תמונה 4:
ח חתולה מ0טולה New member 1/1/06 #22 תמונה 6" תמונה 5 למעלה יותר מתחת לתמונה מספר 1 כי שרשרתי לא נכוןן.. סורייי
ח חתולה מ0טולה New member 1/1/06 #27 אוקיי מתחילים.. אתם מצביעים כך: בכותרת אתם כותבים כך: הצבעותיי או בחירותיי או מה שבא לכם.. ובתוכן אתם כותבים שיר אחד ותמונה אחת.. ב=ה=צ=ל=ח=ה=!=!==
אוקיי מתחילים.. אתם מצביעים כך: בכותרת אתם כותבים כך: הצבעותיי או בחירותיי או מה שבא לכם.. ובתוכן אתם כותבים שיר אחד ותמונה אחת.. ב=ה=צ=ל=ח=ה=!=!==
0 0miss love0 New member 1/1/06 #28 הבחירות שלי../images/Emo9.gif קודם כל תודה רבהה השיר שבחרתי השיר שלנו -למרות שהיה ממש ממש קשה כי אני גם אוהבת את השיר "כמו רובין הוד" וגם "יקירתי"-אבל בסוף בחרתי את השיר הזה והתמונה שבחרתי תמונה מספר 6
הבחירות שלי../images/Emo9.gif קודם כל תודה רבהה השיר שבחרתי השיר שלנו -למרות שהיה ממש ממש קשה כי אני גם אוהבת את השיר "כמו רובין הוד" וגם "יקירתי"-אבל בסוף בחרתי את השיר הזה והתמונה שבחרתי תמונה מספר 6
ח ח נ ו ו ו ש New member 1/1/06 #29 אניי שיר: התינשאי לי תמונה: כל התמונות אבל במיוחד 6 כזה כוסון חולה עליו
מ מאמיייייייייי New member 1/1/06 #31 ../images/Emo41.gifהבחירות שלי../images/Emo41.gif: השיר שבחרתי| השיר שלנו (למרות שאני אוהבת עוד המון) התמונה שבחרתי תמונה 6
../images/Emo41.gifהבחירות שלי../images/Emo41.gif: השיר שבחרתי| השיר שלנו (למרות שאני אוהבת עוד המון) התמונה שבחרתי תמונה 6
ט טול טולה New member 1/1/06 #33 הבחירה שלי...! ../images/Emo99.gif שיר מס' 2 נראה לי...ניגע אל החלום תמונה מס' 6...!
G groovachick New member 1/1/06 #37 הבחירות שלי...../images/Emo124.gif לדעתי... השיר הכי יפה-אהבה היא שיר לשניים תמונה הכי יפה (מופיעה בצד)
הבחירות שלי...../images/Emo124.gif לדעתי... השיר הכי יפה-אהבה היא שיר לשניים תמונה הכי יפה (מופיעה בצד)