הקשיבו הקשיבו

../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

בקשר למשחק שהתחלנו פה- בגלל שמי שהביאה את המשחק לפורום (נגה) העבירה את האחריות של המשחק אלי ואני קיבלתי אותה בשמחה ובששון החלטתי לעשות פה קצת סדר במשחק. שמתי
שבשרשור שאלות הקודם נהיה בלאגן (יכול להיות שגם באשמתי) ונכתבו שם דברים שלא קשורים לשרשור הזה. אז כל מי שיש לו שאלה ליעריתוש (היא נבחרה להשבוע) שישאל אותה בשרשור הזה. גם אם הוא שאל אותה בשרשור הקודם.
אני מבקש לכתוב בשרשור הזה אך ורק שאלות ליעריתוש
בבקשה לא לפתוח את השרשור הזה לשיחות בין אנשים
בבקשה לשמור על הסדר היפה שעשיתי פה
כל מי שרוצה להגיד משהו בקשר למשחק מוזמן לפני אלי במסר
כל מי שמעוניין להיות שבוע הבא בתור המרואיין שישלח לי מסר
אז זה הזמן להתחיל לשאול את יעריתוש שאלות בכל נושא שעולה על ראשכם
צאו לדרך

-בעזרתך אבא-

אז.... יעריתושתושתושתוש.... קבלי שאלות (מפגרות למדי
) *כמה אתם במשפחה? *איפה את גרה? *באיזה תאריך נולדת? *את בתנועת נוער? *אוהבת גזר
?

הדמר

New member
טוב יעריתוש...

בס"ד אני חושבת שאני מכירה אותך (לפי זה שאמרת שאת מנו"ש הקדוש שתמיד...) לכן שאלתי היא: מה את חושבת על הנסיעה לארה"ב? כמה זמן תהיו שם?

הדמר

New member
אני מנו"ש אבל גדולה משתיכן

בס"ד אבל בכל מקרה זה לא לשרשור הזה

הדמר

New member
כמו שבר אמרתי אני ...

בס"ד גדולה מכן. אני בת 25 ואם בכל זאת אתם רוצים שבט אז אני בשבט אמונה. אבל השם שלי הוא הדסה (ולא הדס כמו שכתוב בפרטים).

הדמר

New member
לא יודעת אם אני מכירה...

בס"ד בכל מקרה לא נראה לי שאת מכירה אותי אישית אולי את אחותי שגם לה קוראים יעל

TheBlackFairy

New member
../images/Emo92.gif, הקפידו לשרשר../images/Emo60.gif

את ההודעות נכון, במיוחד בשרשור הזה, על מנת שליערה יהיה הרבה יותר נוח לענות על השאלות
.

אמממ...

אממ... יש הסבר למי שלא כ"כ היה כאן בזמן האחרון ... זאת אומרת... אפשר להסביר את מטרת המשחק (כי את המשחק עצמו די הבנתי....)? יום טוב לכולםםםםםםםם

הדמר

New member
חפשו שרשור של נגה המתחיל במילים...

בס"ד יש לי רעיון למשחק שם יש הסבר מפורט על המשחק מטרתו וכו'... נכון לעכשיו (יום ד' שעה 23:24) השרשור נמצא בראש של עמוד 2.

למעלה