../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו
ובכן, עלה לי רעיון, ודיברתי עליו עם ה
(=גריני) ואני לא בדיוק יודעת איך להגיש אותו, אז... אנסה העניין של שיחות עם אלוקים זה לא רוחניות באוויר ואלוקים בשמיים כמו שכתוב במקורותינו - לא נפלאת היא ממך ולא בשמיים היא (זה כתוב על התורה, אבל בגדול - אני מתכוונת שכל רעיון הוא בר יישום אם רק רוצים באמת) אלא רוחניות מעשית אז איך אנחנו לוקחים את הרעיונות של שיחות עם אלוקים והופכים אותם (כל אחד/ת לפי איך כמה ולמה שהוא רוצה) לדרך מעשית עבורנו להפוך "לגרסה הנפלאה ביותר של החזון הנעלה ביותר שלנו על עצמנו" ועל העולם (בתרגום חפיפי מהספר)? אני מחפשת לעצמי מדריך/מורה דרך, מישהו שיכול לעזור לי בדרך שלי, מישהו שאצטרך לדווח לו על התהליך, התוכנית שלי לעשייה. אולי אמצא מישהו/הי כזה פה, ואולי אוכל להיות מישהו/הי כזאת למישהו/הי פה?... כשיש מישהו לדווח לו, מישהו שמכוון אותך, שמדריך, שמעודד, שנוזף קצת כשצריך
ומזכיר לך להתמקד, והכל ב
, זה עוזר להתנער, להתעורר. ובוודאי השנה החדשה הבעל"ט היא הזדמנות עבורנו לשנות דברים, לעשות דברים שעוד לא העזנו לעשות בשנה שעברה לשאול שאלות חדשות ולתת תשובות אחרות (אולי גם לשאלות הישנות) ועבורי, להתנער קצת מהפחד ולעשות את הדברים אחרת ולהגשים דברים שעוד לא הגשמתי ובכן בנים/בנות מדבר אליכם? מה אתם/ן חושבים? איך מגלגלים את זה? יש רעיונות? אשמח לשמוע, ואני מעדיפה שזה יהיה על גבי דפי הרשת כדי שגם חברים אחרים יוכלו להשתמש בעצות שאנחנו מריצים פה ושנה טובה ומתוקה
ובכן, עלה לי רעיון, ודיברתי עליו עם ה