הקשיבו הקשיבו

../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

שלוםםם!!! אוקיי אז אני, [לורן/חתולה מ0טולה], ומיתר, [meytar 888] דיברנו, והחלטנו לעשות במיוחד בשבילכם נבחרי השנה של רן!! לא גאוני?? אוקיי אז ככה: אנחנו שמות 10 אופציות של שירים של רן, ו10 אופציות של תמונות של רן, ואתם תחליטו מהם נבחרי השנה רן.. אוקיי אז מיד נתחיל.. ד"א: הבחירות הן אך ורק על גבי הפורום!! אתם כותבים בכותרת בחירותיי: ובתוכן את השיר[רק את השם]..ואת התמונה הנבחרת שלכם!! ב=ה=צ=ל=ח=ה=!=!==

שיר מספר 1:בינתיים:

המילים:[למי שלא זוכר: נשבר לי לא מחכה שתתנצל היו לי ימים טובים יותר הבנתי שלא קל להתגבר אבל בחרתי להבין ולוותר כי אם לא תבוא מחר זה לא יאמר לי שום דבר או אולי אומר שאתמול כבר מאוחר אנחנו נוסעים בדרכים לא ברורות יודעים לאהוב ברע ובטוב אם רק נקשיב לפחד לא נהיה לבד לא נהיה לבד בינתיים.. נשבר לי לא מחכה שתתנצלי היו לי ימים טובים יותר הרגשתי איך העצב משתלט איך פתאום אני נשבר ומתמוטט כי לא תבואי מחר אניח שנגמר אדע שמאוחר... אנחנו נוסעים בדרכים לא ברורות יודעים לאהוב ברע ובטוב אם רק נקשיב לפחד לא נהיה לבד לא נהיה לבד בינתיים...

שיר מספר 2:ניגע אל החלום:

המילים: זה נגמר, זה עבר, קצה חלום, ודי חול הזמן שנשר בין אצבעותיי זה נגמר, זה עבר, לתמיד, אולי מעגל שנסגר ונשארת חי ניפגש, נתראה - לב אוהב אינו טועה כמו אל ים נזרום, נזרום נבקש עד שנגיע וניגע אל החלום

שיר מספר 3:התינשאי לי:

המילים: מחשבות רבות מתרוצצות עכשיו האם את האחת שתחיה איתי לעד את ואני זה כמו ברק ורעם בינינו שום דבר לא יפריד לעולם כי בלעדייך, אהובה, אני כבר לא יכול מתרגש כל כך ממך ולא יודע איך לשאול. התינשאי לי אהובה התהיי לי לאישה ותתני לי את ידך ולנצח אשאר לצידך התינשאי לי אהובה התהיי לי לאישה ותתני לי את ידך ואשאר לצידך. בואי נישבע בשם האהבה טבעת אענוד לך בשעת החופה מבטיח לך, אישה שלי, אשמור עלייך לעולם כמו על ליבי כי בלעדייך, אהובה, אני כבר לא יכול מתרגש כל כך ממך ולא יודע איך לשאול. התינשאי לי אהובה...

שיר מספר 4:איש הברק:

המילים: יש עולם בתוך ענן ממלכה אחרת לא כל כך רחוק מכאן הנשמה סוערת ביערות ובשדות, בשמים הכחולים אני נמצא תמיד קרוב קראו לי כשאתם צריכים אני הוא איש הברק בא מהמרחק אני גדול, אני חזק נשחק את המשחק מול ברק כוכבים ננצח אויבים והחיים יותר טובים כשאוהבים שולט במזג האוויר בתוך גופי זורם חשמל בקיץ חם בחורף קריר מרחף תמיד מעל יורה ברקים ורעמים ביום סגריר תמרות עשן אך אחרי סופה גדולה, תמיד תאיר הקשת בענן אני הוא איש הברק.... אז אם קצת מפחיד ויש צרה קראו לי להדליק את הרקיע אגיע במהרה, ננצח את הרע והאור שלי יופיע... אני הוא איש הברק....

שיר מספר 5: כמו רובין הוד:

המילים: בעולם הזה אין צדק, זה מצב מאוד עגום, לעשירים יש ים של כסף ולעניים אין כלום. מסביב ועד האופק אין שיוויון ואין תיאום. לכן אני, עד סוף הדרך לא אשן ולא אנום. בין העוני והעושר ההבדל הוא מעצבן. לכן אקח ממי שיש לו, ואתן למי שאין. אם ירצה ייתן בשקט ויבין שזה הוגן. אבל אם לא, אקח בכוח ואחר כך נתחשבן. כשכולנו כאן ביחד וכל אחד לחוד מאמינים שיש עתיד ושלא הכל אבוד אז תנו לי רק לתפוס פיקוד כמו רובין הוד. אז הביאו חץ וקשת ונגשים כאן הבטחה, ויום אחד נבנה גם גשר ונחזיר את השמחה. אז הביאו חץ וקשת אנו לא מפחדים וכל אחד יזכה באושר במיוחד הילדים. כשכולנו כאן ביחד... אני יודע מה אני רוצה ואת דרכי אני עכשיו מוצא ועוד מעט תראו מה שיוצא, מה שיוצא. כשכולנו כאן ביחד...

שיר מספר 6:הבלדה שלי עלייך:

המילים: הבלדה שלי עלייך: יום של גשם דכאוני יושב וכותב את שאני רוצה להגיד לך ופשוט לא מסוגל מנסה מחדש אבל זה לא קל. הבלדה שלי עלייך אומרת הכל ללכת שבי אחרייך בלעדייך לא יכול. הבלדה שלי עלייך כמו הים הגדול שנמצא עמוק בתוך עינייך וסוחף אותי רחוק. שוב מביט בך, בוערת בי אש החיוך שלך אותי כובש את כל האושר, הטוב הטהור נותנת לי כוח, נותנת לי אור. הבלדה שלי עלייך...

שיר מספר 7:עוד סיפור אחד של אהבה:

המילים: עוד סיפור אחד של אהבה לפני שסוגרים את האורות עוד סיפור אחד של אהבה שיוצאת מבין השורות עוד לחישה אחת קטנה לפני שהולכים אל הבתים זכרונות מן הפגישה הראשונה כשהצטלבו המבטים פעם את בוכה, ופעם את צוחקת מזילה דמעה, כי זה הזמן ללכת לכל האהבות יש סוף והתחלה נפרדים רק במבט, בלי לומר מילה עוד סיפור אחד של אשליה שלא ידענו אם היא תגמר אוספים בלב את כל מה שהיה פעם רע ופעם טוב יותר עוד נשיקה אחת קטנה לפני שמכבים את האש מין הרגשה כזאת, משונה שזה הסוף, אבל עוד ניפגש פעם את בוכה...

שיר מספר 8:השיר שלנו:

השיר שלנו: שדות ביקשו אל הגשם הגלים ביקשו אל החוף ואני ביקשתי את ליבך לקטוף אז התחלתי ללכת לך אמרתי שיצא לי לחלוף אך אני ביקשתי את ליבך לקטוף לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק הכאב שמתעטף ועם הזמן זה עוד יותר שורף לא זה לא יהיה השיר שלנו לא תדעי שכתבתי בשבילך איך שבכיתי בגללך אני אדליק ת'שמיים הכוכבים יאירו לך בלי סוף כי אני ביקשתי את ליבך לקטוף פרפר ביקש אל החופש הציפורים ביקשו אל המעוף ואני ביקשתי את ליבך לקטוף לא זה לא יהיה השיר שלנו...

שיר מספר 9: אהובתי :

יקירתי: יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך שלושה שבועות שהתארכו עד למאוד אך במהרה אשוב אלייך יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך רפה ותשוש שלושה שבועות היו דרושים לי עד לאין שיעור אך בסופם, במהרה, אשוב אלייך בקרוב את תדברי אלי שוב וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותייך אשוט אלייך כמו ספינה כמו רוח איתנה אבוא לראות כן, בוא אבוא ובמהרה עטור בניצחון אשוב אלייך בקרוב את תדברי...

שיר מספר 10:אהבה היא שיר לשניים:

אהבה היא שיר לשניים: כן, כן, זה שוב מתנגן זמר שיר ישן נושן שנכתב מחדש בשבילך אשיר אותו לך ושוב עונים הכינורות אך אני כמו מיתר שנועד למנגינה אחת - למנגינה שלך ישירו השמיים אהבה היא שיר לשניים העולם כולו צוחק אלי ושר כמה טוב, כמה טוב! ישירו השמיים אהבה היא שיר לשניים כי שירי הוא השיר שלך כן, כן, זה שוב מתנגן זמר שיר ישן נושן שהיום פה בשניים נשיר, בשניים נשיר כי השיר לא נגמר תמיד הוא יושר, תמיד! ישירו השמיים...

ואת התמונות..

ואת התמונות אני ומיתר נעלה יותר מאוחר.. תתחילו להצביע.. אהה וניתן להצביע רק לשיר אחד ורק לתמונה אחתתתתתתת!! ב=ה=צ=ל=ח=ה=!=!==

למעלה