הראיון השבועי

assafein

New member
../images/Emo124.gifהראיון השבועי../images/Emo124.gif

אז אחרי שבוע של חזרה בגדול, אנחנו יוצאים לשבוע חדש ומחודש עם מרואיינת חדשה
בתום הראיון, מתבקשת המרואיינת השבועית לבחור את המרואיין הבא שהיא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר(אם המרואיינת לא תשלח לי עד יום שבת בערב את השם של המרואיין הבא אני אבחר מי זה יהיה לבדי
ותנסו לעצור אותי
). אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו
המרואיינת שנבחרה לשבוע זה ותאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, היא: נועלה וויס לסיפתח, עני על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצי להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

אז ככה...

שם: נועה ויס גיל:16.3 סניף: כפר שמואל אימפריה! תפקיד בסניף: מדריכה{ כבר שנה שניה} את שכבת ה' ביחד עם יואב! תחביבים: כדורסל, מכבי, לצאת לסרטים{ או לקאמל, מה שעשיתי לפני יומיים...} משהו נוסף שתרצי להוסיף: היום פתחתי את השפה באמצע האימון ואני עדיין מדממת! אוףףף...אני שונאת שזה קורה... אהה...וחיפה אימפריה! אתם מוזמנים להפציץ בשאלות!

שאלות../images/Emo26.gif

תאריך לידה. מקצוע אהוב בבצפר. מה את הכי אוהבת במכבי? כמה שנים את במכבי? מאיזו כיתה? איזה מפעל של מכבי את הכי אוהבת ולמה? איזה מפעל את הכי פחות אוהבת ולמה? פעם חשבת לצאת ממכבי? למה? הדבר שהכי מזכיר לך מכבי הוא.. את אוהבת את החניכים שלך? ..אממ.. זהו בנתיים.

או קיי...

תאריך לידה. 31/12/89 מקצוע אהוב בבצפר. קולנוע מה את הכי אוהבת במכבי? הכל!! אין משהו כל כך ספציפי.... כמה שנים את במכבי? מאיזו כיתה? מכיתה א'{ ככה זה בכפ"ש}... איזה מפעל של מכבי את הכי אוהבת ולמה? אני אוהבת שניים: 1. מירוץ לפיד- כי זה יום{לפחות בשבבילי} נורא כיפי ומגבש! 2. מחנה קיץ- אני אוהבת מחנות- ובעיקר את החלוץ... איזה מפעל את הכי פחות אוהבת ולמה? לא חושבת שיש כזה... פעם חשבת לצאת ממכבי? למה? חשבתי- אבל זה היה שהייתי ממש ממש מיואשת מחניכים ששיגעו אותי פעם...אבל אחרי 2 דקות המחשבות האלו עברו לי מיד... הדבר שהכי מזכיר לך מכבי הוא.. כמעט כל דבר שיגידו לי- אני אקשר את זה למכבי כך שיש מלא... את אוהבת את החניכים שלך? חחחח אוהבת אבל הם נוטים לחרפן אותי כמעט כל פעולה כך ש...בקיצר אוהבת אותם... חחחח אתם מוזמנים לתת עודד...!

idanshaf2

New member
../images/Emo190.gif ננצל את ההזדמנות ../images/Emo190.gif

מה את מתכננת לעשות שנה הבאה בסניף? האם את רוצה להדריך בקורס מדריכים? האם יש משהו שהיית משנה בסניף? מה יותר כיף יום פעילות או פעולת בוגרים? מה הדבר הכי טוב שקיבלת ממכבי? כמה פעמים בשבוע את מתכננת להתנקש ברכז שלך?
היית רוצה בעתיד רוצה לחזור ולרכז את הסניף? וכמובן השאלה הכי חשובה: כמה את אוהבת את הרכז שלך?!? זהו בינתיים.. ריחמתי עלייך ...

חחחחחח חיכיתי לך!!

מה את מתכננת לעשות שנה הבאה בסניף? מתלבטת קשות אם להמשיך עם ההדרכה או ללכת לטכני... האם את רוצה להדריך בקורס מדריכים? בטח! אפילו רציתי השנה- ואתה יודע את זה! האם יש משהו שהיית משנה בסניף? ת,אמת אם כל זה שאני כל הזמן מקטרת- אני ממש חושבת שיש לנו סניף 10! מה יותר כיף יום פעילות או פעולת בוגרים? טוב...מי כמוך יודע עידן שאני לא מגיעה כמעט לפעולות בוגרים- אבל אני מאמינה שזה משעשע יותר מיום פעילות אז נגיד פעולת בוגרים! מה הדבר הכי טוב שקיבלת ממכבי? אחריות, מנהיגות- ובעיקר עצבנות!!! כמה פעמים בשבוע את מתכננת להתנקש ברכז שלך? אם רק הייתי יכולה עידן.. אם רק הייתי יכולה... היית רוצה בעתיד רוצה לחזור ולרכז את הסניף? בטח! אשכרה חשבתי על זה הרבה בזמן האחרון...נראלי אחלה סגירת מעגל! וכמובן השאלה הכי חשובה: כמה את אוהבת את הרכז שלך?!? תראה...זה תלוי... מצד אחד אתה ג'ינג'י מעצבן שכל הזמן מבקש ממני להירגע ולא לצעוק... אבל מצד שני אני תמיד מוציאה ממך שתיקח אותי טרמפ הביתה... וגם אם זה שתבוא תיקח אותי מבית הספר טרמפ הביתה... אז בקיצר...שאלה קשה... אני אחשוב על זה לילה ואני אענה לך... אין צורך לרחם כמו שהג'ינג'י אמר- תפציצו בשאלות כאילו אין מחר!!!!

Guy90

New member
את ביקשת את זה! יא ../images/Emo198.gifיה אחת!

{צחוק מרושע..!} כללי שם: גיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל) צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא? כל הזכויות גנובות!

וואו!!

שם: נועה ויס גיל: 16.3 אזור מגורים: כפר שמואל אימפריה! ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): ימנית צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: לא חושבת שיש כזהה.. צבע המקלדת שלך: אפר ולבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה נסגר איתך?! מה הסרט האחרון שראית? רק ידידים מה הסרט האהוב עליך? "8 מייל" ו "בקול גדול" מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיה! מה הספר האחרון שקראת? משהו של בית ספר...אוחח שכחתי את השם.. אהבת אותו? ממש לא! למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? פ-ס-ח מה השם האהוב עליך לבנים? אופק, חגי ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? אם כמה שאני ציונית- שנה בארה"ב לא תזיק לאף אחד... באיזה קופת חולים אתה? כללית נראליי... מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? ממש לפני כמה ימים.. למה? השיעולים שלי...חחחח כולם כבר נדבקו ממני! אתה עייף? מאוד! אחרי היום גיא איך אפשר שלא?! משפחה כמה אחים יש לך? 3 אחים איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אחרונה! כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אממממ 9 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? חחחח אוהבת את כולם! אין מועדף! כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין...יש אבל שנה מעליי...הכי קרוב! מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שבוע ומשהו נראלי.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? 5 ימים! יש לך קרובים בחו"ל? חחחח כן... איפה? ניו ג'רזי.. חברים מי יושב לידך (בכיתה)? חחח דורו'ש...והוא סובל! ליד מי היית רוצה לשבת? אמממ אין לי דרישות מיוחדות.. דור מספיק לי... מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? תומר ביחיד הכי משעשע ודור ורון ביחד! מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? דור, גם גל בזמן האחרון.. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? חחחח לא בבית אלא בזולה..וכולם! מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? חחחח לא יודעת...יש הרבה! מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? רון.. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אמממ עם כולם באופן שווה! מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ברור! תנ"ך או היסטוריה? שאלה קשה... כדור בראש! איזה מקצוע אתה הכי אוהב? קולנוע! ואיזה הכי שונא? כימיהה, ספרות באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? ביום שני ב-2 באיזה מגמה אתה? קולנוע! אתה נוהג להבריז הרבה? חחחח כן... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ספורט.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) אני חושבת שאני אוותר על השאלה הזו! מה המבחן האחרון שעשית? מחשבת ישראל כמה קיבלת בו? לא יודעת.. מה המבחן הבא שיש לך לעשות? היסטוריה...מה שמזכיר לי להתכונן.. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי.. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? היום לא למדתי! בחירות 2006! זה או זה (אוכל) צ'יפס או פירה? פירה! קיווי או אגס? לא זה ולא זה פרות מיובשים או חיים?לא זה ולא זה פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? ב-ש-ר! חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? ביצה קשה אורז לבן או מלא? שניהם פיתה או לחמנייה? פיתה.. פלאפל או פיצה? לפעמים זה ולפעמים זה.. שתייה- מוגז או לא? בטח שכן! יחי הוקלה שעשתה לי 5 חורים בשיניים! יפה יפה גיא... עייפת אותיי...סחה עליכום! טובב...תמשיכו לתת בשאלות!!

Guy90

New member
מה..?! ../images/Emo12.gif

"מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? רון.." וואלה..? טוב אבל מהיום(ותביני אותי לבד) זה כנראה יהיה ככה... לפחות בזמן הקרוב.... ויצאת מזה טיפשה.... פירות יבשים או חיים? לא זה ולא זה פירות או ירקות? פירות ערביה...

חחחחחחח אידיוט!!!!!!!

חחח פוצצת את האימא שלי בשאלות אז כבר הפסקתי לשים לב... חוץ מזה י,לבן... ששאלת אותי בקשר לטיולים הדבר הראשון שצץ לי לראש זה טיולי ג'יפים... לא חשבתי שהתכוונת לטיולים מהסוג שלנו... אז הנה...בשביל כולם כאן... הבן אדם שהכי הרבה יוצא לטיולים איתי זה: ג-י-א!!! לא אחר...בסדר? כיפרנו על הטעות?! יאללהה...הכנסת אותי לעצבים ואני אמורה להמשיך ללמוד להיסטוריה! אוףףף איתך!!!!11 יאללהה י,מדעימניק...עפתי ללמוד.. ואתה..אתה תשלם על ביוקר!!!!!11

Guy90

New member
לכי לכי תעשי רוח....

יטיולית טיפשה...! פאאאדי.... אהה אגב נועה תסתכלי בעיתון ספורט של היום, בעמוד לפני אחרון יש תמונה כזאת של שחקנים מליגה ג', לאחד מהם קוראים פאאאדי!!....חחחחח

חחחחחחח

אני כותבת בדיוק כמה דקות אחריך י,מכועררר... ובאמת כדאי לך להרגיע את השפה שלך או שלא תראה ממני טיול לעולם... ברור?!?! י,לבן מגעיל!!!!!!!!! עצה: אל תעמוד ליד הקיר!

assafein

New member
../images/Emo41.gif לא לשכוח לשלוח לי עד יום שבת!!!

לשלוח את המרואיין הבא, במסר
... תודה

assafein

New member
אני לא התיאשתי...

אני רק הזכרתי לשלוח לי עד יום שבת כי ביום ראשון זה היום האחרון שלך... אני עוד אשאל

שאלות../images/Emo26.gif

השאלון הקבוע שלי מעכשיו... חעחע.
שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה?
ואם הגעת עד לפה.. כל הכבוד..
קבלי ח"ח ענק
תהני...

או קי דוקי...

שם: נועה משפחה: ויס תאריך לידה: 31.12.89 מזל: נאחס...סתם סתם גדי! מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : לא.. שם האב: רפי שם האמא: מירה אחים ואחיות, גילאים ושמות: יובל בן 24.5, ירון עוד מעט בן 23 ויואב בן 20.5 חיות מחמד: 3 כלבים הכי מקסימים שיש: צ'ס קיי וסופה וגם כמה דגים יש לי.. חיה האהובה: כלב.. צבע אהוב: כחול מספר המזל/ מספר אהוב: 10...המספר שלי בקבוצה.. חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): קולגייט נראלי חברה של השמפו/מרכך: הוואי סדרת טלוויזיה אהובה: rebelde סרט אהוב: "בקול גדול" "8 מייל" שיר אהוב: אוחחח יש מלא.. אבל הכי מרגש ומזכיר לי משהו זה- someone's watching over me.. להקה אהובה: אין משהו מיוחד.. כל להקה של ראפ... דיסק אהוב: לא יודעת... מקצוע אהוב: קולנוע! ספר אהוב: אין..! לו"ז כללי- ראשון: אימון כדורסל שני: שיעור אנגלית שלישי: משחק כדורסל רביעי: שיעור לשון+ ישיבה במכבי חמישי: אימון כדורסל שישי: מ-כ-ב-י! שבת: מנוחה...אבל תמיד צץ משהו..אם זה טיול או סתם קניות! אני הכי אוהב את יום: חמישי- שישי...בא ביחד.. הכי שונא את יום: יום שלישי- לחץ מטורף! מקצוע אהוב: אמרנו כבר, לא?! חח מקצוע שנוא: ספרות בעיקר פריט לבוש אהוב: דגמ"ח חד מפוקס מאכל אהוב: פירה ושניצל...ליגה!!!!!!1 משקה אהוב: קולה...טעם החיים! בחיים אני לא אוכל: בשר עם חלב, חזיר חברה מועדפת לקניית בגדים: נראלי פוקס אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: כן יצירתי: 10 לחוץ:10 מצחיק: 7 ספונטני: 7 רגיש: 8 סבלני: 2 רומנטי: בזבזן: 10 גמיש: 2 חברותי: 10 עצבני: 10 מאוהב: אופטימי: 1 מאושר: 8 חייכן: 10 פחדן: 7 שמח: 9 אוהב את החיים: יחסית אפשר להגיד שכן.. משתעמם מהר: 10 הכי חסר לי זה: קצת שקט ומנוחה... יש לי יותר מידיי: תעסוקה... הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: יגיע פסח והחופש הגדול! הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: שהצלחתי במשימה לא הכי קלה.. הכי שונא בעולם ש..: ציון רע, שמישהו מעצבן אותי.. הכי מפחד מ: כל מיני דברים.. החלום הכי גדול שלי הוא: להצליח בחיים... השאיפה שלי לעתיד היא: להצליח.. כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: לא החלטתי...קודם כל שאני אהיה גדולה.. מה היית עושה במיליון דולר: חצי משקיעה, חצי שמה על טיול בארה"ב.. שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: את כל העולם איתי! זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? עוגייה מחשב או טלוויזיה? שניהם פלאפון או טלפון? פלאפון חלב או שוקו? שוקו לילה או יום? יום שוקו או וניל? ביחד הם אחלה טעם! פפסי או קולה? קולה רוק או ראפ? ראפ!!!!!!1 פופ או פאנק? פופ...הכל חוץ מפאנק! זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? גבוהה.. חתול או כלב? כלב ספר או עיתון? עיתון... מותגים או שוק? מותגים כנראה... סוכריה או מסטיק? סוכריה אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו קיץ או חורף? כבר לא יודעת.. אביב או סתיו? סתיו.. זול או יקר? זול! כסף או מתנה? מתנה ברכה כתובה או ברכה במילים? במילים חיבוק או נשיקה? חיבוק שמש או ירח? שמש מזגן או מאוורר? מזגן ברור! Yes או Hot? הוט תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה מסעדה או ג'אנק-פוד? גאנק פוד מכונית או אופנוע? מכונית שחור או לבן? שחור...מי שאיי פעם ראה אותי יבן למה.. ים או בריכה? בריכה מלפפון או עגבניה? שניהם קולנוע או בבית? קולנוע לרקוד או לשיר? גם וגם.. DVD או וידאו? וידיאו חידות או בדיחות? בדיחות תמונה או פוסטר? תמונה קור או חום: משהו באמצע.. לישון או לקום? לקום.. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס שקיעה או זריחה? שקיעה וואו...זה היה מעייף... זה הוציא אותי מהעניין של ללמוד להיסטוריה... כל הכבוד נוני... אתם מוזמנים להביא בהפצצות של השאלות..! יאללה...אני עפתי להמשיך ללמוד..

למעלה