הקשיבו הקשיבו

כל הכבוד!!!

המוןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה.. חבל שאנחנו עוד לא בהריון.. ובעצם גם לא גרות באזור רמת אביב.. אולי תעלו קצת צפונה..עוד איזה שנה נגיד?

גם לא בהריון. גם לא באיזור רמת

אביב. עוד מעט תגידו שאתן בכלל גם לא ... (כאלה... סוטות נו? אוף לא נעים לי להוציא את המילה מהפה... נו? מישהו יעזור לי??)

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

טפו טפו טפו (למה אין אייקון כזה??) מייד קורעת שבעה ויושבת בגד...

אז אולי נחזור לתל-אביב

בשביל בובון? וואו, גם האפרסקית בתור מטפלת וגם את בתור מבשלת... איך אני אוכל את עצמי אם לא נהיה שם |אייקון של פה נושך יד|. ויש לי כבר קליינטית אחת, בת אחותי המתוקה. אולי תפתחו קודם? היא צריכה מחודש מרץ.

אולי באמת?

שיו, אנ'לא יודעת מה לומר. המחשבה על הבובון המתוקי שלך ועל היפיופה עם העיניים הסקרניות הנוצצות האלו... לא נוכל לפתוח קודם, אבל אני מקווה שאחותך תוכל בכל זאת לקחת אותנו בחשבון. וחוצמיזה -
.

את מסתמנת כפותרת הרבה מבעיותיי

בחיים... בישרתי לאחותי והיא אמרה כמעט במקום שהיא מוכנה לחתום איתכן, ככה רק מההתרשמות הראשונה ההיא ומבקשת שתפתחו את המשפחתון קרוב לאוניברסיטה. אז קודם מדיח, עכשיו משפחתון מה הדבר הבא שאתן מכינות לנו?

את לא רצינית, נכון?!../images/Emo2.gif

אם הייתי קוראת הודעה כזו מכל אחת אחרת, הייתי חושבת שסתם, אבל אחרי הקטע עם המדיח (שסליחה, אבל אם אני טועה את זו שפתרה לי בעיה ולא להיפך, אבל שיהיה...) למדתי לקחת אותך ברצינות. הרעיון הוא אכן לפתוח את המשפחתון בקירבת האוניברסיטה ואני כבר לא יכולה לחכות עד שדוביבת תתפנה לענות לי ואוכל לספר לה שכבר יש לנו סיפתחית מתוקונת כזו! חייבים פגישה בקרוב, לא ככה?!

תשמעי, בשם אחותי אני לא יכולה

להתחייב אבל היא בהחלט התלהבה מהרעיון. היא צריכה לחזור לעבודה במרץ וכנראה תיקח מטפלת לחצי משרה אבל אם יהיה לה מספטמבר משפחתון ליד העבודה שדוביבת היא הגננת, ברור מה לוקח (לפחות לדעתי!). ומתי תקנו כבר אוטו?

אוטו?

בואי נדבר קודם על רישיון... אבל בהחלט נעבוד על זה ברגע שנתחיל לראות קצת כסף מהמיזם החדש. אבל אל דאגה, עוד לפני כן נתארגן מתישהו על איזה פגש.

למעלה