הראיון השבועי!!!

נכון../images/Emo70.gif אני זוכרת../images/Emo70.gif

|סמיילי-סוגד| ואני צועקת לכולם- הוא היה במחלקה שלי בקורס...

אם אנחנו כבר בקטע של...

לא להתייחס לשרשור המקורי, אז קבלו את זה. זוכרים את הנאום המעייף שלי? מישהי מאוד משמעותית הגיבה שם.

assafein

New member
אמממ, קצת נרגע פה, ועכשיו תורי../images/Emo13.gif

האם קרה מצב שרצית להפסיק לבאו לפעולות? ואם כן מה שכנע אותך לבוא בכל זאת? מה את הכי אוהבת במדריכות שלך? עם מי מהבוגרים בסניף שלך את מסתדרת הכי הכי טוב? אולי יהיו לי עוד שאלות אחר כך, אז זהו לבנתיים
.

ככה...

...למכבי הגעתי בצורה די יוצאת דופן: מג' ועד אמצע ה' אח שלי בעיקר הסיט אותי נגד מכבי (
) ואני בעצמי לא ממש רציתי לבוא, חשבתי שזה ישעמם אותי... בשנה שעברה השכבה שלי מכרה שמן זית, והם הגיעו לבית שלי, אז הצטרפתי אליהם ומאז אני במכבי...
האם קרה מצב שרצית להפסיק לבאו לפעולות? ואם כן מה שכנע אותך לבוא בכל זאת? קרה, קורה כמעט אחרי כל פעולת סדנאות. פעולות סדנאות פשוט משעממות נורא. מה משכנע אותי לבוא? העובדה שיש גם פעולות רגילות, אלא מה...
מה את הכי אוהבת במדריכות שלך? הן מגניבות והן מאוד סבלניות כלפי
עם מי מהבוגרים בסניף שלך את מסתדרת הכי הכי טוב? עם המדריכות והמדריכה של ד' אני חושבת. אל תעצרו את זה כאן, בחייכם...

assafein

New member
אמממ, ביקשת עוד קצת שאלות....

אז אני אתן לך מהבוחן שהיה לי היום בג"ג ובתנ"ך
1) תני 2 הבדלים בין אקויפר החוף לאקויפר ההר? 2) מה קורה כשהמיים בכנרת מגידים ל"קן האדום התחתון"? 3) מה קורה כשהמיים בכנרת מגידים ל"קן האדום העליון"? ועכשיו תנ"ך... בשמואל א' פרק ט"ו מסופר על מלחמת ישראל בעמלק
1) למה ישראל יצאו למלחמה נגד עמלק? 2) מה היה עונשו של שאול? ולמה הוא ניתן? אני מניח שזה לא מעניין אותך, אבל בג"ג קיבלתי מאה(בלי שבדקו, אני פשוט מבין את החומר
) ובתנ"ך אני מקבל 90... לפחות נראה לי

על זה אתה נבחן בתנ"ך?

למדנו את זה שנה שעברה בכיתה ה'. ... ועדיין אני לא יכולה לענות לך

assafein

New member
גם אני../images/Emo3.gif

פשוט עברתי ביה"ס השנה והתוכנית לימודים שונה אז אני מקבל בהכל 100

למעלה