הקשיבו הקשיבו!

N o l o g o

New member
מוואה

שם: שיראל מגורים: ראשל"צ גיל: 18 כיתה: סיימתי..=) פורומים שבהם אני משתתף: ירמי קפלן, אסף אמדורסקי, מיקה קרני [לפעמים], גלעד שגב. תחביבים: לשמוע מוזיקה, לכתוב, לישון, להיות עם חברים מוזיקה אהובה: רוק ישראלי שירים של מיקה שאני אוהב: אצלי הכל בסדר, שיר מספר אחת, ועוד שלא עולים לראש.. מוטו לחיים: "..יהיה פעם טוב, או לפחות בסדר.." מוטו בזוגיות: חיה ותן לחיות חח מה הפאדיחה הכי גדולה שלך: ממ לודעת חח האם פגשת את מיקה: כן, ניצנים. מתי לאחרונה היית בהופעה של מיקה: ניצנים חח מה היית אומר/ת למיקה אם היית פוגש/ת אותה פנים אל פנים: מממ היי..
איזה זמרים נוספים את/ה אוהב/ת: יש המון חח..=) תודה לך ששלחת לי מסר..נחמד לחזור..=)

hadarbis

New member
ועכשיו... אחרי הכל....

הפורו חוזר לתרדמתתתתתת!! ZzZzZzzzZZzzzzzzZzzZZZZZZzzzzzz

גם אני רוצה!

אז מה אם אני רק יומיים בבית. גם לי מותר פעם ב להשתתף בפורום התוסס הזה. אז ככה: שם: הדס חזן! מגורים: כפר-יונה. גיל: 18 וחצי עוד מעט! (הדר יא קטנה) כיתה: חיל רפואה- בה"ד 10- קורס חובשות! פורומים שבהם אני משתתף: מיקה קרני וגם לא ממש.. תחביבים: גיטרה, לכתוב, לשיר, לצייר, ים, לטייל, לאכול,לקרוא, לצאת..וכו'.. מוזיקה אהובה: שלמה ארצי, שלום חנוך, יזהר אשדות,דנה ברגר, הבנאים לדורותיהם,עופרה חזה, המון ישראלית ישנה, השנה הפתיעו אותי אז גם חדשה (חוץ משירי מימון וכל חרא כוכב נולד),לועזית ישנה, אולדיז, קולדפליי חמודים פלוס, קורס, אלאניס, קרנבריז, enya, וזה לא ייגמר..הרבה מוזיקה.. שירים של מיקה שאני אוהבת: מיטשל, דואט עם יזהר אשדות-רגע,אצלי הכל בסדר..ועוד כמה נחמדים, היא פסדר. מוטו לחיים: עוד לא מצאתי. מוטו בזוגיות:עוד לא מצאתי. הפאדיחה הכי גדולה שלי:יש המון. בעקרון יש את הקטנות שזה לעקם את הרגל וליפול כל שתי מטר שאני לא מרוכזת, אמרתי למורה שלי שהיא יכולה לנגן בגיטרה ושכחתי שאין לה אצבעות, נפלתי בתחנה המרכזית על כל הפרצוף וכולם הסתכלו וצחקו עליי, חשבתי שהמורה שלי בהריון אז אמרתי לה מזל טוב ומסתבר שהיא ממש השמינה. האם פגשת את מיקה: ראיתי אותה באמירים. והיא מכוערת. מה הייתי אומרת למיקה במידה והייתי פוגשת אותה: מה הבלונדיני הזה..ולמה שהיא הולכת להופעות במרכז היא לא יכולה לקחת אותי לאמירים. זהו..לילה טוב אני עייפה. בטטה אין עלייך-מס' אחת שלי.

למעלה