והנה עוד אחת. סורי על הקלואז אפים פשוט צילמתי את עצמי
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 23/10/04 #29 יווו חוסע אני גומרת! איך יפה לךךךךך אל תורידי אותן לעולם!! ואם את חושבת אפילו אז דברי איתנו קודם..!! חחח נהייתי פראנואידית פירוקי ראסטות... מדהים מדהים!! בכל המצבים!! חחחח יו מאמי אני מתה לראותך נשיקות
יווו חוסע אני גומרת! איך יפה לךךךךך אל תורידי אותן לעולם!! ואם את חושבת אפילו אז דברי איתנו קודם..!! חחח נהייתי פראנואידית פירוקי ראסטות... מדהים מדהים!! בכל המצבים!! חחחח יו מאמי אני מתה לראותך נשיקות
ש שוטה על הגבעה New member 23/10/04 #32 ואואואו הם יפות עשויות טופ.. הכי יפה לך פזור...ואי איזה כיפ לך.. אני כמעט ולא הלכתי איתם פזור...הזצ"ל שלי.. לונורא..מדהים לך
ואואואו הם יפות עשויות טופ.. הכי יפה לך פזור...ואי איזה כיפ לך.. אני כמעט ולא הלכתי איתם פזור...הזצ"ל שלי.. לונורא..מדהים לך
S sHotZy M New member 25/10/04 #34 יאלללללללללללללללללללללללללללללההה יאללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כווווווווווווווווווווסייייתתתתת ממש ממש יפה לך חוסע מ-- ----ד------ ----ה--- ---י---- ----ם אהבתי אל תפרקי אותן לעולם
יאלללללללללללללללללללללללללללללההה יאללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כווווווווווווווווווווסייייתתתתת ממש ממש יפה לך חוסע מ-- ----ד------ ----ה--- ---י---- ----ם אהבתי אל תפרקי אותן לעולם