יופי לשמוע שחזרת לעצמך!!! רוצה גם../images/Emo13.gif
אני עוד לא שם, בדרך...יש שיפור אבל נראה לי שכדי להפטר סופית מהשאריות אני אצטרך עוד יומיים של מנוחה. שמחתי לקרוא שאת כבר בתיפקוד מלא וחזרת לעצמך
אני מבין לחלוטין את הבעיה לבטל חוג על ההתחלה ועוד יותר מבין את הצורך בכסף בתקופה זו ( מנהלת הבנק שלי תגבה אותך גם היא
) ראשית תודה על תגובתך המושקעת ,על הרעיונות \ההצעות והרצון לעזור
כמו שכתבתי בתחילת ההודעה הראשית, להלן הציטוט המדוייק:
" הדברים עדין אינם סגורים ומוחלטים ויקבעו סופית גם בעקבות תגובותיכם והשאלון שתתבקשו למלא בסוף ההודעה,בנתיים אני אתאר לכם את התוכנית בכלליות " אולי לא הסברתי את עצמי מספיק ברור אז מנסה שוב... 2 החלקים הראשונים אינם דומים אחד לשני הראשון - עוסק בכתיבה, בימוי, פיתוח רעיון\ מחזה\דמות, משחק, הפקה ושיווק ויכלול בתוכו גם את שלב סיעור המוחות והשאלות שיועלו בנושא שמבקש של משתתף ללמוד או לדון השני - עוסק בכלל בתחום הויז'ואלי: יצירת בובות, תפאורות, אביזרים וכ'ו כפי שאולי תביני עכשיו יותר טוב אף חלק לא עוסק בשום נושא של האחר. * קחי בחשבון שנניח 10 משתתפים מעלים אפילו נושא אחד בלבד כ"א - מתן תשובה מצידי ומצד המשתתפים האחרים שהיה להם התנסות וידע בנושא הנדון בצורה סבירה מחייב מינימום בין 6 ל 10 דק'... מה יקרה נניח אם נושא שהעלת את ,מעלה שאלה או בקשה מצד 2-3 חברים אחרים שמוצאים עניין בנושא, מבקשים הבהרה\ הסבר חוזר או מפורט יותר
הרי לא נתחיל בסתימת פיות
מסכימה איתי?! ** כמו כן כפי שציינתי באחד החלקים כנראה שנארח גם איש\ת מקצוע נוסף\ת שיעזור לתת מענה והדרכה בהתאם למתבקש בגלל שחשבתי בדיוק כמוך הוספתי בשאלון את שאלה 3: באיזה נושא כל אחד ירצה לעסוק לא יהיה הוגן להחליט רק על נושא אחד או שניים כחשובים יותר ולאפשר לעסוק רק בהם, אנחנו אנשים מגוונים את אבישג מעניין X ואת איילה Y והכוונה לסייע לכל אחד במה שקרוב לליבו ללא אפלייה לא כל הנושאים שכתבתי בהודעה הראשונה יועלו, הכל בהתאם לזמן שיוותר לאחר העיסוק בנושאים ובשאלות המבוקשים. זה לא שכל אחד מגיע בשעה אחרת ולכן בוצעה גם החלוקה כדי שמי שירצה להצטרף לחלק השני יעשה זאת בצורה מסודרת ולפי שעה מדוייקת ולאחר הפסקה. מאחר ולצערי אנחנו לא מאתיים משתתפים -לא יקרה כלום אם נניח את או 2-3 חברים אחרים מאחרים ומצטרפים בהמשך בלאגן זה בטח לא ( הלוואי ונגיע לימים האלה פעם
) אגב כל מי שאישר את השתתפותו עד עכשיו ביקש להשתתף בכל החלקים, מלבד חברה אחת שביקשה להשתתף ב2 החלקים האחרונים כך שסדר יש. בהחלט יכול להיות שאחד החלקים יקוצר קצת כדי להוסיף זמן לאחר בהתאם לתכנים והתוכנית הסופית שתתגבש אם זה יתאפשר אנסה לנצל זאת לדחייה בשעת ההתחלה אבל זה לא יהיה יותר מחצי שעה לכיוון 16.30 כך שלא יודע עד כמה זה יעזור לך להגיע בדיוק בשעה וזה גם לא תלוי רק בי אלא גם במיקום שמסתמן כאפשרי ( אני מחכה לתשובה סופית בימים הקרובים ) כידוע לך הכל בהתנדבות ובחינם כך שאני לא יכול להרשות לעצמי להיות חצוף ולמשוך את זה עד שעות מאוחרות יותר מדי . גם אני מאווווד אבל מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד רוצה שתשתתפי בכל חלקי המפגש אבל כאמור אם לחלק הראשון תגיעי באיחור של חצי שעה - שעה עדיין ישאר לך מספיק זמן להעלות את הנושא שאת רוצה ואני מבטיח שלא נסיים את המפגש מבלי לעסוק בו. לפי מה שנראה כל התשובות מצביעות על ה12.11 כתאריך המבוקש ובאמת:
העיקר להפגש כבר!!! צפי גם למסר בעניין האירוח בזמן הקרוב רק בריאות ושמחה