טוב, שיהיה
C Chuchit New member 23/8/03 #22 ../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif ההורים נסעו לצפון והחליטו פה אחד שאני לא זזה לשום מפגש ולשום מקום . אני הולכת להטביע את יגוני בעוגיות. סלחו לי .
../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif ההורים נסעו לצפון והחליטו פה אחד שאני לא זזה לשום מפגש ולשום מקום . אני הולכת להטביע את יגוני בעוגיות. סלחו לי .
N NuFiFiT New member 23/8/03 #23 ../images/Emo2.gifמהההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif?|../images/Emo85.gif ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תנסי לשכנע אותם את חייבת אני רוצה שתבואייייייייייייייייייייי
../images/Emo2.gifמהההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif?|../images/Emo85.gif ללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תנסי לשכנע אותם את חייבת אני רוצה שתבואייייייייייייייייייייי
H Hurakano New member 23/8/03 #24 ../images/Emo128.gif לא בא... טס לאילת היום בערב, וגם אם לא הייתי טס לאילת הייתי צריך לעשות את מה שתכננתי, לחרוש עם חבר שלי לקראת המבחנים ככה זה כשאומרים לך יום לפני שאפשר לטוס לבן דוד אז בכל מקרה... השבוע הזה ממש לא היה מתאים ככה או ככה
../images/Emo128.gif לא בא... טס לאילת היום בערב, וגם אם לא הייתי טס לאילת הייתי צריך לעשות את מה שתכננתי, לחרוש עם חבר שלי לקראת המבחנים ככה זה כשאומרים לך יום לפני שאפשר לטוס לבן דוד אז בכל מקרה... השבוע הזה ממש לא היה מתאים ככה או ככה