הפרק השבועי

willo1

New member
../images/Emo124.gifהפרק השבועי../images/Emo70.gif

אולי זה קצת מוקדם לפתוח הודעה כזו אבל לא נראה לי שייצא לי להיות פה אח"כ כי חברה שלי מתחתנת היום כך שאני אצטרך להסתפק בהקלטה של מילואים
בכל אופן תהנו מהפרק השני (או אם תרצו שלישי) אני אהנה קצת אחריכם

שירן , אני אספר לך מחר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אני יפגוש אותך מחר, אני יספר לך :)

תכף מתחיל הפרק../images/Emo184.gif

רק שייגמר כבר הרפי גינת הזה
אני מאוד מקווה שהיום לנתן אין סצנות סקס זוועתיות כמו פרק שעבר

איזה רשע בנצי!!!../images/Emo184.gif

איך הוא דופק את ג'רי!!
לא נורא! מגיע לו!! וכמובן נתן עם אותן התגובות!! איי איי איי נתן, לא משתנה! צה צה צה

Nolly

New member
בנצי חמוד !!

דיי ג'רי דפק את אישתו.. :) אבל חח די אני לא יכולה ... אין על ששי :)

איזה דילייייייייייייייי../images/Emo184.gif

השם המקורי שלו זה נתן, אנשים התרגלו לקרוא לו נתי, אבל עכשיו הוא חזר לשם המקורים שלו
נתן

איזה קטע קורע זה היה

עם הנחש זה היה אחד החזקים וד"א לכל אלה שלא מבינים בנחשים זה היה פתון זה נחש חנק הוא לא כל כך מסוכן לבני אדם רק שהוא בוגר מאוד. הגודל שהוא מגיע זה 12 מטר ואז הוא יכול לחנוק ולאכול בני אדם אנשים

Nolly

New member
חחח כן זה היה מגניב

ובאמת תהיתי איזה סוג נחש זה היה.. הנחתי שלא יסכנו אף-אחד שם.. :/

פרק מקסיםם../images/Emo152.gif

חחח קורע מצחוק
ונתן המ"פ הקשוח שלי
כפרעליו!$#5 ד"א,עידכנתי תאתר שלי באטרף,ישנו "ספיישל מילואים" ענקי...כנסו לאתר הרשמי לנתן רביץ- www.nate.tipo.co.il

איזה קטע יפה היה../images/Emo184.gif

כשזה מפרוזאק נכנס לחדר "ישיבות" ונתן התחיל לצחוק עליו!!!
חש מישו הנתן הזה!!! הרג אותי

willo1

New member
היה אחלה פרק

רק שפתאום הפרק נראה לי קצר מדיי בגלל שבוע שעבר..
כמה מסקנות- אני לא אוהבת את אורלי
, ששי בוגנים ( נדב לצורך העניין) מדבר כאילו הוא קורא מטקסט ולא משחק אבל הוא פרצוף יפה. וגם חמוד. ואם כבר נדב- איזה נאום הוא דפק לאורלי חחחחח משעשע. הקטע עם הנחש אכן היה קורע
, ולנוימן-בנדה יש גרביים כמו שלי! חחחחח רק שלי לא בצבעי הגאווה.. לי יש צבעים קצת יותר האממ רגועים
ובצלאל, איפה אתה משתלב בסדרה? בינתיים ראיתי את הדמות שלך לשבריר שניה בפרק הראשון.. * מחכה*

Nolly

New member
חחח

ששי לא משחק.. הוא פשוט כזה... ששי !! :) וגם לי יש גרביים כאלו !! [גם באותם צבעים..]

willo1

New member
באותם צבעים??

לפחות לא היית אומרת.. סתם סתם. תהני לך. הגרביים האלה מגניבים לאללה, הם יהיו מאוד שימושיים בפולין:) *פעם סירפתי לידיד שלי שיש לי גרביים כאלו. חחחחחחח הוא עדיין מתפלל לבריאותי הנפשית

Nolly

New member
חחח שאני רוצה להציק לידיד שלי

אני מורידה את הנעל ומשחקת עם האצבעות !!

למעלה