הראיון השבועי

noy r

New member
רוצים לשמוע על עידן?

טוב אז אותי עידן הדריך... למי שלא יודע מי אני- נוי מכפ"ש שביעיסטית. הוא הדריך אותי שהייתי בכיתה ה' או ו' לא סגורה על זה... האמת שהיו לו ולמדריכה שהדריכה איתו את הפעולות הכי מגניבווותתת בעולם.. דברים מטורפים ומעניינים.. באמת כל פעולה הייתה ממש מיוחדת. נראלי שזאת אחת השנים הטובות שלי בתור חניכה.. גם המחנה פסח איתם אני ממש זוכרת לטובה... בקיצור אחלה מדריך שבעולם...

אני מתנצלת על הסערה הרגשית...

לא התכוונתי להוציא הודעה כזאת מהמקלדת שלי, הכל בידידות.

noy r

New member
חחחח הצחקת אותי עכשיו..

כן כן... הבת של המורה לאנגלית...

חחחח גרמתם לי לחייך...

כל הכבוד נוי! חיפה ניצחה את מכבי פ"ת ועלתה לחצי גמר גביע המדינה...! ירוק עולה!

idanshaf2

New member
זהו התעייפתם??

יש לכם עד מחר לשאול.. ואז לא תוכלו לשאול יותר לעולם... אותי לפחות

טוב...תורי הגיע...

1.מה חשבת לעצמך שהציעו לך לרכז אותנו? 2.אם אתה משווה בין הסניף שהיה שאתה היית בוגר לבין מה שעכשיו- מה ההבדלים? מה טוב יותר? 3. מה נראה לך אפשר לשפר בסניף? 4.מה אתה הכי אוהב בבוגרים בסניף? 5. מה הכי מעצבן אותך בבוגרים בסניף? 6. ספר איזה חוויה נעימה מהשהות שלך בסניף בתור בוגר. 7.ספר איזה חוויה נעימה מהשהות שלך בסניף בתור רכז. טוב עד לכאן...נגמר במאגר... אז..נראה אותך מחר ביום פעילות...כאילו שיש ברירה.. יאללה ג'ינג'י- לילה טוב..

idanshaf2

New member
אחרון ודייי

1.מה חשבת לעצמך שהציעו לך לרכז אותנו? שזו סגירת מגעגל... 2.אם אתה משווה בין הסניף שהיה שאתה היית בוגר לבין מה שעכשיו- מה ההבדלים? מה טוב יותר?לפי דעתי היום הרבה יותר טוב.. יותר בוגרים ויותר רצינות. 3. מה נראה לך אפשר לשפר בסניף?להגדיל את כמות החניכים ולהשקיע בצוותים הקטנים. 4.מה אתה הכי אוהב בבוגרים בסניף? שיש הרבה בוגרים אחראיים שאפשר לסמוך עליהם. 5. מה הכי מעצבן אותך בבוגרים בסניף?בהמשך למקודם..שלצערי יש בוגרים שהם לא מספיק אחראיים. 6. ספר איזה חוויה נעימה מהשהות שלך בסניף בתור בוגר.מחנות פסח 7.ספר איזה חוויה נעימה מהשהות שלך בסניף בתור רכז.היה הרבה.. אבל מבחינת כי.. שעשינו על האש.. זה היה ממש נחמד להיות ככה עם כל הבוגרים ביחד... זהו בזה נגמר הראיון שלי... תודה לכולם ... היה נחמד

למעלה