והיא נעלמה? סוף סוף פרנקו אמר למאטו (אחרי שהוא אמר לו איזה 3 פעמים ) עכשיו אולי הוא יקלוט. פלור ומקס הציקו אותי הפרק. הקטע שהיא עלתה 3 קילו הזכיר את יורדים בגדול (רק הפוך) אבל פרק ממש ממש חמוד
T The £unky §tar New member 1/8/06 #18 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאעאהאעאהאההה הם הימרו על דיסק של צ'יקי מעונה 7!!!!!!!!1 סופסוף פרנקו סיפור לו, הגיע הזמן! חחח פלור הצחיקה אותי, אבל היא נקראת שמנה?!:S אם היא שמנה אז אני לא רוצה לחשוב מה אני פרק יפה
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאעאהאעאהאההה הם הימרו על דיסק של צ'יקי מעונה 7!!!!!!!!1 סופסוף פרנקו סיפור לו, הגיע הזמן! חחח פלור הצחיקה אותי, אבל היא נקראת שמנה?!:S אם היא שמנה אז אני לא רוצה לחשוב מה אני פרק יפה
D DiRtY BaTeLL New member 1/8/06 #19 פרק יפהה...../images/Emo3.gif חחח איזה חמודה פלורר הורגת אותי עם כמה שהיא מדברת ומדברתת חח ולא מפסיקה סוף סוף פרנקווו אמר לו שהוא הבן שלווו איףף כמה זמןן!!!!!!!!! אוווףףף מירנדהה מעצבנתתת אותיי כלללבבהההה יאללה שיעלו עליה כבר! וחח אמא של מקס הורגת אותי עם ההימורים שלה איזה מצחיקה היא חח והילדים אחריה חח אממממ היה פרק יפה אהבתי איףף כמה חפרתי חחחח ומחכה כבר לפרק של מחר
פרק יפהה...../images/Emo3.gif חחח איזה חמודה פלורר הורגת אותי עם כמה שהיא מדברת ומדברתת חח ולא מפסיקה סוף סוף פרנקווו אמר לו שהוא הבן שלווו איףף כמה זמןן!!!!!!!!! אוווףףף מירנדהה מעצבנתתת אותיי כלללבבהההה יאללה שיעלו עליה כבר! וחח אמא של מקס הורגת אותי עם ההימורים שלה איזה מצחיקה היא חח והילדים אחריה חח אממממ היה פרק יפה אהבתי איףף כמה חפרתי חחחח ומחכה כבר לפרק של מחר
S sweet shir New member 1/8/06 #22 ../images/Emo6.gif הם הימרו על דיסק של קטנטנות!!! חחחחחחחחחחחחחחחח הם כזה לא חושבים להם: "מה פתאום מרטין, פרנקו, פלומה ומיקי עושים על הדיסק? "
../images/Emo6.gif הם הימרו על דיסק של קטנטנות!!! חחחחחחחחחחחחחחחח הם כזה לא חושבים להם: "מה פתאום מרטין, פרנקו, פלומה ומיקי עושים על הדיסק? "
• •••SeXy BoY••• New member 1/8/06 #25 אחלה פרק!../images/Emo87.gif נהניתי לראות את הסבל של דלפי בכלא מירנדה הזאת כזאת ביצ'! כל כך בא לי להרוג אותה! קרעו אותי כשהימרו על הדיסק של צ'יקיטיטס אחלה פרק! נהניתי!
אחלה פרק!../images/Emo87.gif נהניתי לראות את הסבל של דלפי בכלא מירנדה הזאת כזאת ביצ'! כל כך בא לי להרוג אותה! קרעו אותי כשהימרו על הדיסק של צ'יקיטיטס אחלה פרק! נהניתי!
T talshoosh New member 1/8/06 #27 פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif הדברים הכיפים בפרק: דלפינה מללה ובוניז'ה בכלא פרנקו סוף סוף אמר למטאו! הדברים המצחיקים בפרק: מרטין הימר על דיסק של קטנטנות כשניקו משך את מיה הוא אמר לה: "מיה השמנת בלונדון" הדברים המעצבנים בפרק: מירנדה הדברים הלא מובנים בפרק: פלור שמנה? היא בהריון זה טבעי שהיא אוכלת יותר!
פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif הדברים הכיפים בפרק: דלפינה מללה ובוניז'ה בכלא פרנקו סוף סוף אמר למטאו! הדברים המצחיקים בפרק: מרטין הימר על דיסק של קטנטנות כשניקו משך את מיה הוא אמר לה: "מיה השמנת בלונדון" הדברים המעצבנים בפרק: מירנדה הדברים הלא מובנים בפרק: פלור שמנה? היא בהריון זה טבעי שהיא אוכלת יותר!