הפרק השבועי

כן, זה באמת נראה קצר../images/Emo184.gif

ושמתם לב שהיה רשום "פרק 2", מישו יכול להסביר את התופעה??
גם אני לא אוהבת את אורלי!! קודם כל, מה היא מתלהבת לי מששי? למה שהוא ישים עליה, היא נראת כמו הצרות שלי ובמיוחד עם הקוקו המעפן שהיא תקעה לעצמה
ואיך כשהיא חיפשה את נדב, הוא התחיל איתה.......... יש לך חברה!!!!!!! לדעתי ששי משחק מדהים, כמו כולם שם!!!!! כן, הרג אותי עם הגרביים!! והמ"מ הזה (ומה זה מ"מ דרך אגב), אהבתי תרעיון שלו להעיר אותם!!
ובאמת איפה בצלאל?? ואיזה קטע קורע עם שני הסינים!!! וואי, לא הפסקתי לצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

willo1

New member
מ"מ= מפקד מחלקה

פרק 2, כי כנראה הם חיברו את שני הפרקים הקודמים לפרק אחד. תתיחסי לפרק(ים) של שבוע שעבר כפרק מורחב. וששי באמת התחיל איתה.. הייתי בהלם כשהוא אמר לה את זה.. נו, בנים.
והקוקו של אורלי חחחחחחחחחחחח וואי זה ממש נכון מה שרשמת.. חחחח היא נראית זוועה עם הקוקו הזה.... (אורלי , לתשומת ליבך..)

SoldieRonit

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif אז ככה ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

בחיים שלי לא ראתי גובה כספים כזה עדין,נחמד שיושב לשתות כוס מים עם אלה שחייבים אלו...
מסכן נדב-איך הוא הבין את ההוא לא נכון
היה כזה ברור שהוא יקח את הכסף ...מעניין לאן זה יתפתח .מה אתם אומרים על זה
הקטע עם המ"מ שהוא לא נראה כמו אחד שהשתחרר לפני כמה חודשים מהצבא..הוא נראה בשנות ה-20 המאוחרות לחייו
אחלה קטע עם הנחש
מקורי
....אני מחכה לפרק הבא

willo1

New member
את יודעת.

בלי הרבה קשר לשומדבר. הניק שלך ממש מוכר לי. ונדב באמת מסכן.. אבל המשפטים שההוא אמר נשמעו לא טוב.. יש עליהם (אורלי,נדב,ונעה) כתבה בפנאי פלוס. וזה לא נראה כאילו הם יצאו מהדמויות.. זה נראה כאילו הם עוד תקועים בתוך הדמות.. אה! וידעתם שאורלי שיחקה בכוכבים של שלומי? היום ראיתי שהיא שיחקה שם וניסיתי לחשוב בתור מי.. עד שבסוף נזכרתי שהיא הייתה חברה של אושרי כהן (שלומי)

זה היה ברור../images/Emo184.gif

שהוא לא היה מבין את זה כמו שזה באמת, מה גם שהחברה הטיפשה שלו לא טרחה להסביר לו, אלא רק לצחוק ולהגיד: "אוי נו באמת, נדב" מעפנה
אביתר לא לקח כסף שהוא לא שלו, הוא סה"כ לקח את הצ'ק שלו כי כמו שאפשר לראות, אין לו ממש איך לתרום 50,000 שקל וגם לא 5 דקל
זהו, המ"מ באמת נראה כמו בן 30 פלוס ולא 21

למעלה