הקשיבו הקשיבו

ש ו נ י

New member
../images/Emo45.gif

למישהו יש דעה/רעיונות נוספים/שינויים ושיפורים על הקיים?

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif יו יו

עוד לפני הרעיון על משימה בכל שבוע. ובלי קשר החלטתי השבוע כלומר מיום א' שעבר... להתחיל להיות קצת "אדישה" זוכרים אני לא אדישה וזה מפריע לי!! אז בינתיים...אני די C00L מה שנקרא חחח לא ממש נשברתי אבל היו לי כמה רגעי כעס קטנים ומיד חזרתי לשלוותי. זה נחשב?

niki268

New member
קראת אולי את הספר "בדרך לשוניים"../images/Emo6.gif

סופר מקסים עם הרבה מסרים.שווה. ובקשר לרעיון שלך אני פה זורמת איתך.

אור ה101

New member
נשמע אחללה רעיון

האמת היא שאין לי מה להציע אבל זה יכול להיות מעניין.

osho7

New member
../images/Emo29.gifאז זהו

שכמעט לא ניתן להגדיר במילים, זו חוייה אישית, ושונה אצל כל אחד, זה סוג של התעלות ואושר תחושה של נוכחות אלוהית. אפילו בעצב עמוק אפשר להרגיש את אלוהים מחבק, ואז אפשר גם לבכות אבל גם להרגיש מחובקים ומנוחמים, זו גם חוויה שמימית, אבל יש גם ממש תחושה של אחד עם יהוה. איך? כל מיני, בבית כנסת בשבת כשכולם שרים, לבד בלילה מול שמים וכוכבים, בקריאה ביחד בזוהר וקבלת תיקשורים, במוזיקה שמחברת אותך ישר לגרעין האטומי הפנימי, בחלום טיסה, או חלום מגלגול אחר, (היה לי כזה ממצרים העתיקה אני עד היום לא שוכחת אותו..) אור, קראת איזשהו ספר מהנושאים האלה? ואם כן התחברת לאחד מהם באופן רציני?

אור ה101

New member
האמת היא

שאם את מדברת על שיחות עם אלוהים לא, לא יצא לי לקרוא אבל האמת שהיתה תקופה של כמה שנים נהדרות שההיתי מרגיש שאלוהים איתי אבל מזה איתי שאם אני מבקש משו תוך זמן קצר אני מקבל לא יודע איך דברים מתגלגלים והופ בדרך לא דרך זה קורה. בגיל מסוים קרה משו מבחינתי חריג שמאותו יום הרגשתי שזהו הכול היתנפץ אומנם הקב"ה איתי אבל זה לא כמו שזה היה ומאותו יום היתה מזה ירידה ברוחניות סוף הדרך עד היום עם כל מה שמסביב האמת הרגשתי אז שאני בדרגת רוחניות גבהה ואם אני לא יפול אני יכול להגיע למקומות גבוהים, עד שקרה מה שקרה וזה חסם אותי סוף הדרך כאלו ישנה צלקת ענקית בתוכי. אושו עחשיו סתם מעניין אותי אמרת שהיה לך משו ממצרים למה התכונת?

osho7

New member
עזוב מצרים

מה שקרה זה שהיית צריך לעלות מדרגה, וכשעולים גם היכולת להכיל צריכה לגדול , להכיל טוב ורע, כלומר עם היכולת להגביר מודעות ולעלות בתדר ולהעמיק את הקשר עם אלוהים, יש גם את הצד שהדברים הקשים נחווים בצורה קשה יותר, בעצם, במקום לסגת היית צריך ליטול את ההזדמנות ולהבין שזו הצ'אנס לגדול, אבל זה לא מאוחר, אלוהים תמיד מחכה לנו שנתמסר, ויש לך יכולת להתמסר, אז נכון שיש בזה גם תחושות כואבות מצד שני המתנות מאלוהים גם גדלות באותו יחס. החלום ממצרים, היה ששטתי במי הנילוס שהיה להם גוון ירוק אזמרגדי, וכל הנוף היה בצבע חרס שרוף אבל לא חולי משום מה , הייתי על סירה מיצרית עתיקה , וכולם היו לבושים בלבן, היה שם איזה המולה של כמה אנשים, אבל לא הייתי מעורבת, רק ידעתי שאני שם, ושזה זמנים שבמצרים שלטו מכשפים , וכל הנושא של קסמים וכישוף היה לחם חוק, כאילו אף אחד לא התרגש מזה במיוחד, זה היה חלום מאוד תחושתי, ונעים, וקמתי ממנו מאוד מרוממת.

גריני

New member
../images/Emo26.gif תודה לכולכן - על ההתייחסות

וההערות הכ"כ נכונות (בקשר ל"נפילות" שלי מ"מאיגרא רמא"). לוקחת אותן לתשומת ליבי - ועובדת... עובדת... על עצמי... כל הזמן

למעלה