מה אכפת לי מדני XDDDDDD סתם . אני חושבת שזה הקליפ הכי פחות טוב מבין כל מה שיש שם ^^'.
O OneStepCloser New member 9/10/07 #13 מה אכפת לי מדני XDDDDDD סתם . אני חושבת שזה הקליפ הכי פחות טוב מבין כל מה שיש שם ^^'.
M m i c k e y 15 New member 9/10/07 #36 זה דוווקא קליפ טוב.. אבל די אני סותמת.. כל אחת והבחירה שלה XD
D DoLi it is Me New member 9/10/07 #10 קשה ../images/Emo7.gif אבל אבל [X] Ultraviolet [אני בכלל לא אוהבת את הקליפ הזה בעע ><] [X] All About You קשהה
קשה ../images/Emo7.gif אבל אבל [X] Ultraviolet [אני בכלל לא אוהבת את הקליפ הזה בעע ><] [X] All About You קשהה
Y YuvalJones New member 9/10/07 #25 חח חמורי! לא אומרים אתזה ככה יותר!@ אומרים אתזה רק בגרסה של אחינו החכמים להפליא [נוט!] צ'ול אבווטצ'ה!! XD
חח חמורי! לא אומרים אתזה ככה יותר!@ אומרים אתזה רק בגרסה של אחינו החכמים להפליא [נוט!] צ'ול אבווטצ'ה!! XD
S Sivan McFLY New member 9/10/07 #21 ../images/Emo210.gif לאאא אנשים מקורה לכם??!!! >___< ALL ABOUT YOU.... דני!!!!! דני!!!!!! דוריתוש.. איכזבת אותי
../images/Emo210.gif לאאא אנשים מקורה לכם??!!! >___< ALL ABOUT YOU.... דני!!!!! דני!!!!!! דוריתוש.. איכזבת אותי
S Sivan McFLY New member 9/10/07 #24 ../images/Emo210.gifיודעות מה ניחה דני!! כולם חאמודים שם!! דני,דאגי,הארי... טום שמנמן.. אבל נסלח לו XDD דאגי מותקקקקק
../images/Emo210.gifיודעות מה ניחה דני!! כולם חאמודים שם!! דני,דאגי,הארי... טום שמנמן.. אבל נסלח לו XDD דאגי מותקקקקק
M McFlyRoni New member 9/10/07 #27 ../images/Emo109.gif AAY זה קליפ מדהים ../images/Emo99.gif הוא גרם לי להתאהב בדני! דאגי כלכך חמוד שם! וגם הארי! אבל דני.. פשוט הורס שםם אפשר למות!! והקול שלו.. בכלל.. אין לי מילים לתאר את זה אני יודעת את כל התנועות שהוא עושה P: נכון סיון?? הוא מנגן כלכך חמוד בסולו שלו!!!!!!!1 אעאעאעאע!
../images/Emo109.gif AAY זה קליפ מדהים ../images/Emo99.gif הוא גרם לי להתאהב בדני! דאגי כלכך חמוד שם! וגם הארי! אבל דני.. פשוט הורס שםם אפשר למות!! והקול שלו.. בכלל.. אין לי מילים לתאר את זה אני יודעת את כל התנועות שהוא עושה P: נכון סיון?? הוא מנגן כלכך חמוד בסולו שלו!!!!!!!1 אעאעאעאע!
S Sivan McFLY New member 9/10/07 #30 ../images/Emo210.gifכןכןכןכן בטח שאני יודעת!!!! ../images/Emo99.gif הקליפ שלך זה AAY ושלי זה OBVIOUSLY אייי... דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידנידני
../images/Emo210.gifכןכןכןכן בטח שאני יודעת!!!! ../images/Emo99.gif הקליפ שלך זה AAY ושלי זה OBVIOUSLY אייי... דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידנידני
O OneStepCloser New member 9/10/07 #17 ../images/Emo128.gifFIve Colors In her Hair../images/Emo128.gif
S SweetLikePoynter New member 9/10/07 #29 ../images/Emo128.gif I Wanna Hold You ../images/Emo128.gif השיר ממש יפה אבל הקליפ ,סליחה, זוועתי!!
S SweetLikePoynter New member 9/10/07 #31 ../images/Emo128.gif Ultraviolet ../images/Emo128.gif כנ"ל כמו IWHY : השיר ממש יפה אבל הקליפ לעומת זאת , איך להגיד, יכל להיות יותר וד"א איפה הוסיפו כפתורים לחורף?
../images/Emo128.gif Ultraviolet ../images/Emo128.gif כנ"ל כמו IWHY : השיר ממש יפה אבל הקליפ לעומת זאת , איך להגיד, יכל להיות יותר וד"א איפה הוסיפו כפתורים לחורף?
S Simple Girl 182 New member 9/10/07 #35 ../images/Emo105.gif| IWHU../images/Emo128.gifX| Ultraviolet