הראיון השבועי

חחחח

המבחן בהיסטוריה...בא נגיד ככה לא היה בשמיים...אבל נחכה לתוצאותתת.. תודה על ההתעניינות...

assafein

New member
אמממ, מחר נגמר הראיון../images/Emo13.gif ועדיין לא.

קיבלתי מסר
ועכשיו לשאלות... מה את רוצה להיות כשתהי גדולה? איזה סניף את חושבת שיזכה בשרימכבי?(רמז: תשובה נכונה נעלה
). האם את יוצאת לקורס העשרה? את אוהבת כדורגל? איזה קבוצה את אוהדת?(כדורגל וכדורסל). איזה עוד ספורט את אוהבת? האם השאלות מעצבנות אותך? נכון שנראה לך כרגע שאני משועמם? ואם אני אגיד לך שלא? את מאמינה? במי תבחרי להיות המרואיין הבא?(
במסר כמובן) האם את מאמינה לי שאין כלום למטה? נכון שירדת בכל מקרה לבדוק והתבאסת שאין כלום????

הפעם האחרונה...

מה את רוצה להיות כשתהי גדולה? לא החלטתי... איזה סניף את חושבת שיזכה בשרימכבי?(רמז: תשובה נכונה נעלה). כפ"A!!!! האם את יוצאת לקורס העשרה? לא... את אוהבת כדורגל? אוהבת לראות וגם פעם אהבתי לשחק.. איזה קבוצה את אוהדת?(כדורגל וכדורסל). כדורגל- מכבי חיפה- וכדורסל אני לא ממש אוהבת אבל יש לי העדפה גדולה מאוד להפועל י-ם!!! איזה עוד ספורט את אוהבת? אני אוהבת הרבה סוגי ספורט אבל המועדף זה כדורסל.. האם השאלות מעצבנות אותך? לא כל כך... נכון שנראה לך כרגע שאני משועמם? כנראה... ואם אני אגיד לך שלא? את מאמינה? לא... במי תבחרי להיות המרואיין הבא?(במסר כמובן) האם את מאמינה לי שאין כלום למטה? אויישש... נכון שירדת בכל מקרה לבדוק והתבאסת שאין כלום???? חחח איזה שאלות...ככה זה כל אוהדי מכבי?! סתם...אל תיקח אותי ברצינות... נראה מה יהיה מחר במשחק!! בכל מקרה...יהיה שמח- ואני נוסעת.. יאללה...

אאהה...וכדי למנוע אי הבנות..

אני לא ממש אוהבת לראות כדורסל אבל אני אוהבת לשחק... זהו...שיהיה לכולם שבוע טוב ושחיפה תנצח היום!!

assafein

New member
הא הא הא הא!!!!!!

דיווחים מהמשחק יעברו פה בשידור חי בפורום

למעלה