הקשיבו הקשיבו!

hadarbis

New member
../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו! ../images/Emo124.gif

טוב, אז מכיוון שהפורום כאן נושם את נשימותיו האחרונות, ואני רוצה להצליח להחיות אותו, אני אצטרך את עזרת כל אוהבי מיקה. אני אכתוב שאלון, כל מי שרואה אותו מוזמן לענות עליו, ומי שלא יענה, ונמצא בפורום הנ"ל הודעות שלו, אני אשלח לו מסרים בדרישה למילוי השאלון. ולא מתוך רוע- מתוך רצון להחייאת הפורום
קדימה.. שם: מגורים: גיל: כיתה: פורומים שבהם אני משתתף: תחביבים: מוזיקה אהובה: שירים של מיקה שאני אוהב: מוטו לחיים: מוטו בזוגיות: מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: האם פגשת את מיקה: מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה: מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: אם למישהו יש עוד שאלות, הוא מוזמן לצרף! יאללה... צאו לדרך!

heaven is here

New member
moi

שם: אלוהים
מגורים: ראשון גיל: 18 כיתה: ב' פורומים שבהם אני משתתף: הרבה|: תחביבים: גיטרה מוזיקה אהובה: מה שנעים לאוזן שירים של מיקה שאני אוהב: מלחמות שכאלו מוטו לחיים: חיו את היום מוטו בזוגיות: נאמנות,כנות מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: :$ האם פגשת את מיקה: לא מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה: לא הייתי
מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: שהיא מדהימה איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: עברי לידר

hadarbis

New member
ואני ראשונה- אלא מה ../images/Emo13.gif

שם: הדר מגורים: בצפון..
כיתה: אהה.. בשום כיתה!:) פורומים שבהם אני משתתף: מיקה, עברי לידר, זוגיות, טלנובלה בע"מ.. לפעמים.. תחביבים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה, לישון, לעבוד, חברים, לצאת מוזיקה אהובה: עברי שקט, לועזי ישן, וקלאסיקות.. כמו כן- גם רוק
שירים של מיקה שאני אוהבת: קח, בוא נשקוט, כמו פעם, ביום שאורי מת, החידוש שלה ל"אחד חולמני", ול"אצלי הכל בסדר". ועוד הרבה... מוטו לחיים: לישון, לישון ועוד קצת לישון מוטו בזוגיות: תן לעצמך לחיות, ותן לבן זוגך לחיות מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: נתקעתי בדלת זכוכית במקום מאוד ציבורי. האם פגשת את מיקה: כן מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה: אתמול מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: שום דבר מיוחד.. איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: עביר לידר, היהודים, בית הבובות, אלאניס, ועוד כמה..

A N I g M A

New member
כי ביקשת כל כך יפה../images/Emo24.gif

שירה לא אוהבת אותי
שם: סיוון מגורים: ירושלים גיל: 18 כיתה: צבא
פורומים שבהם אני משתתף: עברי לידר, ערוץ 24, אביתר בנאי, ירושלים... כלמיני. תחביבים:מוזיקה מוזיקה אהובה: רוק ישראלי שירים של מיקה שאני אוהב: מלחמות כאילו, נישקתי בחורה, מיטשל.. מוטו לחיים: איף! מוטו בזוגיות: כשתהיה לי זוגיות אני אמצא מוטו. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: אני לא מספרת:$ האם פגשת את מיקה: נופ מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה: חחחח מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: שיו את כזאת מושית
איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: הפורומים שאני כותבת בהם - זה זה. כיף:]

ADVAM4

New member
הנה אני עונהה...:)

שם: אדוה מגורים:מושב ליד אשקלון (לא חייבים לפרט) גיל:16 עוד חודשיים..ב 20.10 ליתר דיוק:) כיתה:י"א פורומים שבהם אני משתתף:נמנמנ.. כל מיני אבל הכי פעילה בפורום של איריס פרחי.. ביינתים.. ומחכה שיפתחו כבר פורום לבתי! תחביבים:מוזיקה....חברים.. אנשים.. הופעות:) מוזיקה אהובה:רוק.. בעיקר רוק ישראלי-עברי... דנה ברגר,עברי לידר,בתי,מיקה קרני,אביב גפן.. וכוכוכוכוכו'! שירים של מיקה שאני אוהב:אוווווייי... יש הרבה.. זה כמו להגיד את מי יותר אוהבים את אמא או את אבא....! מוטו לחיים:נמנמננמ......"תנו לחיות בכייף" :) מוטו בזוגיות:אין זוגיות.. אין מוטו! מה הפאדיחה הכי גדולה שלך:יישששש הרבהההה...!אבל אני לא זוכרת אחת רצינית....נמנמננמ האם פגשת את מיקה:כמובן.... והיא גם אמרה שמהיום היא אמא שלי... חחח *כזכור למי שהיה בהופעה בניצנים* מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה:תאמת שלא היה לי ממש הרבה זמן לאחרונה.. ההופעה האחרונה הייתה בניצנים..! מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים:"רוצה להתחתן איתי?" מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי :) אוהבת אותה! איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת:דנה ברגר,בתי,איריס פרחי,עברי לידר, אביב גפן וכו'...

עונה!

קודם כל, את ממש חמודה מאמי! כל הכבוד שאת עושה הרבה למען הפורום! שם:נופר מגורים:הוד השרון גיל:12 וכמה חודשים... כיתה:ז'. בעעע כיתה עם שם דבילי!
פורומים שבהם אני משתתף:מירי מסיקה, הראל מויאל, אומנות שימושית למתחילים,וכמובן פה. תחביבים:בעיקר אומנות אבל גם:לשמוע מוסיקה, מחשב טלווזיה,חברות. מוזיקה אהובה:מיקה, מירי מסיקה, הפרוייקט של עידן רייכל, הדורבנים. שירים של מיקה שאני אוהב:בעיקר כל הדיסק "מגדלור"+מיטשל וסיפור אהבה. מוטו לחיים:אין דבר העומד בפני הרצון מוטו בזוגיות:אה?
מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: צרחתי משהו לחברה שלי, שהייתה רחוקה ממני. מה שצרחתי לה היה על מורה אחת (וזה היה משהו מאוד לא יפה). המורה בדיוק הייתה מאחוריה ו....למזלי היא לא שמעה
האם פגשת את מיקה:לצארי הרב, לא. מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה:לא הייתי אף פעם לצערי...
מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים:שהיא מדהימה ומקסימה ושאני מאוד אוהבת אותה! וגם הייתי מבקשת חתימה כמובן! איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת:כבר רשמתי למעלה...תקראו!

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

שם: רחלי מגורים:כרמיאל גיל:14 (עוד 4 ימים!!!
) כיתה:ט'
פורומים שבהם אני משתתף:ימי הולדת ומתנות, פיק אפ,טלנובלה בע"מ זיהוי שירים,וגם פורומיקה
תחביבים:אמ..לא יודעת
מוזיקה אהובה:פופ, רוק וכו'
שירים של מיקה שאני אוהב:מגדלור, קח, סיפור אהבה, טרף קל, מלחמות כאילו!! מוטו לחיים:חיים רק פעם אחת, נצל את הרגע מוטו בזוגיות:
מה הפאדיחה הכי גדולה שלך:אוו יש הרבה!! האם פגשת את מיקה:לא:| מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה:עדיין לא הייתי מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים:שאני מעריצה אותה ואת השירים שלה
איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת:אממ כל מיני

noa08128

New member
אוו איזה יפה ביקשת :)

שם: נועה מזרחי מגורים:ראשון לציון גיל:16 כיתה:יא פורומים שבהם אני משתתף:המון ,רונה קינן בתפוז והייד פארק תמר איינזמן ,מיקה שדה, מכבי צעיר, פורומיי ראסטה .אורג.איי-אל תחביבים:לשמוע מוזיקה , לטייל מוזיקה אהובה:רוק ישראלי ,רוק נשי, ראגיי,בלוז ג'אז ומוסיקת עולם שירים של מיקה שאני אוהב: כמה פשוט,מילים,בוקי,כל קיץ,אביגיל,ועוד רבים וטובים מוטו לחיים:לטבע אין חוקים יש לו דרכים מוטו בזוגיות:אהבה למרות הכל מה הפאדיחה הכי גדולה שלך:- האם פגשת את מיקה:לא אבל ראיתי אותה בטקסים שונים מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה:לצערי לא הייתי בהופעה של מיקה למרות שאני אוהבת אותה ממש המון זמן מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: שהיא זמרת מוכשרת יש לי מילים מדהימות ושירים שכל אחד יותר יפה מהשני,אהה ושתבוא להופיע בראשון. איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: רונה קינן, דפנה והעוגיות, אביתר בנאי אהוד בנאי,מוקי, מוש בן ארי,איאם.

אני..

טוב, אז מכיוון שהפורום כאן נושם את נשימותיו האחרונות, ואני רוצה להצליח להחיות אותו, אני אצטרך את עזרת כל אוהבי מיקה. אני אכתוב שאלון, כל מי שרואה אותו מוזמן לענות עליו, ומי שלא יענה, ונמצא בפורום הנ"ל הודעות שלו, אני אשלח לו מסרים בדרישה למילוי השאלון. ולא מתוך רוע- מתוך רצון להחייאת הפורום קדימה.. שם: ישראל מגורים:חדרה גיל:26 כיתה:== פורומים שבהם אני משתתף:אביב גפן, מאחרוי התמודדויות בחיים, תחביבים: מוזיקה אהובה:מוזיקה ישראלית טובה, רוקית בעיקר או מלנכולית, בועטת, וגם רוק כבד אמריקאי משנות ה90 שירים של מיקה שאני אוהב: כל תקליט מיגדלור שיש לי אותו מוטו לחיים: מתוך בדידות אתה מבין שידידות עם עצמך היא דבר סביר (פורטיס) מוטו בזוגיות:=== מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: האם פגשת את מיקה:כן אמרתי לה שלום מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה: לפני כחצי חודש מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: אוהב את הדיסק שלך מגדלור המשיכי ככה איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: אביב גפן , פוליקר, חנוך, מטאליקה,ארצי,דוכין איירון מיידן אוזי אוזסבורן וכדומה... אם למישהו יש עוד שאלות, הוא מוזמן לצרף! יאללה... צאו לדרך!

חלקי ביותר

פורומים שאני משתתף בהם-תמיכה טכנית,מתכונים,אהבה ורומנטיקה,משינה וסטודנטים. מוזיקה אהובה-ישראלית זמרים נוספים-משינה,דניאל סלומון,רמי קליינשטיין,שלמה ארצי ודיויד ברוזה

hadarbis

New member
אתה אוהב את המוזיקה של מיקה?

ישנם שירים שאתה אוהב, שיצאו באלבום האחרון שלה- "גדלור"?

../images/Emo3.gif

שם: חן מגורים: חולון גיל: 14 והרבה חודשים
כיתה: ט'
פורומים שבהם אני משתתף: רשום בכרטיס אישי נראה לי תחביבים:
מוזיקה אהובה: הכל מתקבל, אבל בעיקרון רוק ישראלי וזה שירים של מיקה שאני אוהב: יש הרבה מוטו לחיים: חיה ותן לחיות B| מוטו בזוגיות: שתקו
:) מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: אוי, למה נראה לכם?
האם פגשת את מיקה:
מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה:
מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: יאיא איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: כל מיני.

ברררר

New member
../images/Emo152.gif

שם: בר מגורים:משגב (כן,למדתי עם הבן של מיקה) גיל:16 וחצי כיתה:י"א פורומים שבהם אני משתתף:אדומה בפורום קולדפליי, נובה, דניאל סלומון ועוד תחביבים:לשיר ולשמוע מוזיקה מוזיקה אהובה:עברי לידר
שירים של מיקה שאני אוהב:הכי את מיטשל מוטו לחיים:לא תצפה לא תתאכזב מוטו בזוגיות:מממממממ מה הפאדיחה הכי גדולה שלך:זאת פאדיחה למה לי לספר? האם פגשת את מיקה:כן מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה:
מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים:כלום, היי. איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת:עברי לידר
אהבת חיי

למעלה