הקשיבו הקשיבו

noooga

New member
קדימה- נתחיל את המשחק../images/Emo27.gif

נזכיר איך זה הולך- אז ככה, בכדי שממש נכיר אחד את השני בכל שבוע נראיין חבר מהפורום. לא הבנתם? לדוגמא: השבוע נראיין את פרחח המלוכלך (כרגע המצאתי את הכינוי הזה) ואתם צריכים לשרשר אליו שאלות שמעניינות אתכם לגביו.. והשבוע נראיין את-יעריתושתושתושתוש קדימה, שרשרו שאלות.

MK respect

New member
חחחח

סבבה!!!! רק מה בדיוק אפשר לשאול אותה??? אז אחרי שאנשים ישאלו אותה שאלות אז אני ישאל אותה גם כדי שאני ידע מה לשאול וזה...!! אז יאללה אנשים תתחילו לשאול כדי שאני יוכל גם לשאול...=]

גנבת לי את הרעיון!!!!

אני חשבתי לפני כמה ימים-"יאוו בא נעשה את זה בפורום" ופתאום אני רואה שאת כתבת את זה עכשיו! נגה, לא יפה! טוב- גם ככה זה לא המצאה לא שלך ולא שלי...

noooga

New member
אז שיקה, אולי אתה תהיה אחראי

על הפינה? וככה זה יחשב הרעיון שלך
פליז פליז.

noooga

New member
פשוט אתה כל הזמן תהיה זה

שפותח את השירשור ואומר מי הוא זה שמראיינים אותו.

הדמר

New member
אני המלך היחיד יש לי בעיה במחשב....

בס"ד ולכן אני אכתוב לך פה (פשוט המחשב לא נכנס לכל מיני דברים באינטרנט ובין השאר גם למסרים): א- לדעתי אפשר לעשות זאת כל פעמיים בשבוע ז"א אחד ביום ראשון ואחד ביום ד' חצי שבוע זה מספיק זמן בשביל לשאול ולענות. (בפורום מכבי חיפה עשו את ככה. ב- ברמת העקרון אני מוכנה להשתתף אבל בשבוע הקרוב אני לא ליד המחשב.... טוב, אני המלך היחיד (שייקה) כשתגמור לקרוא שלח הודעה למנהלות שיחמקו את ההודעה

אז ככה:

1. פעמיים בשבוע זה הרבה...לפי דעתי... 2 אין בעיה שזה ישאר פה....גם אין בעיה שזה ישאר...מה שהמנהלות יחליטו...

noooga

New member
טוב, יעריתו'ש..

ספרי לנו על המשפחה שלך.. כמה אחים, אחיות...

MK respect

New member
חחח

אני גם מוכנה לספר לכם על המשפחה שלה... אבל ניתן ליערה את הכבוד...=]

-בעזרתך אבא-

אז.... יעריתושתושתושתוש.... קבלי שאלות (מפגרות למדי
) *כמה אתם במשפחה? *איפה את גרה? *באיזה תאריך נולדת? *את בתנועת נוער? *אוהבת גזר
?

למעלה