תהיי לי בריאה ../images/Emo178.gif
שם: אסיף משפחה: שרתוק מצד האבא ודרור מצד אמא
תאריך לידה: 31 לינואר 1994 מזל: דלי מאמין בהרוסקופ (כן או לא): אני לא מאמינה אבל אוהבת לקרוא. שם האב: יורם שם האמא: איריס אחים ואחיות, גילאים ושמות: עומר, 18. חיות מחמד: גמבה היא כלבה וחיים הוא ארנב בבית של אמא, אוסטין הוא כלב (הומוסקסואל
) בבית של אבא. חיה האהובה: אין ממש. צבע אהוב: כתום. מספר המזל/ מספר אהוב: 7. חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): פעם אהבתי אלמקס לילדים, היום קולגייט
. חברה של השמפו/מרכך: לא קבוע, אבל יש לי שמפו רפואי אז...
סדרת טלוויזיה אהובה: מעורב ירושלמי ובובספוג. גם ארץ נהדרת לפעמים. סרט אהוב: לאחרונה נורא אהבתי את 'חתונת הרפאים' ו'הפנתר הורוד', הסרט הכי אהוב... פיףףףף. אולי היפה והיחפן?.. שיר אהוב: נכון לעכשיו ישראלי אני אוהבת את 'פרח' של יהודה פוליקר, לועזי אני אוהבת את crazy little called love של קווין ו-in my life של הביטלס. ובעצם, יש כל כך הרבה
להקה אהובה: Queen דיסק אהוב: אין ממש. מקצוע אהוב: אנגלית, נראה לי. ספר אהוב: המלך מתיא לדורותיו וכל הספרים של ג'ודי בלום. לו"ז כללי- ראשון: יום של סבא וסבתא
שני: אבא שלישי: אבא רביעי: פנוי למסיבות עד אור הבוקר
חמישי: מכבי, כמובן. שישי: סיירות. שבת: לפעמים אצל אמא, לפעמים אצל אבא. אני הכי אוהב את יום: חמישי הכי שונא את יום: שבת מקצוע אהוב: לא היינו בזה כבר? מקצוע שנוא: מתמטיקה וגיאוגרפיה. נורא. פריט לבוש אהוב: אה, אני אוהבת את הפיג'מה שלי.. זה נחשב? מאכל אהוב: פירה של תתה =]... משקה אהוב: חיה על שלוש כוסות תה ביום
בחיים אני לא אוכל: ממרח ביצי דגים
חברה מועדפת לקניית בגדים: אמ, הבגדים הישנים של אח שלי בעיקר... אבל הוניגמן זה בסדר... אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: די יצירתי: כן לחוץ: כן מצחיק: כן ספונטני: לא רגיש: אמ סבלני:
לא רומנטי: ברור בזבזן: לא גמיש: אמ, לא. חברותי: כן עצבני: כן מאוהב: לא אופטימי: לרוב מאושר: לרוב חייכן: לרוב פחדן: לרוב שמח: כן אוהב את החיים: מאוד משתעמם מהר: כן הכי חסר לי זה: עולם חופשי יותר. יש לי יותר מידיי: תוכניות לשבוע הקרוב
הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: כאב הבטן הזה יפסיק, כולה טחנתי 4 קרואסונים ישנים!...
הרגל מגונה שלי זה: לענוד את השעון הפוך
הכי אוהב בעולם ש..: ימי חופש וימי שופינג מטורפים עם אמא או משפחה (בעיקר כאלה שהם גם וגם) הכי שונא בעולם ש..: משהו מעיר אותי בשבע ואני לא מצליחה לחזור לישון. הכי מפחד מ: שיום אחד נעבור דירה. החלום הכי גדול שלי הוא: שהבלוג שלי יהיה בפעילים?
השאיפה שלי לעתיד היא: אני חושבת שבתחום התנועה להדריך שלוש שנים, ובכלל הייתי שמחה לפרוץ דרך עם איזה גילוי טכנולוגי, או סוף סוף ללמוד מפוחית כמו שאני רוצה כבר מלא זמן
כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: כתבת מחשבים. מה היית עושה במיליון דולר: קונה כמה פרטים שחסרים לי ואת השאר שומרת. שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: את ספרי המלך מתיא, את האייפוד שלי ותמונה משפחתית
זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מאפה מחשב או טלוויזיה? מחשב פלאפון או טלפון? טלפון חלב או שוקו? שוקו לילה או יום? יום שוקו או וניל? וניל פפסי או קולה? קולה רוק או ראפ? רוק פופ או פאנק? פאנק זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? נמוך, אף על פי שאני גבוהה. חתול או כלב? כלב. ספר או עיתון? ספר. מותגים או שוק? שוק. סוכריה או מסטיק? מסטיק, עדיף מנטה. אייסיקיו או מסנג'ר? אייש, נראה לי שאייסיקיו
קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו זול או יקר? זול כסף או מתנה? מתנה ברכה כתובה או ברכה במילים? ברכה כתובה חיבוק או נשיקה? חיבוק שמש או ירח? ירח מזגן או מאוורר? מזגן Yes או Hot? הוט תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה מסעדה או ג'אנק-פוד? ג'אנק
מכונית או אופנוע? אופנועעע שחור או לבן? לבן ים או בריכה? לא מתה על מים בכלליות מלפפון או עגבניה? עגבניה קולנוע או בבית? בבית לרקוד או לשיר? לשיר DVD או וידאו? דיוידי חידות או בדיחות? בדיחות תמונה או פוסטר? תמונה קור או חום? קור, וכמה שיותר יותר טוב לישון או לקום? לישון, אבל תלוי באיזה יום. גלידה- בכוס או בוופל? בקונוס. שקיעה או זריחה? זריחה המשיכו נא