הראיון השבועי!!!

assafein

New member
../images/Emo124.gifהראיון השבועי!!!../images/Emo70.gif

גם השבוע יבחר חבר פורום חדש מבין חברי הפורום, אותו נזכה להטריד עם שאלות חודרניות ונוקבות, עד אשר ימאס לנו, או לו. בתום הראיון, מתבקש המרואיין השבועי לבחור את המרואיין הבא שהוא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר. אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו המרואיין שנבחר לשבוע זה וייאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, הוא: john middas loves ch לסיפתח, ענה על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצה להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

assafein

New member
../images/Emo41.gif הערה!

ההודעה כתובה בלשון זכר בגלל שזה תבנית שאנחנו רק משנים מעט כל פעם, אבל לא שמתי לב הפעם.... עמכם הסליחה

HELLO, כמה נחמד מצידך ../images/Emo8.gif

שם: אסיף שרתוק דרור
סניף: כרמי יוסף תפקיד בסניף: אני מרכזת את חניכי שכבת ו' (בעיקר מרכזת אותם לא לבוא בחאקי
) תחביבים: אוהבת לקשקש על ניירות, ללמוד לתכנת (אני אשכרה עושה את זה
) ולהטריד אנשים באייסיקיו. בעיקר אם הם ממכבי.
משהו נוסף שתרצי להגיד: HELLO, חבר'ה, תתחילו להפציץ. אני אוהבת את הדברים האלה

עדי... השישיסטית היחידה לדעתי מכ"י

... שקוראים לה ככה
את מי את/ה מכיר/ה מכרמי יוסף?

לא... הוא טכני

אבל הוא תמיד חלם שכישאלו מישהו "את מי אתה מכיר?" אז הוא יגיד קפולניק. אז הגשמתי לו את החלום כי הוא ביקש ( = שירב"א?... התקלת אותי.

idanshaf2

New member
אהם אהם....

מאכל אהוב: חיה אהובה: דמות אהובה: מה תרצי לעשות כשתיהיי גדולה: מה עושה לך טוב: מה עושה לך רע: איזה חיה את רוצה להיות: מה את עושה כשאת קמה בבוקר: מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מה את הכי אוהבת בתנועה: מה א תהכי שונאת בתנועה: מה היית רוצה לשנות בעולם: טוב זה ככה דוגמית קטנה בשביל לעורר עיניינים..

זה הולך ככה ../images/Emo26.gif

מאכל אהוב: אני אוהבת את הפירה של תתה שלי =) חיה אהובה: אין ממש חיה אהובה, אבל אני נוהגת לגלות חיבה כלפי כלבלבים. דמות אהובה: פרדי מרקיורי
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה: אני חושבת שאם עד אז אני כבר לא אהיה מורעלת של מכבי (כי אם אני אמשיך אז אני כנראה אהיה עוד רכזת של איזשהו דבר מגניב בארצי) אני אשמח לפנות למחשבים, משהו טכנולוגי, או עיתונאית (או גם וגם) מה עושה לך טוב: פעולה טובה, תכנית מחשב שהצליחה, משהו לא שגרתי באמצע החיים. מה עושה לך רע: פעולה גרועה, תכנית מחשב שקרסה, שהחיים מרובעים מדי לפעמים. איזו חיה את רוצה להיות: הייתי רוצה להיות כלב שמשוטט ביישוב. ככה הייתי מגלה כל מיני דברים חשודים
מה את עושה כשאת קמה בבוקר: אני מתעוררת ישר לכוס שוקו
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: בד"כ קוראת. ברמת התחכום, מכבה את האור
מה את הכי אוהבת בתנועה: את האפשרות להכיר אנשים חדשים. מה את הכי שונאת בתנועה: שלא מנצלים את האפשרות הזאת כ"כ, בעיקר לא בין החניכים
מה היית רוצה לשנות בעולם: שונאת שחצנות של מישהו שגדול ממני בשנתיים רק בגלל שהוא גדול ממני בשנתיים. הייתי מנסה להוציא מהעולם את החשיבה הזאת של אני יותר גדול ואני לא אדבר עם מישהו קטן יותר כי הוא טיפש. תעסיקו אותי יותר, מה אתכם

כמו ששאלתי את אסף פעם שעברה..

תהני
שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה?

תהיי לי בריאה ../images/Emo178.gif

שם: אסיף משפחה: שרתוק מצד האבא ודרור מצד אמא
תאריך לידה: 31 לינואר 1994 מזל: דלי מאמין בהרוסקופ (כן או לא): אני לא מאמינה אבל אוהבת לקרוא. שם האב: יורם שם האמא: איריס אחים ואחיות, גילאים ושמות: עומר, 18. חיות מחמד: גמבה היא כלבה וחיים הוא ארנב בבית של אמא, אוסטין הוא כלב (הומוסקסואל
) בבית של אבא. חיה האהובה: אין ממש. צבע אהוב: כתום. מספר המזל/ מספר אהוב: 7. חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): פעם אהבתי אלמקס לילדים, היום קולגייט
. חברה של השמפו/מרכך: לא קבוע, אבל יש לי שמפו רפואי אז...
סדרת טלוויזיה אהובה: מעורב ירושלמי ובובספוג. גם ארץ נהדרת לפעמים. סרט אהוב: לאחרונה נורא אהבתי את 'חתונת הרפאים' ו'הפנתר הורוד', הסרט הכי אהוב... פיףףףף. אולי היפה והיחפן?.. שיר אהוב: נכון לעכשיו ישראלי אני אוהבת את 'פרח' של יהודה פוליקר, לועזי אני אוהבת את crazy little called love של קווין ו-in my life של הביטלס. ובעצם, יש כל כך הרבה
להקה אהובה: Queen דיסק אהוב: אין ממש. מקצוע אהוב: אנגלית, נראה לי. ספר אהוב: המלך מתיא לדורותיו וכל הספרים של ג'ודי בלום. לו"ז כללי- ראשון: יום של סבא וסבתא
שני: אבא שלישי: אבא רביעי: פנוי למסיבות עד אור הבוקר
חמישי: מכבי, כמובן. שישי: סיירות. שבת: לפעמים אצל אמא, לפעמים אצל אבא. אני הכי אוהב את יום: חמישי הכי שונא את יום: שבת מקצוע אהוב: לא היינו בזה כבר? מקצוע שנוא: מתמטיקה וגיאוגרפיה. נורא. פריט לבוש אהוב: אה, אני אוהבת את הפיג'מה שלי.. זה נחשב? מאכל אהוב: פירה של תתה =]... משקה אהוב: חיה על שלוש כוסות תה ביום
בחיים אני לא אוכל: ממרח ביצי דגים
חברה מועדפת לקניית בגדים: אמ, הבגדים הישנים של אח שלי בעיקר... אבל הוניגמן זה בסדר... אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: די יצירתי: כן לחוץ: כן מצחיק: כן ספונטני: לא רגיש: אמ סבלני: לא רומנטי: ברור בזבזן: לא גמיש: אמ, לא. חברותי: כן עצבני: כן מאוהב: לא אופטימי: לרוב מאושר: לרוב חייכן: לרוב פחדן: לרוב שמח: כן אוהב את החיים: מאוד משתעמם מהר: כן הכי חסר לי זה: עולם חופשי יותר. יש לי יותר מידיי: תוכניות לשבוע הקרוב
הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: כאב הבטן הזה יפסיק, כולה טחנתי 4 קרואסונים ישנים!...
הרגל מגונה שלי זה: לענוד את השעון הפוך
הכי אוהב בעולם ש..: ימי חופש וימי שופינג מטורפים עם אמא או משפחה (בעיקר כאלה שהם גם וגם) הכי שונא בעולם ש..: משהו מעיר אותי בשבע ואני לא מצליחה לחזור לישון. הכי מפחד מ: שיום אחד נעבור דירה. החלום הכי גדול שלי הוא: שהבלוג שלי יהיה בפעילים?
השאיפה שלי לעתיד היא: אני חושבת שבתחום התנועה להדריך שלוש שנים, ובכלל הייתי שמחה לפרוץ דרך עם איזה גילוי טכנולוגי, או סוף סוף ללמוד מפוחית כמו שאני רוצה כבר מלא זמן
כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: כתבת מחשבים. מה היית עושה במיליון דולר: קונה כמה פרטים שחסרים לי ואת השאר שומרת. שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: את ספרי המלך מתיא, את האייפוד שלי ותמונה משפחתית
זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מאפה מחשב או טלוויזיה? מחשב פלאפון או טלפון? טלפון חלב או שוקו? שוקו לילה או יום? יום שוקו או וניל? וניל פפסי או קולה? קולה רוק או ראפ? רוק פופ או פאנק? פאנק זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? נמוך, אף על פי שאני גבוהה. חתול או כלב? כלב. ספר או עיתון? ספר. מותגים או שוק? שוק. סוכריה או מסטיק? מסטיק, עדיף מנטה. אייסיקיו או מסנג'ר? אייש, נראה לי שאייסיקיו
קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו זול או יקר? זול כסף או מתנה? מתנה ברכה כתובה או ברכה במילים? ברכה כתובה חיבוק או נשיקה? חיבוק שמש או ירח? ירח מזגן או מאוורר? מזגן Yes או Hot? הוט תפוז או קלמנטינה? קלמנטינה מסעדה או ג'אנק-פוד? ג'אנק
מכונית או אופנוע? אופנועעע שחור או לבן? לבן ים או בריכה? לא מתה על מים בכלליות מלפפון או עגבניה? עגבניה קולנוע או בבית? בבית לרקוד או לשיר? לשיר DVD או וידאו? דיוידי חידות או בדיחות? בדיחות תמונה או פוסטר? תמונה קור או חום? קור, וכמה שיותר יותר טוב לישון או לקום? לישון, אבל תלוי באיזה יום. גלידה- בכוס או בוופל? בקונוס. שקיעה או זריחה? זריחה המשיכו נא :)

כן, ו...

זה ממש לא-לא נוח לי לענות על זה, אני לא מתביישת או נבוכה או משהו
. זה הכל? אין לכם עוד?

אוקי. תודה שענית.

יש כאלה שלא נעים להם לדבר על זה..
מצטערת אם נדחפתי יותר מדיי.
ואני אחפש עוד שאלות...
בנתיים..: כמה שנים את במכבי? מה הכי אהבת עד עכשיו? באיזה טיול הכי נהנהת? מה הדבר הכי נוראי שעשית בתנועה? מה הדבר הכי כייפי שהיה לך בתנועה? פעולה שאהבת: פעולה שלא אהבת: פעולה שהיית רוצה להעביר: משו שמכבי השאיר לך ובחיים לא תשכחי:

בכייף, חופשי ../images/Emo13.gif

כמה שנים את במכבי? בערך שנה וחודש. מה הכי אהבת עד עכשיו? אני חושבת שאהבתי את טקס הסיום של מירוץ לפיד
באיזה טיול הכי נהנית? במחנה קיץ שנה שעברה, כשהלכתי באמצע :p מה הדבר הכי נוראי שעשית בתנועה? נו, באמת (מרד!!) מה הדבר הכי כייפי שהיה לך בתנועה? הדבר הכי קרוב שאני זוכרת זה הפעולה השבוע :) פעולה שאהבת: :p פעולה שלא אהבת: יום השואה שנה שעברה. אני זוכרת את זה כפעולה כל כך גרועה. פעולה שהיית רוצה להעביר: על סכנות באינטרנט. משו שמכבי השאיר לך ובחיים לא תשכחי: ת'אמת, את ה'שרשור הגדול' שלי בנושא המרד ומכבי בכלל. ובעצם, הכל. המשיכו, המשיכו ידידי

assafein

New member
חחח בטקס סיום מרוץ לפיד חניכים....

אני רצתי(כאילו.... זה לא היה ריצה זה היה הליחה בצורת ריצה
) עם הלפיד בסוף
מגניב לי

למעלה