הראיון השבועי

assafein

New member
../images/Emo124.gif הראיון השבועי../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

אחרי שבשבוע שעבר לא כל כך הלך, כנראה בגלל הפורימונים אז השבוע אני מקווה שנחזור בגדול!!! מדי שבוע יבחר חבר פורום חדש מבין חברי הפורום, אותו נזכה להטריד עם שאלות חודרניות ונוקבות, עד אשר ימאס לנו, או לו. בתום הראיון, מתבקש המרואיין השבועי לבחור את המרואיין הבא שהוא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר(אם המרואיין יוכל לשלוח לי עד יום חמישי בערב אני אודה לו
). אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו
המרואיין שנבחר לשבוע זה וייאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, הוא: idanshaf2 לסיפתח, ענה על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצה להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

idanshaf2

New member
חחחח תפסת אותי לא מוכן

אבל סבבה אני אזרום... שם: עידן שפריר גיל: 22 סניף: כפר שמואל אימפריה!!! תפקיד בסניף: רכז תחביבים: מחשבים, קצת גיטרה משהו נוסף: נצלו את ההזדמנות להפציץ.. אני זורם....

כתבת בתחביבים גיטרה...../images/Emo26.gif

כמה שנים אתה מנגן? מה השיר האהוב עלייך? מה השיר הראשון שלמדת לנגן? על איזו גיטרה אתה מנגן?

idanshaf2

New member
זה לא רציני

פעם הייתי מנגן יותר... בעיקרון למדתי לנגן בסוף יא' ככה שזה.... 5 שנים... השיר האהוב עלי ביותר??? STAIRWAY TO HEAVEN השיר הראשון שלמדתי: KISS ME על איזה גיטרה?? יש לי גיטרה חשמלית שקיבלתי מתנה ליום הולדת 18 אבל אני בקושי מנגן בה יותר.. PARKSONS ויש לי את הקלאסית לטיולים

assafein

New member
איך זה לנהל את הפורום של כל התנועה?

והאם אתה רוצה עוד מנהל איתך(רמז: התשובה הנכונה היא כן|-B)

idanshaf2

New member
ממש ממש ממש כיף

ואמרתי לך שאני אשמח... אתה רק צריך לעבור את גיל 16

מה ששאלתי את יואב פעם שעברה...

...ובסוף עניתי עליו בעצמי
מה היית רוצה להיות כשתהייה גדול (או יותר נכון - מה תהיה אחרי שתסיים את קריירת מכבי?):
איזה תפקיד לקחת כבוגר:
איזו חיה היית רוצה להיות:
ספר שהיית שמח להתיקע איתו במעלית (הכוונה היא שמח שהוא שם, כי אם היית שמח להיתקע במעלית זה כבר סיפור שונה):
דבר שמפחיד אותך:
דבר שמשמח אותך:
דבר שמעציב אותך:
שלושה דברים שהיית לוקח לאי בודד:
שלושה דברים שלא ידעו עליך עד עכשיו:
שלושה דברים טובים אצל המדריכות שלך (והפעם הכוונה למדריכים תחתיך):
שלושה דברים רעים אצל המדריכים שלך (כנ"ל):
שלושה דברים טובים שאתה זוכר ממכבי:
שלושה דברים רעים שאתה זוכר ממכבי:
חלום שחוזר אליך תמיד:
פארק שעשועים אהוב (לונה פארק, סופרלנד וכיו"ב):
תכנית מצוירת אהובה: (הממ... מעניין)
תכנית אירוח אהובה:
סרט מתח אהוב:
סרט דרמה אהוב:
סרט קומדיה אהוב:
סרט אהוב בכלל:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
קומיקאי/ת אהוב/ה:
כינוי שהיית בוחר לעצמך אם לא היית idanshaf2:
שם לבן שלך:
שם לבת שלך: זה או זה: ימין או שמאל: שחור או לבן: פרי או ירק: מבושל או מטוגן: במקום או טייק אוואי: מקדונלד'ס, בורגראנץ' או ברגר קינג: חשמל או סוללות: נייד או נייח: וואלה או נענע: דוא"ל או דואר רגיל: ארץ נהדרת או משחק מכור: רוני או חווה אלברשטיין: להיות עשיר ומדוכא או עני ומאושר: ים או שמיים (יענו, מטוס או אונייה): טלוויזיה או מחשב: חורף או קיץ: שיניים ישרות או עקומות (מה אתם יודעים, יש אנשים שמצדדים בשיניים עקומות): דיגיטלי או אנלוגי: עברית או אנגלית: יום או לילה: בטח המשך יבוא בהמשך
...

idanshaf2

New member
ואווו.. טוב נו....

מה היית רוצה להיות כשתהייה גדול (או יותר נכון - מה תהיה אחרי שתסיים את קריירת מכבי?): אני מקווה ללמוד הנדסת ביוטכנולוגיה איזה תפקיד לקחת כבוגר:חמשוש:מדירך ד-ה, שישיסט-שמניסיט: רכז טכני איזו חיה היית רוצה להיות:כלב ספר שהיית שמח להתיקע איתו במעלית (הכוונה היא שמח שהוא שם, כי אם היית שמח להיתקע במעלית זה כבר סיפור שונה):מדריך הטרמפיסט לגלקסיה דבר שמפחיד אותך:חוסר אונים דבר שמשמח אותך:שאני מצליח במשהו דבר שמעציב אותך:אנשים שלא מנסים שלושה דברים שהיית לוקח לאי בודד:חברה שלי, כלב, ספר טוב שלושה דברים שלא ידעו עליך עד עכשיו: (אני אדלג) שלושה דברים טובים אצל המדריכים\ות שלך (והפעם הכוונה למדריכים תחתיך):מעולים בהדרכה, מהווים דוגמא אישית, והם פשוט חמודים שלושה דברים רעים אצל המדריכים שלך (כנ"ל):אין!!! שלושה דברים טובים שאתה זוכר ממכבי:מחנה קיץ, קורס העשרה,צוות קורס מדריכים שלושה דברים רעים שאתה זוכר ממכבי:אהה לא עולה לי כרגע חלום שחוזר אליך תמיד:כנ"ל פארק שעשועים אהוב (לונה פארק, סופרלנד וכיו"ב): יורודיסני תכנית מצוירת אהובה: (הממ... מעניין): דרדסים!!! תכנית אירוח אהובה:לא אוהב תוכניות אירוח סרט מתח אהוב:שבעה חטאים סרט דרמה אהוב: סרט קומדיה אהוב:אמריקן פאי!!! סרט אהוב בכלל: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: קומיקאי/ת אהוב/ה: כינוי שהיית בוחר לעצמך אם לא היית abusheka idanshaf2: שם לבן שלך: יובל שם לבת שלך:שחר טוב.. זהו בינתיים.. אני פשוט צריך ללכת... נמשיך אחורי זה (אהה ואלה שלא עניתי.. פשוט לא עולה לי כרגע)

idanshaf2

New member
המשך....

ימין או שמאל: שמאל שחור או לבן:שחור פרי או ירק:פרי מבושל או מטוגן:מבושל במקום או טייק אוואי:במקום מקדונלד'ס, בורגראנץ' או ברגר קינג:לא אוהב את זה אבל אם כבר אז בורגראנץ' חשמל או סוללות:חשמל נייד או נייח:נייד וואלה או נענע:נענע!! דוא"ל או דואר רגיל:דוא"ל ארץ נהדרת או משחק מכור:ארץ נהדרת רוני או חווה אלברשטיין:חווה אלברשטיין להיות עשיר ומדוכא או עני ומאושר:עני ומאושר ים או שמיים (יענו, מטוס או אונייה):שמיים טלוויזיה או מחשב:מחשב חורף או קיץ:חורף!! שיניים ישרות או עקומות (מה אתם יודעים, יש אנשים שמצדדים בשיניים עקומות):ישרות דיגיטלי או אנלוגי:דיגיטלי עברית או אנגלית:עברית יום או לילה: לילה וואו זה היה קשה.... טוב למי יש עוד!?!?

idanshaf2

New member
אין לכם עוד???

יאללה תפציצו.. עומד לכם פה רכז ומחכה שתשאלו אותו שאלות...

כרכז... ../images/Emo3.gif

איך זה להעביר ישיבות? מה אתה זוכר שעשית לרכז שלך בתור חניך שהבוגרים שלך עושים עכשיו? האם תארת לעצמך שתהיה רכז סניף מתישהו בחיים? את אוהב להיות רכז? מה הכי מעצבן אותך שהבוגרים עושים? מה אתה הכי אוהב בבוגרים בסניף שלך? האם אתה בקשר הדוק עם רכזים אחרים? כמה ימים בשבוע אתה מקדיש למכבי? אתה אוהב את מכבי? כמה מ-1 עד 10?

idanshaf2

New member
אהם אהם...

איך זה להעביר ישיבות? תלוי בדרך כלל סבבה.. אבל יוצאים צרודים מה אתה זוכר שעשית לרכז שלך בתור חניך שהבוגרים שלך עושים עכשיו?לשגע אותו בכל הזדמנות
האם תארת לעצמך שתהיה רכז סניף מתישהו בחיים? תאמת כן.. אבל רק לקראת שמינית את אוהב להיות רכז?כמובן!!! מה הכי מעצבן אותך שהבוגרים עושים? לא באים לישיבות\פעולות\ימי פעילות מה אתה הכי אוהב בבוגרים בסניף שלך? הם אחראים, ילדים טובים וממש סבבה איתם!! האם אתה בקשר הדוק עם רכזים אחרים? חלק יותר וחלק פחות כמה ימים בשבוע אתה מקדיש למכבי? כמעט כל יום אתה אוהב את מכבי? כמובן!! כמה מ-1 עד 10? 12

assafein

New member
דבר עם שלומי על הדברים האלה../images/Emo3.gif

במיוחד על הברזות של הבוגרים מכל מיני דברים

assafein

New member
הגיע הזמן לשאול ביותר רציניות, לא?

איך הדיסטאנס בינך לבין החניכים? מ-1 עד 10
ספר עליך בתנועה... ממתי אתה בתנועה ומה עשית בכל שנותיך כבוגר.. מה הדבר הכי כיף בלהיות רכז טכני? מה הדבר הכי לא בלהיות רכז טכני? האם הדרכת בעבר חניכים? אם כן ספר עליהם, והאם חלק מהם עכשיו נמצאים תחתיך כבוגרים? איך אתה אוכל מילקי? מערבב את הכל? אוכל את הקצפת ואז את השוקולד? או שיש לך פיתרון אחר שאפשר איתו לאכול קודם את הלמטה קודם
? תעשה שכיבות שמיכה..... עכשיו כמה עשית
(מקווה שלא לקחת רציני
) עכשיו תרד למטה.... יש שם הפתעה.... |הפתעה|

idanshaf2

New member
רגע של רצינות ../images/Emo13.gif

איך הדיסטאנס בינך לבין החניכים? מ-1 עד 10 : אהה הייתי אומר קרוב ל-9 ספר עליך בתנועה... ממתי אתה בתנועה ומה עשית בכל שנותיך כבוגר.. בתנועה מכיתה א' (רק בפר שמואל יש את זה). בחמישית הייתי מדריך ד-ה. שישיסט שביעיסט הייתי רכז טכני ובשמינית לא היית ירכז אבל הייתי יועץ טכני לעינייני מחנאות (אקיצר עוזר רכז טכני) מה הדבר הכי כיף בלהיות רכז טכני?שיש לך חופש פעולה להרים כל פרויקט שאתה רוצה. מה הדבר הכי לא בלהיות רכז טכני?לפעמים יש הרגשה שעובדים לבד.. האם הדרכת בעבר חניכים? אם כן ספר עליהם, והאם חלק מהם עכשיו נמצאים תחתיך כבוגרים? כמו שאמרתי הדרכתי ד-ה. הם קיום שישסטים שביעסטים אז זה דיי מצחיק... איך אתה אוכל מילקי? את הקצפת ואת השוקולד.... על השכיבות שמיכה אני אוותר....

assafein

New member
חחח, מגניב../images/Emo13.gif....

יצא לך לשאול אותם אם הם זוכרים אותך לטוב/לרע?

idanshaf2

New member
תשאל אותם בעצמך...

הם נכנסים לפה מידי פעם.. הם פשוט לא כותבים

אהמ אהמ!

סליחה אדון עידן היקר... מה אני? כלום?! אני, נועה ויס, מודיעה- שאני לא בדיוק זוכרת את עידן כבוגר... מספיק יש לי אותו כאן ועכשיו- בתור רכז... זה מספיק...תאמינו לי...חחחח יאלהה עידן...נתראה היום בישיבה {בעזרת השם...אם אני אוכל להגיע} ואז נוכל לצרוח ולצווח אחד על השני כמו תמיד.. ולהצתלם כמובן...=) יום טוב כולם!

למעלה